سلام میشه بگید برای یادگیری آنریل اسکریپت از کجا باید شروع کنم؟(من با ادیتورا آشنا هستم)
زبان برنامه نویسی c رو هم تا حدودی بلدم چه کنم؟
سلام میشه بگید برای یادگیری آنریل اسکریپت از کجا باید شروع کنم؟(من با ادیتورا آشنا هستم)
زبان برنامه نویسی c رو هم تا حدودی بلدم چه کنم؟
برای تغییر سرعت خیلی راحت می تونید از داخل فایل UTPawn فسمت DefaultProperties و GroundSpeed سرعت مورد نظر خودتون رو اعمال کنید ...
شخصیت ما دارای سرعت متغییره. یعنی تو بازی با استقاده از کلیدهایی می شه سرعتشو زیاد و کم کرد. می خواستم بدونم سرعت متغییرو چطوری می شه تو kismet پیاده سازی کرد.
حیلی وقت پیش ها یه کدی دیدم که می شد روی کلاس هات پیاده کنی و متعیر هات رو از داخل کلاس هات لازم داری بیاری توی کیسمت ولی الان اصلا یادم نیست چی بود ممکنه اون کارتو راه بندازه ....شخصیت ما دارای سرعت متغییره. یعنی تو بازی با استقاده از کلیدهایی می شه سرعتشو زیاد و کم کرد. می خواستم بدونم سرعت متغییرو چطوری می شه تو kismet پیاده سازی کرد.
راستی یه بخشی هستش تو کیسمت قسمت event ها که برای کلیدها استفاده میشه اگر توی Input برای هر سرعت یک کلید طراحی کردی ممکنه بتونی از همون استفاده کنی ....
Last edited by Vahid67; 25-07-2011 at 18:50.
سلام.
می شه تو kismet مکان player رو در داخل بازی تغییر داد؟ یعنی مثلا وقتی به یه جایی رسید به یه مکان دیگه منتقل بشه. البته بدون استفاده از teleport. من set location رو امتحان کردم ولی مثل این که جواب نمی ده.
دوباره سلام .من نمیتونم پ.خ بدم به tovamohammad
کس دیگه ای نیست راهنماییم کنه us رو از کجا یاد بگیرم؟(منظورم به ترتیب و اصولیه)
من طبق آموزش محمد نرفتم....یه جورایی پخش و پلا یاد گرفتم....واسه همین اصولی نیست روش من ....پس بهتره صبر کنی یکی دیگه جوابتو بده.شرمندهدوباره سلام .من نمیتونم پ.خ بدم به tovamohammad
کس دیگه ای نیست راهنماییم کنه us رو از کجا یاد بگیرم؟(منظورم به ترتیب و اصولیه)![]()
سلام
یه مدتیه خیلیا دارن روش یادگیری آنریل اسکریپت رو از من می پرسن. قول نمی دم کی، ولی سعی می کنم این 3-2 روز یه وقتی جور کنم، بیام تو یه پست کلشو توضیح بدم.
البته اینم بگم، با این که این روش برای من خیلی خوب جواب داد، ولی متد خودم هست، تضمینی نیست برای بقیه هم به همین خوبی باشه. غیر از خودمم فقط 2 نفر دیگه با این روش رفتن که تا جایی که من در جریانم مشکلی نداشتن. گفتم که قبل شروع در جریانش باشید.
به هر حال کسایی که دنبالش بودین، یه چند روز دیگه هم صبر کنید. فعلا.![]()
این یکی واقعا جا داره یه پست برای تشکر ازش زد!
من که خیلی باهاش به مشکل خوردم امیدوارم پست شما و روش شما مشکلمو حل کنه![]()
رفقا چرا تو این یو دی کی اینقدر Buld طول میکشه ؟
سیستم من پایینه یا یو دی کی مشکل داره یا مدلش اینجوریه ؟ خصوصا" وقتی LightMapResulation رو بالا میبری
سیستم :
RAM : 2GB
CPU : E5200
VGA : ATA 5670 1GB
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)