کیفیتش دی وی دیه من امروز خریدم الانم دارم نگاه میکنم مثه سریهای قبلی تبلیغاتش هم هست
کیفیتش دی وی دیه من امروز خریدم الانم دارم نگاه میکنم مثه سریهای قبلی تبلیغاتش هم هست
درسته دیر منتشر کرده که البته هنوز رسما عرضه نشده ولی نامردی نکنین دیگه...
خودتون میدونین که سنگ جلوی پای بدبخت میندازن والا تا حالا داده بود بیرون...
باید یه عده دیگه رو سرزنش کنیم دی
من خودم مخالف سرسخت کپی کاری محصولات وطنی هستم
اما به هیچ وجه زیر بار نمی رم که عامل اصلی(به کلمه اصلی دقت کنید) دیرکرد سریال ٰ مسإله سنگ!! باشه!!!
من به شخصه مدیری رو در تموم کردن سریال های 90 قسمتی موفق نمی دونم!!
اصلا قضیه سنگ نیست کافیه برید کافه سینما مطالبی که در مورد این سریال گفته رو بخونید
«بستهبندي اين ديويديها شبيه به نسخهي اصلي سريال است كه فاقد هولوگرام قانوني بوده و چاپ روي جلد آن نيز از روي يكي از نسخه قديمي سريال كپي شده است؛ لذا ضمن قدرداني و تشكر از همراهي و همدلي شما خواهشمند است از خريد مجموعه 26 «قهوه تلخ» خودداري كنيد.» و دانلود آن کاملا حلال میباشد.![]()
خب مطالب رو بذارید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن
ببخشید من متوجه نشدم... یعنی مهران مدیری خودش نمیده بیرون؟!
پس مشکل چیه که اینقدر مردم رو علاف کرده؟
تازه همین دوستانی که اخبار رو میذارن (که دستشونم درد نکنه) نوشته بودن که گویا وزارت ارشاد گیر داده و این حرفا... !!!!!!!!!!!
توی همین مجموعه که اعلام شد کپی هستش میتونید مجوز وزارت ارشاد رو برای پخش سه قسمت 76-77-78 ببینید.ببخشید من متوجه نشدم... یعنی مهران مدیری خودش نمیده بیرون؟!
پس مشکل چیه که اینقدر مردم رو علاف کرده؟
تازه همین دوستانی که اخبار رو میذارن (که دستشونم درد نکنه) نوشته بودن که گویا وزارت ارشاد گیر داده و این حرفا... !!!!!!!!!!!
پروانه ی پخش صادر شده و مسئله این حرف ها نیست.
به نظرم این سیاست خوده مهران مدیری بوده
وگرنه دلیلی نداشت اس ام اس بده بگه لو رفته , خوده من خبر نداشتم تا زمانیکه اسا م اس داد و اومدم دانلود کردم
و اینکه اگه لو رفته چطوری آماده بوده , ولی به بازار نیمده؟؟ یعنی گذاشته کنج خونش؟؟؟ همه چیزش آماده بوده حتی پشت صحنه های فیلم , پس دلیلی نداشته که به بازار ارئه نشه
بنظرم میخواسته بازخورد رو از اینکه فیلم اومده تو زمان حال ببینه , ببینه مردم میپسندن یا نه
آقا فکر کنم میخواسته یک کاری کنه که مردم بیشتر چیز بشن برای خرید سری جدید چون کیفیت که دانلود کردم داغون بود قسمت 77 و 78 هم که نبود یک قسمتاییش البته اونی که من دانلود کردم اینو از پشت صحنه ها فهمیدم مثلا اونجایی که ماست میخوردن اونی که من دانلود کردم نداشت ولی تو پشت صحنه ها بود ... فکرکنم برنامه خودشون بوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)