تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 449 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فعلا داره اسکن میکنه.ولی فکر کنم درست شده.بذارین تموم بشه.نتیجه رو میگم.برای چی اینطوری هست؟
    سلام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/SIZE]
    از پست بالا (استاد مهران):
    در قسمت تنظیمات Scheduled scanning , Manual Scanning اولین چیزی که توجه شما رو جلب میکنه فعال کردن قابلیت Cloud scanning است. فرض کنید آنتی ویروس شما کامل آپدیت شده و شما روی فایلی کلیک راست میکنید و آنتی ویروس با آخرین آپدیت اون فایل رو تشخیص نمیده. اگر Cloud Scanning را فعال کنید , فایل و یا فایل های اسکن شدۀ ناشناس که برای COMODO جدید باشند و تا بحال کسی آنرا را به COMODO نفرستاده باشد بصورت آنلاین اسکن خواهد شد. پس فعال کردن Cloud Scanning در هنگام اسکن دستی احتیاج به ارتباط اینترنتی دارد و از طرفی هم چون بصورت آنلاین قراره فایل ها اسکن بشند ممکنه مدت زمان فول اسکن را خیلی طولانی تر بکنه.

این قسمت را فعال کنید و در هنگام وصل بودن به اینترنت سعی کنید یک فایل 200 مگابایتی به بالا را با کلیک راست کردن و انتخاب Scan with COMODO Antivirus اسکن کنید. اگر دیدید که اسکن سریع انجام شد و تفاوتی را احساس نکردید در این صورت جهت داشتن امنیت بیشتر بهتره این قسمت را فعال بزارید. در غیر اینصورت آنرا غیر فعال کنید.

2. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

عزیز اتفاقا 1-اتفاقا تعدادی از فایل های مربوط به ویندوز رو هم آلوده تشخیص داده بود که از اونا 2 تاش رو هیچ جور نتونست Cleanکنه.حرف من سر این هست.کاش اون موقع اطلاعات دقیق مربوطش رو بر میداشتم میذاشتم.[COLOR="Silver"]
    سلام مجدد

1- این مطلب را کاش جایی مینوشتید که کسی اطلاعی از کمودو نداشته باشه...... اینجا فرق میکنه. شما میفرمایید فایلهای ویندوز با وجود کمودو آلوده شده بوده!!!. دوست عزیز کمودو از فایلهای سیستمی به شدت محافظت میکنه... اجازه نمیده که به راحتی این فایلها آلوده بشن.......

دوست عزیز پست منو چرا نصفه دیدی؟؟ بخش اول را لطفا ببینید:

دوست عزیز یعنی از دیفنس و سندباکس هم تونسته رد بشه....

ای کاش مخرب را اینجا قرار میدادید.
    جواب چی شد پس..... منتظرم.

4. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام.

دوستان یک لینک واسه ارسال فایل جهت آنالیز برای سایت کومودو بود
    لینک شو لطف میکنید

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با سلام.

لینک شو لطف میکنید
    سلام

خب چرا از داخل خود کومودو نمی فرستید؟ مشکلی داره؟
    Last edited by pcsoft; 10-01-2012 at 22:37.

7. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام.

لینک شو لطف میکنید
    برای اینکه فایلی را برای کمودو بفرستید چند راه وجود داره:

اول از طریق نرم افزار CIS هست.... که همه بلدیم

دوم از طریق فروم کمودو است

سوم از طریق این لینک:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چهارم میتونید مخرب را ایمیل کنید که این آدرسش است:

یکی از بهترین روشها هم استفاده از سرویس رایگان COMODO File Verdict Service است به این آدرس:

البته بهتره در valkyire یک یوزر برای خودتون بسازید و بعد از اون استفاده بکنید. مزایاش هم اینه که در همان لحظه فایل بررسی میشه و یک نظری داده میشه مبنی بر سالم بودن یا مخرب بودن فایل و ضمنا اینکه ظرف چند ساعت بعد هم تیم آنتی ویروس کمودو هم نظر خودش را در مورد فایل مینویسه. و اگر هم فایل مخرب باشه به دیتابیس هم اضافه میشه.

ضمنا قراره کمودو در ورژن 6 برای پردازش ابری از Valkyrie هم استفاده بکنه، من که خیلی دوسش دارم و منتظرم به CIS اضافه بشه.(چه شود........)

نکته: الان کمودو در اسکن آنلاین از CIMA استفاده میکنه، اما واقعا این Valkyrie یه چیز دیگست....

9. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسته های امینتی ی هر شرکتی در سیستم های مختلف رفتارهای متفاوتی از خودشون نشون میدن و مشکلات اونها کلی و همیشگی نیست برای همین نمیشه کاملا گفت که چیزی مثل کومودو آیا بهترینه یا نه....

مثلا من روی سیستمهام با کومودو اصلا مشکل چیز پی ان ندارم و براحتی استفاده میکنم ولی دیدم که دوستم و یا بچه های همین فوروم این مشکل رو دارند !
    و تنها راه حل شدنش هم این بوده که لحظه کانت چی پی ان فایرول رو خاموش کنی و بعد اینکه چیز پی ان وصل شد فایروال رو روشن کنی.
    مشکل هنگ کردن سیستم در نسخه 32 بیتی رو داشتم که با نصب ران تایم های لازم مشکلم حل شد فکر میکنم اون دوستمونم که همین مشکل رو داره اگر آخرین نسخه ران تایم های لازمه رو نصب کنه مشکلش کاملا حل میشه.
    ----------
    یه چیزی رو در مورد کومودو بگم:
    من اصلا تعصبی رو نرم افزارها ندارم و اگر ببینیم واقعا کومودو به دردم نمیخوره فورا پاک میکنم ولی این رو فرض کنید که:
    اسم کومودو ..کومودو نبود ! مثلا سیمانتک کومودو بود و یا مثلا محصول شرکت های بزرگ امنیتی بود
    و
    لوگوش هم عوض میشد آرم یه جای معروف روش میخورد مثلا مک آفی
    به نظرتون او موقع استفاده از این بسته امنیتی در ایران و کشورهای دیگه چقدر پیشرفت میکرد و زیاد میشد...؟

اون موقع هم بهش ایراد های الکی گرفته میشد؟
    مشکل اصلی ما با کومودو همین معروف نبودنشه و مرموز بودن سیاست های کاری شرکتش و سابقه کارش.
    من خودم همیشه طرفدار مارکم اگر بخوام چیزی بخرم سعی میکنم معروف ترین هارو بخرم:
    مثلا لپ تاپ فلان جا
    کی بورد فلان شرکت بزرگ
    ماشین فلان تولید کننده بزرگ
    برای اینکه سابقه کار و معروفیت همیشه یه نوع ویترین عالی برای فروش بوده اما همیشه به معنی کیفیت و خدمات خوب نیست.
    دیدید گاهی ایراد های بسیار بزرگی در محصولات معتبر جاهای بزرگ وجود داره.
    این در صورتی که کومودو یه نرم افزار رایگانه که پشتیبانی خوبی هم داره و امکانات کاملا مناسبی هم در اختیار کاربر قرار میده.
    صرف اینکه سابقه کار کوتاهی داره و معروف نیست دلیل بر بد بودن محصولش نیست بهتره منطقی نظر بدیم نه اینکه به خاطر اینکه کسی نمیشناسش بگیم آشغاله.

11. 10 کاربر از hootas23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

برای اینکه سابقه کار و معروفیت همیشه یه نوع ویترین عالی برای فروش بوده اما همیشه به معنی کیفیت و خدمات خوب نیست.
    رفیق...خب یه دلیلی داشته اون اسم ها بزرگ شدن دیگه...!!!چرا خیلی از اسم های دیگه نشدن ویترین عالی برای فروش بیشتر؟؟؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

رفیق...خب یه دلیلی داشته اون اسم ها بزرگ شدن دیگه...!!!چرا خیلی از اسم های دیگه نشدن ویترین عالی برای فروش بیشتر؟؟؟
    سلام

دلایل بزرگ شدن بعضی اسم ها مثل NOD32:

1- ظاهر زیبا و فریبنده محصولات جدید
    2- تبلیغات گسترده( نمونه اش برنامه بروز باشید که اومد آنتی ویروس ها رو توضیح بده دو تا آنتی ویروس کلا ما محیطش رو دیدیم. کسپرسکی بود و نود32. بقیه رو به ذکر نام و نشون دادن لوگو اکتفا کرد همین کارها تاثیر داره (بگذریم که چند تا رو هم از قلم انداخت))

من به یکی از رفقا گفتم کومودو بریز بعد از چند روز دیدم نود32 با CIS با هم ریخته بهش گفتم چرا اینطوری کردی. گفت کومودو برابر نود32 مثل مکمل هستش. جای آنتی ویروس رو که نمی تونه بگیره

بعضی جاها می بینم نوشتن کومودو نصب نکن که رو اعصابه(از نظر سوال پرسیدن) خب اینکه عیب نیست. مزیته. هر چقدر بیشتر سوال کنه. یعنی کاربر مدیریت بیشتری روی اتفاقات ویندوز و برنامه ها داره.
    شرکتش با وجود جوان بودن، نشون داد که می تونه خیلی پیشرفت کنه. شرکتی با این سابقه بتونه این محصول رو بده دیگه معلومه بعدا چه محصولات با کیفیت تری خواهد داشت.
    همیشه از یک نقطه ای باید شروع بشه....
    Last edited by pcsoft; 11-01-2012 at 08:06.

14. 8 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دلایل بزرگ شدن بعضی اسم ها مثل NOD32:

1- ظاهر زیبا و فریبنده محصولات جدید
    2- تبلیغات گسترده( نمونه اش برنامه بروز باشید که اومد آنتی ویروس ها رو توضیح بده دو تا آنتی ویروس کلا ما محیطش رو دیدیم. کسپرسکی بود و نود32. بقیه رو به ذکر نام اکتفا کرد همین کارها تاثیر داره (بگذریم که چند تا رو هم از قلم انداخت))

من به یکی از رفقا گفتم کومودو بریز بعد از چند روز دیدم نود32 با CIS با هم ریخته بهش گفتم چرا اینطوری کردی. گفت کومودو برابر نود32 مثل مکمل هستش. جای آنتی ویروس رو که نمی تونه بگیره
    والا من یکسال پیش لپتاپ گرفتم. قبلش اصلاً از خودم کامپیوتر نداشتم.
    اول AVG که مجانی بود ریختم روش. نمیدونم کدوم نمکبحرومی اموده بود خاموشش کرده بود و فلش ویروسی وصل کرده بود. هچی دیگه؛ سیستم هنگ کرد و ویندوز عوض کردم.
    القصه، با حضرت کومودو آشنا شدم و محو کراماتش مثل geek buddy شدم. حالا هم با هیچی عوضش نمیکنم.
    مسأله اینه که ما جوگیریم و اگر مثلاً دیدیم همه دارند نود32 با همه دردسر آپدیت کردنش استفاده میکنند، خطر نمیکنیم یه چیز راحتتر را امتحان کنیم.
    برای سلامتی اهل بیت کومودو هزار لایک بفرستید.

16. 9 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من خودم الان 5-6 ماه که از کمودو دارم استفاده میکنم...ولی بعد از اینکه فلشم دارای ویروس folder.exe گرفت و کمودو نتونست اون را حتی شناسایی کنه کمی دل نگرانم کرد..حالا شاید کوچ کنم برم سراغ نورتون...به نظرتون نورتون چه معایبی در برابر کمدو داره
    اینو اینجا میپرسم که چون توی خود تاپیک نورتون کسی بد اززش نمیگه..فقط دلایلی واقعی و دور از تعصب و... بگید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •