تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 4105 اولاول ... 2543043443503513523533543553563573583644044548541354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اولا در مورد اون برگ سفید : داداش با همین چشمام دیدم به والله زده بودند نیروی هوایی ارتش.
    رفت سپاه.(پارتی سرهنگ کامل توی سپاه محمد رسول الله بود.).8 روز قبل اعزام رفت پذیرشی سپاه.
    خداییش عشقی می رفت و می یومد.
    به من چی می رسه دروغ بگم.
    ---------------
    داداش اغراق نکن(بهت برنخوره).داداش سردار کامل کاری نتونه بکنه.توی پست قبلیم رو بخونی
    گفتم اگه پارتیمون سردار بود سربازی نمی رفتیم.
    داداش سردار دوم(سرتیپ دوم) فرمانده سپاه هستش.سپاه با ناحیه فرق می کنه.
    سردار هر کاری دلش بخواد می تونه بکنه هیچکسی جلودار قدرتش نیست مگر فرمانده نیرو.
    اصلا می دونی داداش سردار کامل یا جانشین فرماندهی نیرو هست یا فرمانده نیرو.
    قدرت خیلی زیادی داره.سربازی در مقابلش کاملا پشم هستش.

ما خودمون همه این راه ها رو رفتیم و سربازی رفتیم و می دونیم کی
    چی کاره هست و کی چی کاره نیست.
    ----------------
    ****در ضمن یه استوار رسمی توی سپاه باشه می تونه کارت را بندازه.
    چه برسه سردار.
    سردار کامل هیچ کارهواقعا که
    ----------------
    اسم سردار به تنهایی مثل خر می ره جلو.چه برسه دستور سردار باشه.
    همه مثل سگ ازت می ترسند و حساب می برند.
    ----------------
    رفیق این به شرطی هست که اون سرتیپ بابات یا داییت باشه. اون وقت هست که همه کار برات میکنه.
    اما وقتی یه دوست قدیمی هست که مدت هاست ندیدیش دنبال بهونه هست که بگه من این کار رو نمیکنم.
    اما خب خداوکیلی برادرزاده خود سردار هم اعزامش تیرماه بود یه خرده دیر جنبید افتاد ارتش.
    ببین من تا حالا با دو تا از این سرتیپ ها برخورد داشتم که به قول شما فرمانده کل بودن. اینا آدم های به اصطلاح یبسی هستن. خیلی مغرورن خیلی ادعاشون میشه خیلی منفعت طلب هستن. دنبال بهونه هستن که کار رو انجام ندن. این سردار که میشناسیم یه مقدار اخلاقش بهتر هست نسبت به بقیه ولی خب این آدم این قدر سرش شلوغ هست و این قدر روزانه ده ها درخواست ازش میشه که واقعا نمیتونه پیگیری کنه. یه مقدار دیر بهش زنگ بزنی سریع میگه دیر زنگ زدی و دیگه نمیشه و حال و حوصله این رو نداره که بره برات پیگیری کنه مگر فامیل درجه یک باشه.
    آخه من که شما رو نمیشناسم شما هم من رو نمیشناسی.چرا باید بلوف بزنم؟!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر :

دوستان عزیز :

در بحث ها ادبیات مناسب و حرمت همدیگه رو حفظ کنید لطفا .

ممنون از توجه شما /

3. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رفیق این به شرطی هست که اون سرتیپ بابات یا داییت باشه. اون وقت هست که همه کار برات میکنه.
    اما وقتی یه دوست قدیمی هست که مدت هاست ندیدیش دنبال بهونه هست که بگه من این کار رو نمیکنم.
    اما خب خداوکیلی برادرزاده خود سردار هم اعزامش تیرماه بود یه خرده دیر جنبید افتاد ارتش.
    ببین من تا حالا با دو تا از این سرتیپ ها برخورد داشتم که به قول شما فرمانده کل بودن. اینا آدم های به اصطلاح یبسی هستن. خیلی مغرورن خیلی ادعاشون میشه خیلی منفعت طلب هستن. دنبال بهونه هستن که کار رو انجام ندن. این سردار که میشناسیم یه مقدار اخلاقش بهتر هست نسبت به بقیه ولی خب این آدم این قدر سرش شلوغ هست و این قدر روزانه ده ها درخواست ازش میشه که واقعا نمیتونه پیگیری کنه. یه مقدار دیر بهش زنگ بزنی سریع میگه دیر زنگ زدی و دیگه نمیشه و حال و حوصله این رو نداره که بره برات پیگیری کنه مگر فامیل درجه یک باشه.
    آخه من که شما رو نمیشناسم شما هم من رو نمیشناسی.چرا باید بلوف بزنم؟!
    داداش کار خود من فقط با چندتا اسم بردن پیش سرهنگ درست شد.فقط اسم.
    رفتم خدا پدر سرباز دژبانی رو بیامرزه بهم گفت برو پیش فلان سرهنگ بگو فلان سردار که فرمانده
    اونجا بود منو فرستاده سرهنگه دیگه توجهی نکرد و بی چون و چرا پشت برگ سبزم نوشت
    در اولویت قرار گیرد.بازم یه سروانی مسئول پذیرش بود باز هم اذیت کرد رفتم پیش
    سرهنگه گفتم حاجی پذیرش اذیت می کنه برداشت تلفن زد و جالبش اینجاست اولین اسم هم
    که روی برد زده بودند من بودم.پس اسم سردار می ره.
    فکر کن من سردار باشم.برادرزاده ام چیزی بخواد.کارت معافیتش رو صادر می کنم.
    برای سردار صدور کارت پایان خدمت و معافیت کاری نداره.
    یه فرمانده ناحیه که سرهنگ هست همه کار می تونه بکنه چه برسه به سردار.
    -------
    در ضمن به عنوان ختم کامل این موضوع:
    اگه بره پذیرشی بری سرهنگ رو توی سپاه به زور می زارن ببینی چه برسه به سردار.
    در ضمن مگر اینکه توی اون پادگان خدمت کنی تا سردار رو ببنی از بیرون بیایی اصلا
    نمی زارن سرهنگ و ببینی چه برسه به سردار.
    و اینکه منشی سردار به هیچ وجه شماره دفتر مستقیم سردار رو به کسی نمی ده
    وگرنه با یه لگد می ره بیرون.
    من دیگه حوصله جواب دادن بی خود رو ندارم چون بر همه دوستانی که
    اشنایی دارند و سربازی رفتند مشخص و واضح هست.
    در ضمن فرمانده کل با فرمانده سپاه فرق می کنه.
    ما یدونه فرمانده کل داریم بقیه مشتقات هستند.
    بهت هم برنخوره کمتر اغراق
    -------
    sir0c0 جان به روی چشم.این موضوع رو خاتمه دادم.
    فقط خواستم روشنگری کنم.

5. این کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

داداش کار خود من فقط با چندتا اسم بردن پیش سرهنگ درست شد.فقط اسم.
    رفتم خدا پدر سرباز دژبانی رو بیامرزه بهم گفت برو پیش فلان سرهنگ بگو فلان سردار که فرمانده
    اونجا بود منو فرستاده سرهنگه دیگه توجهی نکرد و بی چون و چرا پشت برگ سبزم نوشت
    در اولویت قرار گیرد.بازم یه سروانی مسئول پذیرش بود باز هم اذیت کرد رفتم پیش
    سرهنگه گفتم حاجی پذیرش اذیت می کنه برداشت تلفن زد و جالبش اینجاست اولین اسم هم
    که روی برد زده بودند من بودم.پس اسم سردار می ره.
    فکر کن من سردار باشم.برادرزاده ام چیزی بخواد.کارت معافیتش رو صادر می کنم.
    برای سردار صدور کارت پایان خدمت و معافیت کاری نداره.
    یه فرمانده ناحیه که سرهنگ هست همه کار می تونه بکنه چه برسه به سردار.
    -------
    در ضمن به عنوان ختم کامل این موضوع:
    اگه بره پذیرشی بری سرهنگ رو توی سپاه به زور می زارن ببینی چه برسه به سردار.
    در ضمن مگر اینکه توی اون پادگان خدمت کنی تا سردار رو ببنی از بیرون بیایی اصلا
    نمی زارن سرهنگ و ببینی چه برسه به سردار.
    و اینکه منشی سردار به هیچ وجه شماره دفتر مستقیم سردار رو به کسی نمی ده
    وگرنه با یه لگد می ره بیرون.
    من دیگه حوصله جواب دادن بی خود رو ندارم چون بر همه دوستانی که
    اشنایی دارند و سربازی رفتند مشخص و واضح هست.
    در ضمن فرمانده کل با فرمانده سپاه فرق می کنه.
    ما یدونه فرمانده کل داریم بقیه مشتقات هستند.
    بهت هم برنخوره کمتر اغراق
    -------
    sir0c0 جان به روی چشم.این موضوع رو خاتمه دادم.
    فقط خواستم روشنگری کنم.
    حرف شما درست دوست عزیز . اما نمیشه این سردار مثلا دوست بابات باشه و شمارش رو گیر بیاری و بری ببینیش؟
    بابای من مدتی جبهه بوده و اون زمان جوونیش خیلی با این ها رفیق بود. منتها خب مسیرها جدا شدن و دو تا از دوست های جبهش الان سرتیپ هستن.اما تمام این مدت با این ها برخوردی نداشته تا مسئله سربازی من پیش اومد.
    سر قضیه گم شدن مدارک جبهه بابام زنگ زد به یکی از این سرتیپ ها که فرمانده کل یک قرارگاه عملیاتی هستش. تا فهمید بابام هست کلی شوکه شد و گفت کجا بودی خیلی دلمون تنگ شده برات و از این حرفها.
    ما رفتیم و ایشون رو هم تو قرارگاه دیدیم . اگه خود سردار هماهنگ کنه میگذارن بری پیشش جناب نابغه نظامی

بعد که بابای من رو دید کلی خوشحال شد و نامه هم داد و کارمون هم راه افتاد. حالا میتونم یه نمه کسری بگیرم به لطف همین سردار.
    اما برا قضیه سربازی و اعزام پدرم گفت دیگه اگه به اون زنگ بزنیم خیلی زشته و ممکنه بدش بیاد چون فامیل درجه یک که نیست هر دم و دقیقه برا آدم کار کنه که اومدیم سراغ سردار دومی . ایشون هم وقتی پدرم بهش زنگ زد
    شوکه شد و وقتی پدرم گفت چی کار داره گفت چشم حتما وقتی دفترچه رو پست کرد به من زنگ بزنه من کارش رو درست میکنم.

منتها همون طور که گفتم اینها بیکار ننشستن که کار من و شما رو راه بندازن. یه سرن هزار سودا. هر روز مانوور دارن جلسه دارن برنامه دارن نمایشگاه دارن میرن ملاقات رهبر طرف دیگه حوصله نداره بیاد برا شما دوندگی کنه و کارت رو راه بندازه. اگر براش خیلی راحت باشه انجام میده و منتظر بهونس که شونه خالی کنه.

رفیق یه چیزی میگی هاآخه سردار چه طور میتونه معافت کنه؟ بر چه اساس آخه؟ مثلا همین سردار پسرای خودش هر دو معاف شدن چون بیش از 60 ماه جبهه داره ولی این قانون داره و حساب و کتاب. اگر این طور بود که هر چی خواهر زاده و برادر زاده و فامیل این سرتیپ ها بود که معاف میشدن.
    همین سردار ها الکی که سردار نشدن. طرف بیاد تمام اعتبار خودش رو ببره زیر سوال بی دلیل بزنه یکی رو معاف کنه. تو سازمان های نظامی زیرآب زنی بیداد میکنه. منتظرن که آتو بگیرن از طرف. حالا بیاد برادر زاده خودش رو این قدر تابلو معاف کنه؟!

آقا اگر شما خوشحال میشی من دارم اغراق میکنم.

موفق باشی

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفیق کاری از دستش بر نمیاد نیست. بلاخره ما که همین طوری الکی روی کسی حساب نمیکنیم. طرف سرتیپ تمام هستش ولی مشکل اینجاست که الان دیگه دیر شده. ممکنه اگر بره رو بزنه و خواهش کنه یه کارایی بشه کرد اما این سردار ها خیلی مغرور هستن و همچین کاری نمیکنن.
    من از برادرزاده خودش هم خبر دارم که دیر اقدام کرد و نتونست بیفته سپاه.
    خدایی دیگه فکر نکنم اگر برگه سفید بزنه ارتش بشه افتاد سپاه! شاید دوستتون اغراق کرده.من پسرعمه خودم تو نیروی انسانی سپاه خدمت کرد. گفت که دو ماه قبل از اعزام باید اقدام کنی که بیفتی تو سپاه. من مدارک رو که ارسال کردم فکر کردم اعزامم میفته آبان ماه ولی از شانس ما نیرو کم داشن یهو زدن مرداد!
    من اول تیر دفترچه پست کردم 18 مرداد اعزام خوردم. فکر کنم تو تاریخ سربازی سابقه نداشته باشه!
    دوست عزیز ،
    یکی از رفاقای من 1 تیر خورده بود براش نیرو انتظامی اراک.
    3 روز قبل از اعزام پارتیش براش جور کرد رفت سپاه نیشابور.
    تو این مملکت حرف اول رو پارتی میزنه.

8. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز ،
    یکی از رفاقای من 1 تیر خورده بود براش نیرو انتظامی اراک.
    3 روز قبل از اعزام پارتیش براش جور کرد رفت سپاه نیشابور.
    تو این مملکت حرف اول رو پارتی میزنه.
    رفیق حرف شما متین. یه وقتی شرایط جور میشه و پارتی شما هم باتون رفیقه و میخواد کار رو بکنه و کار انجام میشه . اما حساب و کتابی نداره .
    یه احتمال هم هست که این سردار واقعا نمیخواد برا ما کاری انجام بده. ته دلش میگه این تو جبهه رفیق ما بود(پدر من) تو این 20 سال یه زنگ هم نزده حالا که کار داره زنگ زده به من چه که برم براش رو بزنم و ...
    یکی از بچه های همین جا حرف قشنگی زد. گفت به نظامی جماعت اعتماد نکنید. منم همیشه این رو گوشه ذهنم داشتم که احتمالش هست سپاه نیفتم ولی خب از اینکه این قدر سریع دارم اعزام میشم یه خرده شوکه شدم چون روی آبان حساب کرده بودم.

به هر حال از راهنماییتون ممنونم. شاید شانسم رو امتحان کنم و یه بار دیگه بهش زنگ بزنم و بگم میشه و از این حرفها.

10. 2 کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

تا دیر نشده بیوفت دنبال آشنا که امریه ای چیزی برات جور کنه.
    در ضمن منم مثل شما هستم.ولی من دفترچه رو اوخر فروردین پست کردم و اعزامم خورده 1 شهریور.
    شما بجنبی آبان یا دی اعزامی.
    آره باید همین روزها بفرسم منتها مشکلم عدم پارتی هست اون جور که من شنیدم امریه گرفتن تو اداره ای جایی بدون پارتی شاید نشه یا اگرم بشه خیلی دوندگی می خواد!؟حالا درست غلطشو نمی دونم.فقط این رو موندم بعد از گرفتن کارت سبز هم میشه رفت دنبال پیدا کردن امریه یا نه؟(از دوستان اگر کسی میدونه جواب مارو بده)

12. این کاربر از mmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Romina.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تو باغچه!

پيش فرض

سلام ، من تازه به اين فروم اومدم. اميدوارم از اين به بعد بتونم فعاليت مستمري داشته باشم.فعلاً بايد از محدوديت دوره عضويت خارج بشم
    كسي مي تونه به اين سؤال من جواب بده؟ : من يه برادر كوچيك دارم كه متولد 67 ـه. الانم غيبت خورده بهش از 13 سالگي هم قلبش پرولاپس دريچه ميترال داشته و معاف از رزم بوده ، حالا الان كه غيبت داره اگه برگه رو پر كنه ببره بده پليس 10+ ، 3 ماه اضافه خدمت مي خوره درسته؟ بعدش بازهم براي كميسيون پزشكي و معاينه براش وقت مي دن يا طفلكي بايد بره سربازي اون جا تكليفش مشخص بشه؟ غيبت داره مشكل خاصي پيدا مي كنه؟ ممنون مي شم اگه كسي بتونه جواب سؤالم رو بده.
    كسي نمي تونه جواب من رو بده؟

داره خودمونی میشه Romina.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تو باغچه!

پيش فرض

منظورت رو متوجه نشدم؟
    قلبش بيماري پرولاپس دريچه ي ميترال داره.
    اگه مي توني راهنمايي كن.

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آره باید همین روزها بفرسم منتها مشکلم عدم پارتی هست اون جور که من شنیدم امریه گرفتن تو اداره ای جایی بدون پارتی شاید نشه یا اگرم بشه خیلی دوندگی می خواد!؟حالا درست غلطشو نمی دونم.فقط این رو موندم بعد از گرفتن کارت سبز هم میشه رفت دنبال پیدا کردن امریه یا نه؟(از دوستان اگر کسی میدونه جواب مارو بده)
    بچه ها یه چیزی بهتون میگم ناراحت نشید ولی اخه اینهمه ادم بدون پارتی و امریه و ... میرن خدمت به خوبی و خوشی و سلامت برمیگردن خونه هاشون اخه چرا شما مثل اونها نباشید بخدا خدمت اونقدرها هم چیز عجیب و غریبی نیست
    توکلتون بخدا باشه

16. 5 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •