ممنون از پاسخ خوبتون
بله د ر حالت نرمال همینو زده اما همین نرم افزارو من روی کامپیوتر خودم نصب کردم خیلی کم میزنه (36 درجه) اسمش cpuid hwmobitor هست که آیکونش قرمزه
یعنی برا کامپیوتر درست میزنه و لپتاب اشتباه؟
2- وقتی میزنم توی شارژ باید دکمه ای بزنم که از باطری استفاده نکنه ؟یا هر وقت به برق زدم خودش از برق استفاده میکنه ؟
3- میخوام باطریش به این زودیا خراب نشه چی کار کنم ؟مثلا باطری رو 80% هست میزنم تو برقو استفاده میکنم این خودش شارژ میشه دوباره سری بعد همین طور-هی شارژ میشه مشکلی نداره ؟یعنی میخوام مثل گوشیم بزارم باطری لاو که داد شارژش کنم که بیشتر عمر کنه
4- راستی باطریش چند قیمته ؟و عین باطری خودشه یا اگه خراب شد دیگه به خوبی باطری خودش گیر نمیاد ؟معمولا یه باری چند وقت کار میکنه؟
5-اگه شبها تا صبح بزارم دانلود کنه یا اینکه روزی 3-4 ساعت باهاش بازی سنگین بکنم مشکلی داره یا کلا لپتاب واسه این کارا نیستو عمرش کم میشه ؟
6- من چون تازه خریدم و لپتاب نداشتم ممنون میشم کلا بهم بگید چه مرقبت هایی نسبت به کامپیوتر های معمولی لازمه انجام بدم ؟
اگه cpu لپ تاپتون i7 هست بله نرماله ، لپ تاپ خودم که i3 هست در حالت عادی بین 35 تا 55 دماش متغیره
فکر میکنم سیستم خنک کننده pc بهتر از لپ تاپه از طرفی دمای عادیه i3 و i5 و i7 با هم فرق میکنه
بهتره برای لپ تاپت یه کول پد خوب هم بگیری
2. نخیر لازم نیست کار خاصی انجام بدید ، وقتی شارژ کامل بشه خودش از شارژر استفاده میکنه
3. طریقه استفاده صحیح از باتری لینکش در صفحه اول هست
4. قیمتش فکر میکنم بیشتر از 70 تومن باشه اما دقیقش رو نمیدونم، عمر مفید باتری میگن 2 ساله (البته به دفعات پر و خالی شدن و مخصوصا در دمای بالا قرار نداشتن هم بستگی داره)
5. بعضی بچه ها شب ها هم برا دانلود میذاشتن مشکلی هم پیش نیومد اما به نظر من وقتی pc هست بهتره از اون برا این کار استفاده کنی، بازی هم که اگه کول پد براش بگیری نباید مشکلی باشه، اگر چه خودم چند ماه بدون کول پد باهاش بازی میکردم
(محض اطمینان بهتره از کول پد استفاده کنی چون قطعات الکترونیکی به دما حساسا)
6. در مورد بک آپ هم درسته ، اگه ویندوز اورچیناله بهتر بود یه بک آپ ازش میگرفتی چون براش حدود 50 تومن بیشتر پول دادی
الانم میتونی برنامه های اضافی رو پاک کنی و رجیستری رو هم با یه نرم افزار خوب پاک کنی و ازش بک آپ بگیری که خیالت راحت شه
مسئله دیگه ای به ذهن من نمیرسه جز اینکه سعی کن زیاد به لپ تاپت در حالت روشن ضربه وارد نشه
موفق باشی
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
دوستان تورو خدا یه درایور واسه وایرلس این مدل بدین، من هر درایوری با هر برنامه جستجو و دانلود کردم ولی نصب نمیشه ...

بفرمایید ، این دقیقا درایوریه که بهش احتیاج دارید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
همین دیگه هر درایوری را که میزنم میگه اصلا چنین دستگاهی روی سیستم شما وجود ندارد منم میدونم اگر درایور نصب بشه میشناسه بدبختی من این هست اصلا حتی توی DIVICE MANAGER هم چیزی به نام وایرلس وجود ندارد من که دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن همه ی درایور های این لبتاپ روی سایت DELL را دانلود کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
درایور وایرلس لپ تاپ شما یا همین لینک بالاست یا یکی از این دوتا لینک
کد:
کد: