قیمت هارد نیومد پایین ؟
بالاتر رفته ؟![]()
خیر و با توجه به اینکه متاسفانه امروز دلار مرز 2000 تومان رو هم رد کرد احتمالا قیمتها بالاتر هم رفته!
( میگم یک تاپیک بزنیم راجع یه قیمت دلار و سکه و ... صحبت کنیم بهتره ظاهرا!!! )
سلام
هم مدل اول و هم مدل دوم پیشنهاد شده RPM آن 5400 هست و 8 مگابایت هم کش دارد .
دو سال گارانتی هم دارند و نرم افزار آن داخل پارتیشن هست البته نرم افزار WD بهتر هست چون علاوه بر قابلیت بکآپ گیری میتوان هارد را قفل کرد .
برای استفاده های عادی همین مدل ایده آل هست ، البته مدلی که SE ندارد 500 گیگ هست .و همچنین ایا از این مدل بالاتر هم موجوده؟
نکته : اگر هارد دسترن رو میخواهید بخرید پیشنهاد میشود که مدلی رو بخرید که جعبه آن دارای طلق شیشه ای هست مثل عکس زیر
![]()
إنا لله وإنا إليه راجعون
افزایش شدید و دهشتناک قیمت هارد ها رو به تمامی دوستان و مخصوصاً به کاربران فعال انجمن هارد تسلیت عرض میکنم !!!
امروز بازار مرکز کامپیوتر ایران بودم که یه سوکت زن برای کابل شبکه بخرم . دیدم که قیمتها داره میره بالا ، گفتم یه هارد بخرم زاپاس نگه دارم که برق منو گرفت !!!
WD essential my book 3 TB قیمتی بین 435 الی 440 هزارتومن بود در صورتی که سه ترابایتی که تابستون خریدم 248 هزار تومن بود . بلی درست خوندید سه ترابایت وسترن 248 هزار تومن !!!
ویرایش : فاکتور خرید هارد رو اسکن کردم و اینجا میذارم تا دوستان راحتتر باور کنن !!! به تاریخ فاکتور هم دقت کنید .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 23-01-2012 at 19:46.
۱ ترابایتی چند بود؟
یک ترابایت رو نپرسیدم ، فرار کردم از اونجا !!!
ولی دو ترابایت حدود 330 هزارتومن بود .
سلام
هاردی با دور 7400 یا 7200 از وسترن موجود است؟
به نظر شما 1 ترابایت ارزش خرید داره یا 2 ترابایتی؟
سلام
کلیه هاردهای پرتابل وسترن 5400 دور هستند . دسکتاپی های وسترن 7200 دور هم نیستند . ولی با اینحال سرعت خوبی هم دارند .
هارد پرتابل 2 ترابایتی نداریم و اگر 2 ترابایتی میخواهید اجباراً باید از انواع آداپتوری بخرید . در ظرفیت یکسان هاردهای آداپتوردار ارزانتر از هاردهای پرتابل هستند .به نظر شما 1 ترابایت ارزش خرید داره یا 2 ترابایتی؟
اگر جابه جایی و حمل و نقل شما کم هست توصیه میکنم که هارد آداپتوردار رو بخرید مثل مدل WD my book essential
سلام و خسته نباشید...
دوست گرامی آقا عطا ...سه سوال دارم و یک درخواست :
سوال : هارد اکسترنال فقط به وسلیه usb قابل اتصال به سیستم هست؟منظورم اینکه راهی یا تبدیلی برای اینکه سرعت انتقال اطلاعات مثل sata شود وجود دارد؟(با فرض اینکه سیستم usb 2 هست )
سرعت انتقال اطلاعات از هارد اکسترنالی که usb3 هست به سیستمی که usb 2 هست چقدره؟و بالعکس !
مثل usb2 ? یا سرعتی بین usb2 و usb3 ?
در یکی از قسمتهای انجمن دیدم که گفته شده برای رکورد از رس**یور ممکن هست که به طور مثال اون دستگاه فقط پارتیشنی با حجم 120 گیگ رو ساپورت کنه! حال اگر حجم یک هارد 1 ترابایتی اکسترنال رو به چند پارتیشن FAT32 تبدیل کنیم آیا دستگاه تمامی پارتیشن هارو شناسایی میکنه؟
درخواست : ممنون میشم اگر عکسی از تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال بگذارید.همچنین اسم تبدیل رو برای خرید ذکر کنید و قیمت.
معذرت به خاطر مزاحمت های پی در پی
با سپاس
Last edited by mehr1362; 24-01-2012 at 04:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)