بویه ادویه ای رو حس نکردم.نمیدونم مثله اینکه بازم باید تست کنم
صاحبش قابل داره.انشالله همیشه تو شادیا استفاده کنی.
راستی گوچی گیلتی اینتنس هم به تورت خورد تست کن.باحاله .![]()
بویه ادویه ای رو حس نکردم.نمیدونم مثله اینکه بازم باید تست کنم
صاحبش قابل داره.انشالله همیشه تو شادیا استفاده کنی.
راستی گوچی گیلتی اینتنس هم به تورت خورد تست کن.باحاله .![]()
علی اقا اونجا کرید رو داره ؟شاید ارزونتر باشه اونجاشنل پلاتینیوم؟
کارهای ریو 15 میلشون هست 4 تومنفک می کنم باید به همینا بسنده کرد
![]()
سلام برهمگی ، علی ، فرشاد ، ماری جون ، و همگی دوستان که اسمشون رو دیگه نمیدونم ،
علی آقا این سوال رو بیشتر درک میکنی به نظرم ، داخل شهرمون دیدی وقتی میری پاساژ اسلامی مثلا داخل لباس فروشی ها یا خیابون ملک ، روی لباسهای یک اسپره ای میزنن که میگن اصل ترک هم هست ، بوش اکثر جاها یکی هست یعنی همه جا یکی بوده ، روی لباسهاشون که خودشون میزنن، نمیدونین اسم اسپره چیه و چجوریاس ؟ آخه لعنتی خیلی خوش بوه
Take Care![]()
متاسفانه الان که چک کردم دیدم فروخته شده...کلا این عطر چون کمیاب هست زود فروخته میشه فعلا فقط دو مورد تویلتش رو داشت که اونم 60 دلار بود...حالا توی گشتنام اگه به تورم خورد حتما خبرتون میکنم...
کرید رو که ما اندر کف اش موندیم.شنل هم دوجا دارن ولی تو زمانه ارزونی هم دوبرابر میفروختن.شاید اگه
گرونتر نکرده باشه الان شده باشه قیمتش با این سایتا یکی
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
بیک بهتره![]()
ممنون که پیگیر بودید.
خیلی کمیابه. حتی تو آمازون تو هفته گذشته فقط یکی ازش بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی به چشمش خورد مارو بی نصیب نکنه![]()
سلام علیک
والا اکثره ادکلن ها بوشون عوض میشه.اون بویی که میگی تو یه عینک فروشی تو عباس هم عینکاش و لنزاش
میداد.بویه باحالیه راست میگی.نمیدونم چیهاحتمالا وارد کنندش یکیه.یا شاید هم اصلا بویه ادکلن نیست
![]()
فدات.... من فردا میرم از این پسره لباس فروشه میپرسم ، یکبار گفت بیا اسپرم رو بردار اشتباه کردم نگرفتم ازش ، اسپرش خیلی فرق میکنه با این سه چهار تومنی ها ، سایزش بزرگه و میگفت اصل ترکه و از تهران میاد.. خیلی خوشبوه ، آمارشو میگیرم اگه شد خودشو میگیرم
قیمت اسپرش دور و بر 15 تومن هست
Take Care![]()
حالا چه اصراری رو این داری؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)