کامپیوترم با لن وصل به مودم که سرعتش اتصال شون 100Mbps هست ، لن معمولی هستش
کامپیوترم با لن وصل به مودم که سرعتش اتصال شون 100Mbps هست ، لن معمولی هستش
ببخشید کی این نظر کاملا اشتباه رو داده ؟! : دیشما با X10 به سرعت 2-3 مگ رسیدید؟ که من تو جایی خوندم برای سرعت 54 Mbps نیاز به پروسسور با سرعت 2.4 گیگا هست
اون چیزی که شما شنیدید فرکانس کاری استاندارد 802.11 ( Wi-Fi ) هست که 2.4 گیگاهرتز هست ، منظور 2.4 گیگاهرتز سرعت پردازنده نیست ! فرکانس باندی هست که استفاده میشه
این که میبینین سرعتتون به سرعت تئوری 54 مگابیت نمیرسه به خیلی موارد از جمله خطا در هنگام انتقال داده ، نویز ، پیکربندی گوشی ، تنظیمات و ... بستگی داره .
در بهترین حالت ایده آل که هیچ وقت بدست نمیاد میشه به سرعت 54 مگابیت دست پیدا کرد ولی در حالت عادی هیچوقت به پهنای باند تئوری نمیرسید .
من یه برنامه میخوام که دیگه با اون 3تا دکمه پایین گوشی کار نکنم.
این برنامه هست واسه X10؟
1- بله فعاله..رایگانه..نقشه های گوگل براش استفاده میشه..ولی نویگیشن نداره...
2-بله تا یه ماه دیگه حداکثر نسخه 2.3.3 اندروید رسمی برای گوشی میاد
3- hd هست..ولی شب کلا داغونه..بخاطر نداشتن فلش قوی..(نمونهعکستهاش رو توی پستهای قبلی بچه ها گذاشتن)
4- گوشی arc و x10 از نظر ظاهر و سخت افزار تفاوت دارن..ببین چی میخوای از گوشیت؟این گوشی به نظرم نسبت به قیمتش عالیه..فقط صداش کمه..این رو حواست باشه![]()
این رو گفتم کسی قبول نکرد ؟
---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:14 AM ----------
این مشکل واسه htc disire هم پیش اومده .
HTC Desire به انرويد 2.3 آپديت نميشود(1390/03/25)
ديروز و در خبري که صفحه فيسبوک Desire شرکت HTC منتشر کرد اين کمپاني اعلام کرد که برنامه نويسان اين شرکت در حال اجراي پروژه اي هستند که ورژن 2.3 اندرويد را براي Desire به صورت غير رسمي ارايه دهند.
بر اساس همين گزارش اين دستگاه رم کافي براي اجراي همزمان رابط کاربري HTC و ورژن جديد اندرويد ندارد و در صورت آپديت با مشکل جدي مواجه خواهد شد.
برادر این صفحه رو یه نگاه بنداز دوستان زحمتشو کشیدن
(پست شماره 3445 )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
والا خود سونی اریکسون میگه که اپدیت میشه...نمیشه همه رو بزاره سر کار که..میشه؟
الان هم کاستوم رامهایی هست که 2.3 هستن و فقط دوربین به نظرم داخلشون مشکل داره....
احتملا اونجا هم همین رو گفته بود ولی من بد متوجه شدم
کسی سرعت X10 تست نکرده!!!
من تست کردم تا 16 مگابیت سرعتم میرسه ! یعنی حدود 2 مگ در ثانیه !
من رو سیستم خودم X10 رو تست کردم سند و ریسیو 1.5 مگابایت بیشتر نرفت و گوشی خودم هم حدود 1.2 بیشتر نرفت شما چه طوری تست کردین وای فای تون چیه ماله من مودم روتر هستشمن تست کردم تا 16 مگابیت سرعتم میرسه ! یعنی حدود 2 مگ در ثانیه !
Last edited by vahidsport; 16-06-2011 at 21:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)