تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 421 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ خوبتون

بله د ر حالت نرمال همینو زده اما همین نرم افزارو من روی کامپیوتر خودم نصب کردم خیلی کم میزنه (36 درجه) اسمش cpuid hwmobitor هست که آیکونش قرمزه
    یعنی برا کامپیوتر درست میزنه و لپتاب اشتباه؟
    2- وقتی میزنم توی شارژ باید دکمه ای بزنم که از باطری استفاده نکنه ؟یا هر وقت به برق زدم خودش از برق استفاده میکنه ؟
    3- میخوام باطریش به این زودیا خراب نشه چی کار کنم ؟مثلا باطری رو 80% هست میزنم تو برقو استفاده میکنم این خودش شارژ میشه دوباره سری بعد همین طور-هی شارژ میشه مشکلی نداره ؟یعنی میخوام مثل گوشیم بزارم باطری لاو که داد شارژش کنم که بیشتر عمر کنه
    4- راستی باطریش چند قیمته ؟و عین باطری خودشه یا اگه خراب شد دیگه به خوبی باطری خودش گیر نمیاد ؟معمولا یه باری چند وقت کار میکنه؟
    5-اگه شبها تا صبح بزارم دانلود کنه یا اینکه روزی 3-4 ساعت باهاش بازی سنگین بکنم مشکلی داره یا کلا لپتاب واسه این کارا نیستو عمرش کم میشه ؟
    6- من چون تازه خریدم و لپتاب نداشتم ممنون میشم کلا بهم بگید چه مرقبت هایی نسبت به کامپیوتر های معمولی لازمه انجام بدم ؟
    اگه cpu لپ تاپتون i7 هست بله نرماله ، لپ تاپ خودم که i3 هست در حالت عادی بین 35 تا 55 دماش متغیره
    فکر میکنم سیستم خنک کننده pc بهتر از لپ تاپه از طرفی دمای عادیه i3 و i5 و i7 با هم فرق میکنه
    بهتره برای لپ تاپت یه کول پد خوب هم بگیری
    2. نخیر لازم نیست کار خاصی انجام بدید ، وقتی شارژ کامل بشه خودش از شارژر استفاده میکنه
    3. طریقه استفاده صحیح از باتری لینکش در صفحه اول هست
    4. قیمتش فکر میکنم بیشتر از 70 تومن باشه اما دقیقش رو نمیدونم، عمر مفید باتری میگن 2 ساله (البته به دفعات پر و خالی شدن و مخصوصا در دمای بالا قرار نداشتن هم بستگی داره)
    5. بعضی بچه ها شب ها هم برا دانلود میذاشتن مشکلی هم پیش نیومد اما به نظر من وقتی pc هست بهتره از اون برا این کار استفاده کنی، بازی هم که اگه کول پد براش بگیری نباید مشکلی باشه، اگر چه خودم چند ماه بدون کول پد باهاش بازی میکردم (محض اطمینان بهتره از کول پد استفاده کنی چون قطعات الکترونیکی به دما حساسا)
    6. در مورد بک آپ هم درسته ، اگه ویندوز اورچیناله بهتر بود یه بک آپ ازش میگرفتی چون براش حدود 50 تومن بیشتر پول دادی
    الانم میتونی برنامه های اضافی رو پاک کنی و رجیستری رو هم با یه نرم افزار خوب پاک کنی و ازش بک آپ بگیری که خیالت راحت شه
    مسئله دیگه ای به ذهن من نمیرسه جز اینکه سعی کن زیاد به لپ تاپت در حالت روشن ضربه وارد نشه
    موفق باشی

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

دوستان تورو خدا یه درایور واسه وایرلس این مدل بدین، من هر درایوری با هر برنامه جستجو و دانلود کردم ولی نصب نمیشه ...

بفرمایید ، این دقیقا درایوریه که بهش احتیاج دارید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------

همین دیگه هر درایوری را که میزنم میگه اصلا چنین دستگاهی روی سیستم شما وجود ندارد منم میدونم اگر درایور نصب بشه میشناسه بدبختی من این هست اصلا حتی توی DIVICE MANAGER هم چیزی به نام وایرلس وجود ندارد من که دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن همه ی درایور های این لبتاپ روی سایت DELL را دانلود کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
    درایور وایرلس لپ تاپ شما یا همین لینک بالاست یا یکی از این دوتا لینک
    کد:
    کد:

2. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این برا 100 بار :
    برا وایرلس اینو نصب کنید Driver Genius Professional خودش گیر میاره 8 مگه حجم درایورش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان خیلی ممنون از راهنمایاتون منم 2 ماهیه 5010 گرفتم با کانفیگ
    cor i 5
    hdd 500 prm 7200
    ati 5650
    ram 4 1066
    پدرم و اینا رفتن اربیل عراق گرفتن 580 هیچ مشکلیم با دریوار ایناش نداشتم عالیه
    دوستم سنندج همینو گرفت 850 ریفرش بود گفتم پیشنهادم می کنم شمام یا دبی بگیرید یا کردستان عراق

فقط یه سوال فنی داشتم می خوام یه سون 32و64 باهم داشته باشم اما بوت یکی میپره لطفا راهمایم کنید
    Last edited by mardin1368; 20-05-2011 at 11:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بهترین کار اینه که یکی رو تو یکی دیگه مجازی نصب کنی بهتر 64 بیت نصب کنی بعد اصلا یه xp32 نصب کنی

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من bios رو از a8 به a13 اپدیت کردم الان استدبای نمیشه میزنم کلی طول میکشه بعد shut down میشه ویندوز که بالا میاد میگه unexpected shut down چی کار کنم؟
    در ضمن
    نظرتون راجع یه این چیه داره دیوونم میکنه!!
    وستان این عکس از نرم افزار hd tune هست تاپم که از روز اول یک مشکل عجیب داشت که در طول هر بار استفاده یه مدت 2 تا 3 دقیقه هنگ می کنه یه بار هارد رو فرمت و از نو پارتیشن بندی کردم حل نشد
    هنگش این جوریه مثلا وسط یک فیلم یهو وای میسته بعد رو هر برنامه کلیک کنم هیچ اتفاقی نمیفته بعد از 2 دقیقه یهو همه با هم باز میشند تو این دو دقیقه ctrl alt del هم جواب نمیده.

اون ارور ها هم که میگه ممکنه واسه کابل باشه هر روز تعدادش بیشتر میشه.
    ویندوز: 7 64 bit
    dell inspiron 5010N

در آغاز فعالیت Immanent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من دیروز ویندوز سون 64bit نصبیدم. بعد از نصب ویندوز هم sp1 رو نصبیدم. از دیروز تا حالا لپ تاپم ریست میشه هر 2-3 ساعت یکبار.
    قبلا که ویندوز سون 32bit روی لپ تاپم بود اصلا ریست نمیشد.
    ممکنه از ویندوز 64bitی باشه که نصبیدم؟
    با سلام
    من لپ تاپم اسوس سری n61 هستش راستیاتش مال منم هر 2 یا 3 ساعت یکبار ریسین میشه. فک کنم این مشکل من هم از وقتی شروع شد که SP1 رئ رو win7 64bite نصب کردم.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

بفرمایید ، این دقیقا درایوریه که بهش احتیاج دارید
    کد:

ممنون، نصب کردم ولی جواب نداد ...

فقط Virtual Wireless اضافه شد.

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

دوستان تو قسمت network adapters چندتا گزینه باید باشه؟ واسه من فقط 2تا داره

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون، نصب کردم ولی جواب نداد ...

فقط Virtual Wireless اضافه شد.

روی همین گزینه راست کلیک کن و update driver رو بزن و بعد browse my computer.. کلیک کن و مسیر setup درایور که این مسیره رو بده و ok کن
    C:\dell\drivers\R258276
    Last edited by sheytoon001; 21-05-2011 at 20:08.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

روی همین گزینه راست کلیک کن و update driver رو بزن و بعد browse my computer.. کلیک کن و مسیر setup درایور که این مسیره رو بده و ok کن
    C:\dell\drivers\R258276
    همین کارو کردم، هیچ تغییری نکرد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •