تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 403 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام من از رام اقا سینا استفاده نکردم اما تا حالا هر چی رام دیدم با کد و بصورت عادی نمیشه سیم کارت رو شارژ کرد باید برای همراه اول با 444 تماس بگیری و برای ایرانسل هم از برنامه ی اندروید ایرانسل استفاده کنی فکر کنم را اقا سینا هم همینجور باشه و بصورت عادی نشه سیم رو شارژ کردزبان گوشیتو انگلیسی کن شاید مشکل نصب بازی رو رام حل بشه تو نظرات رام هم چند نفر نوشته بودند بازی ها ی سنگین روی این رام فورس کلوز میدن و درباره ی رام ginger kudo اقا محمد که مثل من یکی از نویندگان وبلاگ هست قراره خصوصیات این رام رو بزاره من تا حالا ازش استفاده نکردم قسمت نظرات رام ginger kudo رو تو ایکس 8 بلاگفا بخوان در ضمن شما بوت لودر گوشیتو باز کن میتونی بهترین رام ها رو روش نصب کنی

2. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام من شنیدم رام Ginger Fast بهترین رام برای گوشی هایی هست که بوت لودرشون باز نیست یکی از دوستان تو قسمت نظرات این متن رو نوشته بود:(سلام. بهترین رام برای هسته اصلی هست و اونایی که بوت لودرشون باز نیست. سرعتش عالیه و ریست هم نداره. به راحتی بازی های Pes 2012 , gta اجرا میشه.من از مینی سی ام اومدم رو این رام , یه موقع نگین دیوونه ام ) فکر کنم تو اجرای بازی رام خیلی خوبی باشه

4. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما. فقط در مورد صفحه کلیدش که تو سایت x8 نوشته بود مثل رام اصیلش است و فارسیه ولی الان صفحه کلدش رو هر کار کردم فارسی نشد. یک بار نمی دونم چکار کردم درست شده بود و دوباره تمش رو نصب کردم باز انگلیسی شد. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

6. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

برو تو قسمت settings گوشی و تو قسمت language&keyboard بعدش برو تو قسمت android keyboard بعدشم برو تو قسمت input languages و زبان فارسی رو تو لیست موجود انتخاب کن حالا میتونی تو قسمت پیام از زبان فارسی نیز استفاده کنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

برو تو قسمت settings گوشی و تو قسمت language&keyboard بعدش برو تو قسمت android keyboard بعدشم برو تو قسمت input languages و زبان فارسی رو تو لیست موجود انتخاب کن حالا میتونی تو قسمت پیام از زبان فارسی نیز استفاده کنی.
      محتوای مخفی: فهمیدم دوست عزیز - درست شد 
    اینایی که می گید می دونم هر کار کردم نشد .
    Last edited by ALI . R; 29-02-2012 at 23:44.

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    از بازي هاي جديد چي رو x8 كار ميكنه؟ اگه بازي قشنگي تست كردين بگين منم دانلود كنم. رفتم فروم همسايه ديدم پر بازي جديده ولي مي ترسم بگيرم و كار نكنه.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یک سوال داشتم .
    چرا نرم افزار google erth رو تو گوشیم نصب می کنم بالا نمی یاره . آقا عادل عزیز می خواستم بپرسم که برای شما هم اینطوریه . چون من تو رام اصلیش هم نصب کردم اینطوری بود و روی رام آقا سینا هم بالا نمیاره.
    یک نکته دیگه این بود که چرا وقتی یک نرم افزار یا بازی نصب میکنیم و میخواهیم اجرا کنیم می نویسه « متأسفیم . ( به طور غیر منتظره ای متوقف شد ) دوباره امتحان کنید. » ؟؟؟؟؟؟
    شاد باشید

11. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان من رام tom3x ورژن قدیمیشو نصب کردم تقریبا بد نیست ولی جدیدا اکثر برنامه ها رو نمیتونم اجرا کنم

لطفا یه رام توپ و پایدار به من معرفی کنید که اکثر برنامه ها روش بالا بیاد و بعد چندوقت کند نشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام ترمیناتور عزیز برای منم همینجوری بود و گوگل ارث فورس کلوز میداد فکر کنم باید ورژن جدیدش رو بگیریم تا کار کنه در رابطه با برنامه باید بگم بعضی از برنامه ها رو گوشی ایکس 8 اجرا نمیشه و بعضی ها هم موقع اررو باید رو گزینه ی wait بزنی تا کار کنه
    اقا حسین اگه بوت لودرت باز هست رام mini cm 2.1.9 و اگه بسته است رام اقا سینا ورژن جدیدش و همچنین رام ginger dx 22
    برای دانلود میتوانید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجعه فرمایید...

14. 2 کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام ترمیناتور عزیز برای منم همینجوری بود و گوگل ارث فورس کلوز میداد فکر کنم باید ورژن جدیدش رو بگیریم تا کار کنه در رابطه با برنامه باید بگم بعضی از برنامه ها رو گوشی ایکس 8 اجرا نمیشه و بعضی ها هم موقع اررو باید رو گزینه ی wait بزنی تا کار کنه
    اقا حسین اگه بوت لودرت باز هست رام mini cm 2.1.9 و اگه بسته است رام اقا سینا ورژن جدیدش و همچنین رام ginger dx 22
    برای دانلود میتوانید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجعه فرمایید...
    دستت درد نکنه همین گینگر 22 عجب رامیه...

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

دوستان به نظر شکما نصب برنامه های تسک کیلر تاثیری تو سرعت گوشی داره اصلا؟ یا فقط رامو اشغال میکنه؟

16. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •