تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 492 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام

کتاب جامع ریاضی نیاز دارم . که از مباحث راهنمای و دبیرستان تا دانشگاه توش باشه . تعداد کتاب مهم نیست فقط خوب توضیح داده باشه ممنون میشم اگه معرفی کنین
    با سلام

به لینک زیر مراجعه فرمایید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

10 تیر 1390

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

دوستان عزیز یکی از کاربران خارج از کشور، برای حقیر مسأله ی زیر را فرستادند و خواهان حل آن شدند. فکر کردم اگر راه حل های دوستان پی سی ورلدی را هم ببینیم، بد نباشد. اگر لطف کنید و راه حل های (احتمالاً مختلف) تان را ارسال فرمایید، ممنون خواهم شد. با تشکر قبلی.

یک باشگاه به تازگی شروع به کار کرده و هر ماه به تعداد اعضاء باشگاه افزوده می شود به این ترتیب که ؛ ماه مهر 35 نفر ، ماه آبان 42 نفر، ماه آذر 58 نفر و ماه دی 84 نفر اضافه شدند ضمن این که باشگاه تصمیم گرفته جمعه آخر هر ماه پیتزا بفروشه به اعضاء_ 50% اعضا معمولا پیتزا خرید می کنند... لطفا جواب دهید که برای ماه بعد یعنی ماه بهمن به چند پیتزا احتیاج است( نکته این که هر پیتزا به چهار قسمت مساوی و برای چهار نفر به فروش می رسد)

موفق باشید.
    سلام
    اگر توی بهمن ماه عضو نگیره به حداقل 28 تا پیزا نیاز داره!

در آغاز فعالیت peyman8012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سپاس از آقای مفیدی برای طرح سئوال من در انجمن:
    سئوال این بود که : یک باشگاه به تازگی شروع به کار کرده و هر ماه به تعداد اعضاء باشگاه افزوده می شود به این ترتیب که ؛ ماه مهر 35 نفر ، ماه آبان 42 نفر، ماه آذر 58 نفر و ماه دی 84 نفر اضافه شدند ضمن این که باشگاه تصمیم گرفته جمعه آخر هر ماه پیتزا بفروشه به اعضاء_ 50% اعضا معمولا پیتزا خرید می کنند... لطفا جواب دهید که برای ماه بعد یعنی ماه بهمن به چند پیتزا احتیاج است( نکته این که هر پیتزا به چهار قسمت مساوی و برای چهار نفر به فروش می رسد)
    آقای ask_bl به سئوال جواب کوتاه 28 رو دادند... ای کاش امکان داشت که توضیح بدهند چطور به این نتیجه رسیدند... من خودم موفق به حلش نشدم و فکر می کردم که می شه از راه حل اعداد باینر به نتیجه رسید که اشتباه بود... منتظر جواب دوستان هستم...

4. این کاربر از peyman8012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من میدونم که عبارت اولی که نوشتم درست هست ولی در مورد دومی شک دارم میخواستم بدونم درسته یا نه؟

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

من میدونم که عبارت اولی که نوشتم درست هست ولی در مورد دومی شک دارم میخواستم بدونم درسته یا نه؟
    با سلام

نه دومی هم درست نیست. به جای تتا 1 قرار دهید. طرف راست «دو پی ام» و طرف چپ «پی دوم» خواهد شد.

موفق باشید.

14 تیر 1390

7. این کاربر از mofidy1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رابطه صحیح به صورت زیر است:
    برای بازه [1,1-] به غیر از 0.

برای دیدن روابط بیشتر میان توابع معکوس مثلثاتی میتوانید به پیوند زیر مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فرض کنید چهار عدد حقیقی و مثبت باشند که . ثابت کنید:

منبع: بعداً اضافه خواهد شد.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

با سپاس از آقای مفیدی برای طرح سئوال من در انجمن:
    سئوال این بود که : یک باشگاه به تازگی شروع به کار کرده و هر ماه به تعداد اعضاء باشگاه افزوده می شود به این ترتیب که ؛ ماه مهر 35 نفر ، ماه آبان 42 نفر، ماه آذر 58 نفر و ماه دی 84 نفر اضافه شدند ضمن این که باشگاه تصمیم گرفته جمعه آخر هر ماه پیتزا بفروشه به اعضاء_ 50% اعضا معمولا پیتزا خرید می کنند... لطفا جواب دهید که برای ماه بعد یعنی ماه بهمن به چند پیتزا احتیاج است( نکته این که هر پیتزا به چهار قسمت مساوی و برای چهار نفر به فروش می رسد)
    آقای ask_bl به سئوال جواب کوتاه 28 رو دادند... ای کاش امکان داشت که توضیح بدهند چطور به این نتیجه رسیدند... من خودم موفق به حلش نشدم و فکر می کردم که می شه از راه حل اعداد باینر به نتیجه رسید که اشتباه بود... منتظر جواب دوستان هستم...
    سلام خدمت همه ی دوستان ریاضی دان خودم خصوصا جناب استاد مفیدی!
    بعد از مدتها دوری از اینجا فرصتی دست داد تا دوباره به جمع با صفای شما دوستان سری بزنم. (از اونجایی که مشغول خدمت سربازی هستم کمتر فرصت نت دست میده)
    در مورد این سوال دوستمون هم باید عرض کنم که به نظر من منظور طراح سوال این بوده که از راه درونیابی به روش چندجمله ایها تعداد اعضای ماه بهمن رو حدس بزنیم. به این صورت که در سوال 4 زوج مرتب به عنوان داده به ما داده شده است و ما میتوانیم از این 4 نقطه یک و فقط یک چندجمله ای از درجه ی 3 عبور دهیم. (در حالت کلی از هر n تا نقطه در فضای دوبعدی میتوان یک و فقط یک تابع چندجمله ای از درجه n-1 عبور داد) اگر ضرایب چند جمله ای را به ترتیب از درجه ی 3 تا صفر برابر با a و b و c و d بگیریم و 4 نقطه ی داده رو در تابع جایگذاری کنیم ضرایب به دست میآیند (البته به جای اسامی ماه ها از عدد 1 شروع میکنیم و یک واحد یک واحد جلو میرویم. یعنی مثلا مهماه معادل 1، آبان ماه معادل 2 و ... در دامنه خواهند بود.) بدین ترتیب مقدار تقریبی تعداد اعضای باشگاه در ماه بهمن معادل مقدار تابع چندجمله ای بدست آمده به ازای x=5 خواهد بود.
    از اینکه حوصله و وقت کافی جهت محاسبه ی کامل راه حل پیشنهادی خودم رو ندارم عذر میخوام (آخه الان تو کافی نت نشستم و دارم تایپ میکنم)

موفق باشین.
    90/4/20

12. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت peyman8012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    ممنون جناب davy jones
    الان جواب پیشنهادی شما رو دیدم... ممنون از قبول زحمت و توضیح... پیشنهاد شما برای حل رو الان امتحان می کنم...

14. این کاربر از peyman8012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kiak22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداشا برین کنار خلوت کنین که اقا کیانوش وارد می شود مخه معادله ام تا میتونین بهم معادله سخت بدین ولی مساله ای نه ها معادله بدین هر کی بتونه معادله کاملی رو بده که من نتونم حل کنم دمششششششششششش گرم و من کنار میرم و از مدیر هم در خواست سوال می کنم برای مثال یک نمونه که اینجوری معادله بدین
    x=2
    3x+6=2y
    یا در سطح بالا تر مثلا
    xcos+xsin=دو به توان ایکس
    اینا همش مثال بود اینا که سهله سخت تر بدین ولی همینجوری واضح و شفاف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •