اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه چند تا میذاریم.
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه چند تا میذاریم.
Last edited by ArashMiniStar; 27-07-2011 at 16:56.
تو اینترنت دانلود منیجر جاییش نیست که بنویسه جمعا چقدر شده سرعت دانلود ؟ مثلا 7 8 تا فایل که گذاشتییم بزنه جمعا سرعت دانلود چقدره !؟
داخل IDM جایی نداره. ولی از Download Accelerator Plus استفاده کن تا مشکلت حل شه. اگه نخواستی از اون استفاده کنی باید بری توی ویندوز هفت بری داخل Task Manager سربرگ Performance روی دکمه ی resuorce monitor کلیک کن تا پنجره باز شه. بعد میری سربرگ Network میتونی سرعت اینترنتت را ببینی. از گجت های قابل استفاده روی دسکتاپ هم میتونی کمک بگیری.
آرش اگه تست کردی نتیجه رو اعلام کن البته من زیاد امیدوار نیستم واسه همه کار کنه
امشب 5 6 تا همزمان میذارم ببینم چی میشه.![]()
مرکز قدس مشهد
به اطلاع کلیه مشترکین محترم مرکز قدس مشهد میرساند ، به منظور عملیات اجرایی در این مرکز ، اختلال تا ساعت 9 برطرف خواهد شد . لذا در صورت مشاهده ی تداوم اختلال با پشتیبانی مشهد تماس حاصل فرمایید، پشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقا سرویس دهی سپاسگزاریم .ضمنآ زمان اختلال به کلیه مشترکین این مرکز اضافه خواهد شد .
عزیز شبانه هم قطع میشه؟!![]()
ممنون دوست عزیز ، درست شد تونستم دوباره وصل شم .
فقط همون جوری که گفتید تا 48 ساعت مودم قبلی را استفاده نکنم دیگه ؟ کلا راهی نیست اون مودم روی pc فعال باشه و مودم وایرلس روی نوت بوکم ؟
دوستان یک برنامه ای میخواستم بهم دقیقا بگه از همون لحظه ای که برنامه رو میریزم چقدر اینترنت مصرف میکنم ! مثلا من همین الان برنامه رو میریزم و اگه لازم باشه تنظیماتش رو انجام میدم بعد از 3 یا 4 ساعت که اومدم رو برنامه بهم بگه که تو این 4 ساعت شما 100 مگ دانلود کردید
سلام
DU Meter
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)