تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 416 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

شما خواهشن اول اندازه همون بچه دو ساله فکر کن بعد پست بزار تا این تناقضات تو فرمایشاتون به چشم نخوره

و یک سوال ! شما در مورد طرفداران بارسا حرف نزنی مشکلی پیش میاد ؟

در ضمن اصلا نظر شما برای ما مهم نیست ولی فقط با نظریاتت جو اینجا را خراب نکن
    میگم این تناقضات تویه صحبت هام رو نشون بده، بلکه بقیه دوستان هم متوجه بشن!

جالبه! برو صفحه قبل و ببین که کی اول از پست اون یکی نقل قول گرفته...!

جو خراب کن که شمایید که میایید نقل قول میگیری. بعد اینکه ربطی به شما نداره که من کجا پست میدم...شما دیدی پست مشکل داره، رو بزن...
    نظریات هواداران حذب باد و انتی بارسایی اصلا مهم نیست اگر هوادار منطقی باشه مشکلی نداریم ولی کسانی که با تساوی و باخت تیم ما خوشحال میشند نظرشون فقط در ابراز همدردی با شما بکار میاد و نه بیشتر !
    بعد هوادار منطقی کیه؟!
    کسیکه بگه بارسا بهترین تیم تاریخه و مشکلی نداره؟! آها...

من دیگه جواب شما رو نمیدم...
    خودت اومدی از پستم نقل قول گرفتی که اگرم این اونجا خطا بود موقعیت مهمی نبود،منم گفتم اگه اینجوریه واسه شما هم نباید پنالتی میگرفت چون گل نمیشد توپ...
    یادت باشه کلا با خودت مشکل داری!!!
    خداوندا..
    من چرا دارم با شما بحث میکنم؟!
    من دلیل خنده دار اون روزت رو اوردم نه اینکه تایید کنم حرفت رو..
    مشکل دارامون هم که معلوم هستن...
    این همه جنگ جدال برای چی هست

داور باید پیراهن سفید تنش میکرد همین

بهتره تاپیک این دو تیم از هم جدا بشه تا بعضی دوستان کمی خودشون رو خالی کنند
    بله متاسفانه این بدبختیه که ما داریم و هرچی هم میگیم، کسی گوش نمیده..
    هوادارای منچستر میشینن یا هوادارای چلسی بحث میکنن و 4 تا چیز یاد میگیرن و در نهایت هم تمام خواستشون اینه که لیگ برتر قدرتش رو بیشتر نشون بده..
    بعد ما باید با هوادارایی صحبت کنیم که افراد مخالف رو حذب باد میدونن و بقیه رو آدم حساب نمیکنن اصلا...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز، این بار سوم هست که میگم: اگه خدا هم بیاد بگه اون صحنه پنالتی بود/نبود بعضی ها بازم قبول نمیکنن!

شما از رو چه نظری میگین پنالتی بود یا نبود؟ من نظر یه کارشناس رو آوردم، عکس هم گذاشتم، نظر غیرتخصصی خودم رو هم گفتم. دوستان اومدن از شبکه های ماهواره ای دیگه نقل کردن که اونا میگن این صحنه پنالتی بود!

این جریان چیزی به غیر از همون بازی چلسی - بارسا هست؟! نصف کارشناسا میگن پنالتی بود، نصف میگن نبود. خوب حالا چی کار کنیم؟

از اون طرف اکثرا میگن آلوز باید اخراج میشد که نشد! تو همین دو سال اخیر، 2 تا از گلای شما به ما آفساید بود (مخصوصا اون گل زلاتان - حالا یکی میگه نبود، باشه!). الان چی کار کنیم؟ فوتبال همینه. خودت به آمار بازی اشاره کردی که همه چی برابر بود، ویا توپ رو خراب کرد، خدیرا هم خراب کرد، ژاوی زد به دیرک، رونالدو هم زد. پس نتیجه در آخر عادلانه بود دیگه...!
    شما دقت نکردی خدا بازی رو از بالا دیده خوب ندیده من میگم پنالتی بود منتها از اون پنالتی هایی که دیدنش برای داور سخته ولی تو تصاویر تلویزیونی راحت میشه شما به زاویه دید داور دقت کنید ... بالاخره همیشه همه کارشناسای داوری هم عقیده نیستن شما ببین اکثریت چی میگن نصف نصف که نیست چطوری حساب کردی اینو

من از روی قوانین فیفا نظرات کارشناسهای معتبر اروپا و چیزی که خودم دیدم میگم پنالتی بود شما هم عکس نذار و خودت تفسیرش کن کلیپ تصویری از زاویه مناسب بزار همه چیز مشخصه کاسیاس به عمد که نمی خواد بزنه میاد برای گرفتن توپ منتها در آخرین لحظه ویا مسیر توپ رو عوض می کنه و تعادل هم داره و بی احتیاطی کاسیاس موجب برخورد و سرنگونی ویا میشه و این خطاست حالا هر کی می خواد قبول کنه هرکی می خواد نکنه!

بله اگه اون حرکت الوز خطا بود کارت زرد داشت و کارت زرد دوم و اخراج!اما یه چیزی داریم مدیریت تو داوری که عرف هست حتی خطا شدید و مستحق کارت زرد وقتی انجام میشه ولی بازیکن یک کارت زرد قبلش گرفته بار اول مدارا می کنن (مثلا تو لیگ انگلیس شما خیلی از این موارد میبینی که داور تذکر جدی میده و یه ساعت صحبت می کنه ولی تو لیگ ایتالیا بیشتر کارت میدن داورها...بسته به لیگها این قضیه شدت و ضعف داره

با داوری در گذشته که کار ندارم به شما هم پیشنهاد می کنم کلا مسائل گذشته رو فراموش کنید نتیجه تقریبا عادلانه بود اما با توجه به 10 نفره و عقب بودن رئال هوادارای این تیم باید از این نتیجه خوشحال و راضی باشن

جالب مدریت انجمن بشتر به بحث دامن میزنه

دوستان خسته نشدند از این بحث های " حیدری - نعمتی " ؟؟؟
    اگه منظور شما منم هستم خیر خسته نشدم! میتونید با کلید گزارش تخلف پستها رو گزارش کنید که پاک بشن ...
    Last edited by Kianoosh; 17-04-2011 at 23:55.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

جالب مدریت انجمن بشتر به بحث دامن میزنه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان خسته نشدند از این بحث های " حیدری - نعمتی " ؟؟؟

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میگم این تناقضات تویه صحبت هام رو نشون بده، بلکه بقیه دوستان هم متوجه بشن!

جالبه! برو صفحه قبل و ببین که کی اول از پست اون یکی نقل قول گرفته...!

جو خراب کن که شمایید که میایید نقل قول میگیری. بعد اینکه ربطی به شما نداره که من کجا پست میدم...شما دیدی پست مشکل داره، رو بزن...
    کمبود اعتماد بنفس در شما باعث شده در همه پستهات یک متلک به بارسا یا هواداراش بزنی و باعث شوی که بقیه هوادارا پستهاتونو نقل قول کنند و بحث به حاشیه کشیده شه !

نمونه ای از نوشته های گوهر بار شما

یه چیزایی میگن ملت!
    به مسی حسادت کنه کسی، بهترین بازیکن دنیا(کریس)چشم میخوره؟!

همونجا گفتم که من دیگه غلط کنم با شما بحث کنم..
    در نتیجه شما درست میگید.

من اطلاعات فوتبالیم در حد هویج..
    طرفداری که 2-3 ساله فوتبال رو دنبال میکنه...

اصل قضیه رو ول کردید و از بایرن و لیورپول مثال میزنید؟!
    اگه از لیورپول اسم نبردم، به این خاطر بود که فراموش کرده بودم...
    اما اصل موضوع اینه که بدون شک، اسمی از بارسا نمیتونید بیارید کنار این بزرگان..

بارسا که تیم نیست اگه از طرفدارای منچستر و میلان هم بپرسید، تویه اینکه رئال جز 3 تیم برتر تاریخ فوتباله شک ندارن(البته تیم خودشون اول) بعد شما که تیمت تیم نیست، میای اینطوری میگی؟!
    رئال اگه تیم دهه باشه با این همه افتخار و بزرگی، پس بارسا تیم روز هم نیست!
    به چیتون اینقدر مینازید؟! به این 2-3 ساله گذشته؟!
    بعد خودتون رو با بزرگا مقایسه میکنید؟!

جالب میشه اگه یه نظر سنجی برگزار بشه که "بی منطف ترین هواداران رو کدوم تیم داره؟"
    هر چند جواب مشخصه اما اگه واقعا برگزار بشه،

ببخشید اون هوادارای رئال بودن که جلو بازیکن سابقشون سر خوک انداختن!
    من یه لحظه فکر کردم اونا بارسایی ها بودن!!

تفاوت دو باشگاه چقدره واقعا؟!
    بارسا با توهین هاش فراتر از یک باشگاس یا رئال با این حرکاتش؟!

من بازی رو ندیدم اما اگه داوری بر ضد بارسا بوده باشه...:
    بابا ایول دارید!
    این همه بهترین تیم تاریخ بهترین تیم تاریخ میکنید منظورتون همین تیمه؟!!
    یه باری داوری کمکتون نکرد، نتونستید ببرید؟!

مسی شد بازیکن؟!
    دوندگی و جاه طلبی رونالدو میرزه به مسی

زیباست این رائول
    بهتر از 500تا مسی و 100 تا کریس..

بحث که قراره نکنم...
    فقط یه چی..
    کافیه تاریخ عضویت ها رو ببینینم و اولین پست هامون..
    اونوقت معلوم میشه که کی از رو هوا حرف میزنه!

در ضمن شما پست منفی در مورد بازیکنان و تیم مورد علاقه ما نزنی فکر نکنم کسی پستهای شما را نقل قول کنه
    شمایی که تمام پستهات توش نفرت از بارسا موج میزنه شمایی که یک بار گفتی بارسا کوچیکه و نمیشه با منچستر و غیره مقایسه بشه و البته جوابتو با مدرک جوری دادیم که خودتم خجالت کشیدی از اون پست بی ارزشت !

شما که گیر دادی به هواداران بارسا و از القاب 2 و 3 ساله براشون استفاده میکنی ولی شاید خودت چون این مشکل داری میخوای با این کار طرفداران تیم بارسلونا را تحقیر کنی همون کاری که فعلا بارسا با تیم شما کرده!

در اخر باز میگم تا وقتی پستهای بیهوده خودتو در مورد تیم ما بدی بنده بشخصه پاسخگوی شما هستم !

و کاشکی به این پست خودتون عمل میکردید که محیط اینجا به چت روم و حاشیه کشیده نمیشد

دوستان رئالی، اگه من دیگه بحثی کردم با عزیزان با اطلاعات بارسایی، خواهشا یه تذکر خیلی جدی بهم بدید! (حتی اگه لازم شد، از اعمال خشونت آمیز استفاده کنید
    good luck
    Last edited by xmehr; 18-04-2011 at 00:25.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من تقريبا 15 ساله خيلي جدي ادبيات و زبانشناسي رو دنبال ميكنم
    كاملا طبيعيه كه محاوره شما با ما فرق كنه وگرنه بهش نميگفتن محاوره اي
    اينكه تيرك و ديرك هم معني هستن كه چيز كاملا واضحيه
    اما ريشه كلمه ديرك هست
    رجوع كنيد به فرهنگ شناسي سيروس شميسا
    ريشه شناسي كلمات نوشته داريوش آشوري
    براي مطالعه كتابهاي ديگري هم هستن كه اگر خواستين بگيد براتون پ خ كنم
    نه جان دستت درد نکنه...نتیجه مطالعاتت رو به ما تزریق نکن می ترسم منم از فردا به هافبک بگم هافپک!! یا به لپتاپ بگم لبتاب و....!!

بیشتر جلزو ولزی که بچه های بارسا می زنن واسه اینه که فکر کردن بازم میان و راحت می برن ولی این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نبود!!

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

بیشتر جلزو ولزی که بچه های بارسا می زنن واسه اینه که فکر کردن بازم میان و راحت می برن ولی این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نبود!!
    نه دادا شب درازست و قلندر بیدار حال سه بازی دیگه هم مونده اونجا دیگه نمی گذاریم که به آرزوتون که همانا مساوی کردن با بارسا است برسید

دوستان عزیز هر دو طرف انقدر مسائل رو شخصی نکنید حالا سه بازی دیگر مونده و اگر اینجا اینطوری بخوایم پیش بریم به بازی چهارم که بکشه کار به کلانتری میکشه
    پس یکم با هم مدارا کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اخه بابا نمیشه که طرفدارای دو تیم تو یک تایپک پست بدن..
    این یعنی اینکه خودتون اتیشو روشن میکنید.. بعد میاید پست پاک میکنید و بن میکنید..
    کلا من که بخام جواب کسی رو اینجا بدم P,M بهش میدم ولی خودمو سبک نمیکنم و اینجا پست نمیدم...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سایت گل؟ نمیخوام چیزی درباره اینکه با تعصب حرف میزنه یا نه بگم، فقط میخوام متن اصلی و کامل این مصاحبه رو بهتون بدم، تا بعد خودتون قضاوت کنید که مورینیو گفت اون صحنه خطا بود یا نه! :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنها اعتراضی که به داور کرد ( و درست بود ) اینه که چطور آلبیول کارت قرمز مستقیم میگیره، اما دنی آلوز حتی یه کارت زرد هم نمیگیره؟!
    اين لينك كه ماله رئاليهاست كاش يه خبرگزاري معتبر باشه( اينو جدي ميگم جداي از اين بحثها خيلي خوب ميشد اگر هم دوستان بارسايي و هم عزيزان رئالي براي خبر گذاشتن روي يه خبرگزاري معتبر به توافق ميرسيدن اينجوري اين مشكلارو نداشتيم)
    اما حرفاي مورينيو سر 10 نفره شدن سر جاشه
    باز ميگم اميدوارم اين حرفا روي بازيهاي بعد تاثير نداشته باشه

دركل تموم شد و رفت به قول شما بايد انرژيمون رو براي بازي بعد بزاريم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه دادا شب درازست و قلندر بیدار حال سه بازی دیگه هم مونده اونجا دیگه نمی گذاریم که به آرزوتون که همانا مساوی کردن با بارسا است برسید

دوستان عزیز هر دو طرف انقدر مسائل رو شخصی نکنید حالا سه بازی دیگر مونده و اگر اینجا اینطوری بخوایم پیش بریم به بازی چهارم که بکشه کار به کلانتری میکشه
    پس یکم با هم مدارا کنیم
    عزیز هر نتیجه ای ممکنه تو هر بازی اتفاق بیفته...ولی صحبت سر این بازی هست که بعضی کارشناسان! سعی دارن قضیه رو وارونه جلوه بدن و بگن رئال اومد مساوی بگیره!!!

در مورد اون قسمت قرمز هم با قسمت پایین پستت همخونی نداره...میگی کار به کلانتری نکشه ولی خودت میای تحریک می کنی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •