لول به به![]()
لول به به![]()
آقا این چه وضعیه هر 30 ثانیه دی سی میشه بازی دیگه کانکت نمیشه.از دیروز 4 تا leave شدم.بن نشم خوبه.کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
خوب مثل اینکه بحث جدی تر از این حرفاست.دیگه باید بیخیال بازی آنلاین بشیم.
اره ، ماله همه اینطوری شده ، چیز پی انا هم با نکست چیز پی انا ، قطع میشن :( باز ریختن سر پورتا دارن ور میدنآقا این چه وضعیه هر 30 ثانیه دی سی میشه بازی دیگه کانکت نمیشه.از دیروز 4 تا leave شدم.بن نشم خوبه.کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
چی شده مگه ؟خوب مثل اینکه بحث جدی تر از این حرفاست.دیگه باید بیخیال بازی آنلاین بشیم.![]()
بهتره بگیم کسی ایرانی هست که این مشکلو نداشته باشه یا راه حلی پیدا کرده باشه؟ (صفحه قبل ...)
آقا اصلا نه اینجور نیست من که پینگم هم بهتر شده و خیلی راحت بازی میکنم
من تا امروز توی بازی لاگین میشدم و بازی هم میکردم، پینگمم بین 170-300 اینا بودش!حتی وقتی که آپدیت جدید هم انجام شدش خیلی خوب بودش و مشکلی برام وجود نداشت!
اما امروز برای منم این مشکل بوجود اومدش!
وقتی رفتم توی بازی همش Attempting to Reconnect میزنه وقتی دوباره لاگین میکنم ریکانکت میکنه بازی رو اما دوباره همون مشکل قبلی بوجود میادش! از اینترنته ایرانه مشکل انگار@
حتی توی قسمت بازی Lunch هم که میری باز این مشکل پیش میادش!
Last edited by mohsen.taherkhani; 05-05-2013 at 11:51.
یعنی الان شما در این ساعت داری بازی میکنی بدون هیچ مشکلی ؟ شهر ـون با جایی که اینترنت میگیرید رو میشه بگید ؟
تازه عمق فاجعه اینجاس که اینا udp رو فقط واسه ملت قطع کردن دانشگاه ها و جاهای خودشون هیچ مشکلی وجود نداره امروز 2 نفرو دیدم داشتن از امیرکبیر بازی میکردن اونم با پینگ 90
فیلترینگ جدیده ظاهرا
هر 30 ثانیه دی سی میکنه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)