و این یکی چی
و این یکی چی
ساخت چین هست ولی یک شرکت بسیار بزرگ در صنعت ترمز و سیستم ترمز هست. اصلیت شرکت آلمانی هست. جعبه هاش هم همون قرمز هست.
Last edited by becareful; 11-12-2014 at 13:35.
کلا چیزی مال خودش وجود نداره. فابریک و... یه سایز و جنس داره کا باید اندازه ش باشه و بخوره. فرودو یا مثل همینه یا بهتره اما قیمتش دوبرابر هست که با 2-3 بار تعویض قیمت دیسک نو در میاد و بعد از مدتی تازه میشه دیسک نو انداخت که همین دیسک با لنت به قول شما فابریکی هم خورده میشه هر چند کم. من تعویض میکنم 2 هفته بعد نتیجه شو میزارم اگه بد بود میگم که نخرید.
سلام
خير روغن تميز احتياج نيست فعلا عوض بشه فقط اگه کسري داره کسري را جبران کنيد
تعويض شمع تو کيلومتر 38 هزار خيلي ديره شمع باييد هر 20 الي 25 هزار تعويض بشه
دير عوض کردن شمع باعث ضعيف شدن و حتي سوختن کوئل ميشه
براي همين بوده که شمع را عوض کرديد شتاب زياد شده در اصل شمع هاي قبلي ديگه ضعيف شده بوده و کارايي نداشته
حtrw نسخه ى چينى زياد داره ولى شرکت سازنده ى اصليش فکر کنم يا المانه يا فرانسه در کل مارک خوبيه
دوستان لنت نصب و یه 40 کیلوکمتری تست شد.
TRW GDB 400 بسیار بی صدا و بی سوت. من TRW تقلبی ندیدم توی بازار. قیمت عالی هست 90 هست ولی هنوز قیمت 55 به فروش میرسه کم کم دیگه تموم میشه و 90 میشه همه جا!!! این فرودوهایی که روی خودش نوشته LOGAN نخرید واقعا مال فرودو نیست چون مخصوص لوگان چیزی نزده. کالیپر متحرک و ثابت هم مارکش TRW بود. ماشین مدل 90 هست. یعنی قبل تحریم قطعات.
Last edited by becareful; 15-12-2014 at 14:43.
ولی تو دفترپه نوشته شمع هر 3 بار تعویض روغن عوش بشه. یعنی 30 هزار تا.
ولی من الان 30 هزار تا شده خیلی ماشینم هن شده!
مصرفشم یکم بالا رفته که فکر کنم مال همین شمع هست.
سلام
اون 30 هزار تا مال استاندارد رنو ى فرانسه هست کيفيت بنزىن اونا با ما زمين تا اسمون فرق داره .
ماشالا بعد از 25 هزار اين قدر دوده و سياهى روى شمع ميشينه که ديگه الکتود شمع اصلا مشخص نيست .
بله احتمالا به خاطر ضعيف شدن شمع هاست البته از ----- هوا هم اگه عوض نکرديد ميتونه باشه
فقط بگرديد شمع اصلى رنو را بخريد که اگه اشتباه نکنم ساخت مکزيک باشه
درست میگن دوست عزیز حتی در صورت اطمینان به شمع وقتی میخواید 30 هزار تا ازش کار بکشید روی 15 هزار تا باید باز بشه برس نرم و سمباده بخوره فیلر گیری بشه و بعد نصب بشه.
دوستان ما همچنان گریس سیلیکون پیدا نکردیم. شما چطور؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)