تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 646 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروزACE 3خریدم 530.نسبت به قیمتش واینکه بازار یکم کشیده بالا گوشی خیلی مناسبیه فقط من فعلا یه ایراد کوچیک دیدم که اونم اینه که باتریش خیلی زود تر ازاونی که فکر میکردم خالی میشه حتی از y300هم زودتر .درصورتی که تومشخصات این گوشی زمان مکالمه و حتی استندبای گوشی از y300بهتر بود ولی زودتر خالی میشه کلا 24ساعت بیشتر دوام نیاورد تازه هنوز خیلی ازش کار نکشیدم .نمیدونم این مدل اینطوری یا باتری مال من خرابه.ضمن اینکه سنسور تنظیم نور صفحه هم که گزینه بسیار خوب ومهمی نداره مثل s3 مینی.
    یه چیز دیگه تو هندزفری نداشت فروشنده گفت این مدل هندزفری نداره اصلا راست یا دروغ شو نمیدونم.

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

واسه خرید گوشی ایا فاکتور قابلیت ارتقاء به ورژن های جدید اندروید موردی هست که اهمیت بالائی داشته باشه ؟ اخه سری z سونی که رده بالائی هستند هیچکدام قابلیت ارتقاء به اندرود 4.4 رو ندارن ولی سونی SP این قابلیت رو داره !!!

از جمیع موارد ( کیفیت صفحه، ساپورت نرم افزار، کیفیت ساخت، هنگ کردن و ... ) دوستان از بین مدل s iii سامسونگ و سونی ZR کدوم رو پیشنهاد میدن؟

از توجه و راهنمایی دوستان صمیمانه سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید
    بزوردی برای Z 4.4 میاد!
    ++

کیفیت صفحه SIII، از ZR، بالا تره. اما شما تو خرید ZR شک نکن. چون سخت افزار بسیار قدرت مندی داره و هنگ تو کارش نیست.
    کیفت ساختش هم از SIII، خیلی بالاتره. شارژدهی خیلی خوبی هم داره.

3. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    سونی M2 کی ایران میاد حدودا قیمتش چنده اگه وارد ایران بشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

زیر ۱ تومن و هم چنین ۸۰۰ تومن کیفیت دوربین کدوم گوشی سونی از همه برندهای دیگه مثل htc بهتره ؟ مثلا۱۳ آیا واقعی هست و بهتر از htc هست؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیر ۱ تومن و هم چنین ۸۰۰ تومن کیفیت دوربین کدوم گوشی سونی از همه برندهای دیگه مثل htc بهتره ؟ مثلا۱۳ آیا واقعی هست و بهتر از htc هست؟
    xperia spسونی فقط
    بقیه مدلهاش زیاد چنگی بدل نمیزنه

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال درمورد SP :
    1- کیفیت صفحه نمایش SP با توجه به TFT بودنش نسبت به مدل های IPS چطوره؟ تو نور روز یا آفتاب مشکل نداره؟
    2- CPU دو هسته ایش به اندازه کافی قوی هست که جوابگو باشه؟ یعنی هنگ نمیکنه؟
    3- KitKat براش اومده یا قراره بیاد؟
    4- قیمت بازار چنده الان؟ (علاءالدین)
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دیروزACE 3خریدم 530.نسبت به قیمتش واینکه بازار یکم کشیده بالا گوشی خیلی مناسبیه فقط من فعلا یه ایراد کوچیک دیدم که اونم اینه که باتریش خیلی زود تر ازاونی که فکر میکردم خالی میشه حتی از y300هم زودتر .درصورتی که تومشخصات این گوشی زمان مکالمه و حتی استندبای گوشی از y300بهتر بود ولی زودتر خالی میشه کلا 24ساعت بیشتر دوام نیاورد تازه هنوز خیلی ازش کار نکشیدم .نمیدونم این مدل اینطوری یا باتری مال من خرابه.ضمن اینکه سنسور تنظیم نور صفحه هم که گزینه بسیار خوب ومهمی نداره مثل s3 مینی.
    یه چیز دیگه تو هندزفری نداشت فروشنده گفت این مدل هندزفری نداره اصلا راست یا دروغ شو نمیدونم.
    هندز فری نداشت!!!
    مگه میشه؟
    دوستان من می خوام یه ace 3 بخرم، واقعاً هندز فری نداره!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هندز فری نداشت!!!
    مگه میشه؟
    دوستان من می خوام یه ace 3 بخرم، واقعاً هندز فری نداره!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    والا من گوشی رو تست کردم معامله کردم بعد دیدم تو جعبش نیست به فروشنده گفتم گفت ace 3هندزفری نداره شما اگه خواستید بخرید حتما اول بپرسید داره یا نه ضمن اینکه اینی که من گرفتم اصلا باتری خوبی نداره نمیدونم همشون اینطوریه یا شانس منه تقریبا اگه باهاش کار کنی در حد متوسط خیلی دوام داشته باشه36ساعته یک روزونیم به زحمت کار کنه ولی گوشی عالیه .واقعا تو علاعدین یه فروشنده منصف درست پیدا نمیشه
    هزار ویکجور کلک میزنن اول قیمت و پایین میدن که بری داخل بعد پول نرم افزار ورجیسترو ویه سری چرت و پرت دیگه میخوان ازت بگرین .گاهی اوقات فقط همون گوشی پشت ویترین و بهت میدن میگی اونو نده میگه فقط همین یکی مونده یا میگه بذار برم برات بیارم معلوم نیست که از کجا میره بیاره شاید اونم از پشت ویترین یه فروشنده دیگه باره .متاسفانه چون نظارت هم نیست هرکی هر غلطی میخواد داره میکنه.
    Last edited by najee; 11-03-2014 at 07:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

Essi222
    از نظر سخت افزاری کلا شک نکن ، قیمتش هم الان 760 تومن ، صفحه زیر نور راضی کنندس ،یعنی از 1 تا 10 ، 8 میگیره ،تو صفحه هم یه مدت که دستت باشه به سبکش عادت.میکنی ، توی خوبیش شک نکن چون سونی توی گوشی قولاشم همین صفحه رو کار میکنه.
    Last edited by rangoabzar; 11-03-2014 at 12:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

به نظر عزیزان گارانتی آرین خوبه؟ میخوام سری z سونی بردارم با این گارانتی 150 تومن گرونتر میشه . به نظر اساتید ارزش داره که با گارانتی بگیرم؟ اون دسته گوشی ها که گارانتی ندارن متفرقه هستند؟

با سپاس فراوان

پیروز و پاینده باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •