تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 354 از 515 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

ببین وحید ما که با هم اینا رو نداریم . تو 20 بگیری انگار من گرفتم (این معدله برای samba هم صدق میکنه ) . اما نظر به اینکه من خیلی خوب ادبیات رو نخونده بودم نرفتم سر جلسه و گذاشتم واسه جبرانی دوم یعنی یکی مانده به اخرین روز بهار برای جبرانی ادبیات 2 . اما در مورد فیزیک : مرتیکه نفهم عوضی دیدید چه جوری سوال طرح کرده بود ؟ سوال 3 که حالمون رو گرفت یا سوال 6 که اصلا نتونستم درک کنم سوال چی میخواد یا سوال 12 که .. . یعنی از حوزه که اومدم بیرون داشتم دیونه میشدوم اخه بگو بیشعور اشغال (فقط برای اینکه مراعات فروم رو بکنم بعضی چیزا رو نمیگم) برو سوال کنکور و المپیاد بیار اگه میخوای سوالا رو سخت کنی نه اینکه کاری کنی ما سوالا رو نفهیم . اخه بیچوندن داریم تا بیچوندن . حیف که نیمشه واسه سایتشون نظر گذاشت واگرنه میگفتم نابشر اخه میخوای خودتو به رخ زنت بکشی ما رو سننه . مرد نیستی اگه مرد بودی میفهمیدی که این رسمش نیست . اصلا به خاطر همین امتحان فیزیک بود که ادبیات رو گذاشتم واسه تیر ... یعنی باورکنید هیچ جوری واسه قابل توجیه نبود 13 تا امتحان بررسی کنی کتاب اندیشه سازان رو بخونی بعد یه جوری سوال طرح بشه که ....
    مثلا اگه نمرت صفر می شد و برا جبرانی می خوندی اون نمره صفر تو معدلت تاثیر می زاره یا نمره جبرانی اون درس؟

اما در مورد سوالای فیزیک، من خوب سوالا رو بررسی نکردم ولی خب سوال 6 واقعا مبهم بود (به نظر من) چون با اینکه سوال خیلی آسون بود ولی اصلا نمی شد جواب واحدی به این سوال داد. در مورد سوال موج های رادیویی سوال ریز طرح شده بود ولی از کتاب بود که نمی شه ایراد گرفت ( خودمم جواب اشتباه دادم ) . و سوال 12 اگه منظورت اون نظریه ذره ای یا موجی باشه با اینکه تقریبا از سوالات مشکل بود ولی اکثر بچه ها با استنباط مثل هم جواب داده بودن که نشون می ده از کتاب طرح شده و سوالای دیگه مشکلی نداشت به نظرم.
    کلا این روندی که سال قبل هم تو امتحان نهایی سوم شاهدش بودیم و سوالات به مراتب سخت تر داره می شه نشون دهنده طرح انتقال گزینش دانشگاهها از کنکور به امتحانات نهایی است که مجبورن سوالات رو سخت کنن و این شاید مقدمش باشه
    Last edited by vahid-p; 20-05-2011 at 12:38.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

مثلا اگه نمرت صفر می شد و برا جبرانی می خوندی اون نمره صفر تو معدلت تاثیر می زاره یا نمره جبرانی اون درس؟

اما در مورد سوالای فیزیک، من خوب سوالا رو بررسی نکردم ولی خب سوال 6 واقعا مبهم بود (به نظر من) چون با اینکه سوال خیلی آسون بود ولی اصلا نمی شد جواب واحدی به این سوال داد. در مورد سوال موج های رادیویی سوال ریز طرح شده بود ولی از کتاب بود که نمی شه ایراد گرفت ( خودمم جواب اشتباه دادم ) . و سوال 12 اگه منظورت اون نظریه ذره ای یا موجی باشه با اینکه تقریبا از سوالات مشکل بود ولی اکثر بچه ها با استنباط مثل هم جواب داده بودن که نشون می ده از کتاب طرح شده و سوالای دیگه مشکلی نداشت به نظرم.
    کلا این روندی که سال قبل هم تو امتحان نهایی سوم شاهدش بودیم و سوالات به مراتب سخت تر داره می شه نشون دهنده طرح انتقال گزینش دانشگاهها از کنکور به امتحانات نهایی است که مجبورن سوالات رو سخت کنن و این شاید مقدمش باشه
    سلام به همگي

ما نيستيمو داريد هي مي بحثيد بابا بريد درستونو بخونيد(البته نريد چون رقيب ميشيد يا بريد چون رفيقيد و ....)بيخيال

آقا اين امتحان فيزيك خيلي باحال بود چون سوالا مفهومي شده بود(تقريبا) . درمورد سوال 6 هم از دوستان اگه كسي خوشخوان داره(تاليف داريوش مدقالچي) شبيهش توش اومده

درمورد سوالاي موجي هم خداوكيلي من قسمت دوم رو شانسي جواب دادم وگرفت(بايد عين خر كه چه عرض كنم گورخر متن كتابو حفظ مي بودي)

در كل اگه كنكور حذف بشه و شرط معدل پيش بياد خيلي به ضرر بچه هاي منطقه 3 ميشه(براي مثال من سوالاي فيزيك رو پيش 3-4تا معلم بردم همشون توش موندن)

يه نظر راجع به سوالاي عمومي

1-سال 87سبك ديني عوض شد(سوالاي زياد و مفهومي از آيات)
    2- سال88 سبك زبا عوض شد(2ريدينگ)
    3-سال 89 سبك عربي عوض شد(قرابت معنايي اشعار )
    4-سال90 پيش بيني ميكنم سوالاي ادبيات عوض بشه(شــــــــــــــــايد!!! !!! البته)

موفق باشيد
    Last edited by Samba; 20-05-2011 at 15:35.

3. 9 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه ویاس و نا امیدی سراغتون نیومده باشهکسی هست که سوالای کنکور ریاضی خارج از کشور89 رو داشته باشه اگه دارین لطف کنین واسه دانلود بزارین خییلییییییییییی لازم دارم مال سالای پیشو خودم دارم،مر333333333000000000000000000000

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه ویاس و نا امیدی سراغتون نیومده باشهکسی هست که سوالای کنکور ریاضی خارج از کشور89 رو داشته باشه اگه دارین لطف کنین واسه دانلود بزارین خییلییییییییییی لازم دارم مال سالای پیشو خودم دارم،مر333333333000000000000000000000
    سلام.تو سایت نشر دریافت هست.
    daryaft-pub.com
    امتحان دیفرانسیل هم آسون بود .سوالاتش خیلی روان بود.انشاالله همتون موفق باشید

6. این کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

نمره جبرانی رو حساب میکنن ( یعنی کارنامه و معدل اصلی پیشت همون کارنامه و معدل تیره . یکم فکر کن!) ...

یه سوال دیفرانسیلی : شرایط قضیه 20 ! امتحان دیف رو برررسی کنید ؟ والا امتحان نهایی قبلی که خیلی بررسی کردیم . بعد خیلی خوبم جواب دادیم . یعنی ظاهرا غلطی نداریم . بعد طراح هم در مجموع بد نبود فقط یکم از تکرار بیشتر استفاده کنه بهتره ! ==> بنابرین تمامی شرایط قضیه برقرار و باید حداقل یک 19.3154 ببریم ... الان منتظرم ببینم این سایت مرکز سنجش و غیره ! PDF رو میذاره که بعدش یه شعر ترکیبی معادلات دیفرانسیلی و راهنمای تصحیح بسریم ! ... راستی نه قضیه نه اثبات کنید چه جوریاس؟! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

این امتحان دیفرانسیل حقا عالی بود . از نظر من البته

اینکه اثبات آنچنانی نداده بودن اگه من صفر بگیرم هم از همشون شدیدا تقدیر میکنم . همینهایی که سوالها رو طرح کردن . سوالهاش واقعا لایق تیم ملی بودن (البته مطلق نمیشه گفت . خورده نگیرید یه وقت )

حالا تا کنکور سعی میکنیم اینورها آفتابی نشیم . همش تقصیر از این vahid-p که ما رو هم کشونده دنبال خودش اینجا . به خدا ما از خودش مثبت تریم میخواد خرابمون کنه . پس درخواست دارم شما از من و صحبتهام استقبالی نکنید تا وحید دست از فتنه برداره

9. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

( یکم فکر کن!) ...
    ؟؟؟؟
    مگه من چی گفتم؟
    نمره جبرانی رو حساب میکنن ( یعنی کارنامه و معدل اصلی پیشت همون کارنامه و معدل تیره . یکم فکر کن!) ...
    خب دقیقا من همینو می خواستم بدونم. اطلاعی از نمرات جبرانی و... نداشتم ( چون معدل برای امسال مهم نیست، منم به فکر این نبودم که درسی رو خودمو بندازم برا بعد. داشتم می گفتم، خب من می گم شما که دیدین امتحان سخت بوده، می تونستی کاری کنی قبول نشی و تو جبرانی جبران کنی. چون اگه نمرت به حد قبولی می رسید که نمی تونستی جبرانی بدی و اون نمره پایین می شد نمرت برا سال آینده.
    برا همین بود اون سوال رو پرسیدم.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

این امتحان دیفرانسیل حقا عالی بود .
    واقعا. از این آسونتر دیگه امکان نداشت.
    بقیه حرفات رو هم نادیده می گیرم
    ما نيستيمو داريد هي مي بحثيد بابا بريد درستونو بخونيد(البته نريد چون رقيب ميشيد يا بريد چون رفيقيد و ....)بيخيال
    چشم. امروز رو اجازه بده یکم تو وب باشیم، از فردا قول می دیم بشینیم بخونیم
    ولی حقیقاتا فردا شروعیست برای پایانی خوب. Samba به دلم افتاده یه دانشگاه قبول می شیم. ببینیم چی می شه ( البته نه اینکه هر جا من قبول شدم شما قبول شینا نه( شما مظلوم واقع می شین )، هر جا شما قبول شدین منم قبول شم - ماشالله به زنم به تخته کارنامه هات که داره شریف رو هدف می گیره )
    Last edited by vahid-p; 21-05-2011 at 11:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

لابد استدلالشون اینه که پارسال ریاضی و فیزیک سخت بوده، پس امسال شیمی سخت میشه، یا مثلا اینکه چند ساله سوالات شیمی یکنواخت شده پس امسال سخت میشه یا .... .
    میخوام بگم که خفن ترین معلمای همه ی درس ها هم با این اطمینان نمیان بگن امسال سوالا آسون میشه یا سخت.
    معمولا معلمای حرفه ای و با تجربه، میگن که شما خودتون رو برای هر نوع سوال آماده کنید و اگه سخت شد، نگران نباشید ، چون واسه همه سخته. همین!
    نیازی نمیبینم که استدلال و برهان ارائه کنم.
    صرفا یک توصیه دوستانه بود .
    40 روز دیگر سر جلسه کنکور...

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

9

اگه کتاب رو خوب بخونین و سوالای کنکورارو بررسی کنین اصلا هم سخت نیست.
    بعدشم مگه ریاضی و فیزیک پارسال سخت بود؟اکثرا داخل کتاب بود.
    موفق باشین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

"چون میانگین درصد عربی عمومی امسال زیاد شد مطمئنا امسال دو متن عربی خواهیم داشت"
    اینو یکی از اساتید عربی به ما ریاضیا گفت. البته معلم خیلی خوبی. استرس نداشته باشید اینو گفتم تا اگه سر جلسه دیدید بهم نریزید.

14. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •