عزیز ما خودمون تویه کف بازار توپخونه بزرگ شدیم،الان یه سالی میشه که من آک 3000 رو ندیدم تو تهران..............
نمیدونم شما کجا رو میگید که داره!!!!!!!!!
عزیز ما خودمون تویه کف بازار توپخونه بزرگ شدیم،الان یه سالی میشه که من آک 3000 رو ندیدم تو تهران..............
نمیدونم شما کجا رو میگید که داره!!!!!!!!!
من 1 ايكس باكس آركيد بابورد جاسپر دارم. خيلي وقت نيس خريدم خيليم نو و تميز و كم كاركرده با 14 تا بازي و يه دسته و كابل كامپوننت.
مي خواستم بفروشم اما اصلا نمي دونم بايد چه قيمتي بفروشم.اين فروشنده ها هم كه بز خرن.مي خواستم بدونم به نظر شما بايد چند بفروشمش.؟
آيا الان نوش تو بازار هست وبه چه قيمتي هست؟
مرسي اگه جواب بديد![]()
![]()
![]()
درود بر شما،خیلی وقته آکبند دستگاه شما دیگه تو بازار پیدا نمیشه و توقف تولید شده..................
اگه بخواید به مصرف کننده بفروشید حدود 250 تا 280 خوبه،بستگی به تمیزی و کارکرد دستگاه داره...............
پک باندل که زیاد بود من رفتم ، با دوتا umd و یه مقدار خرت و پرت.
پک معمولی هم من پیدا کردم آکش رو.
احتمالا دستگاه های ریفر یا همون تعمیر شده توسط کارخونه رو به شما به عنوان دستگاه آکبند معرفی کردن..............
محتوای مخفی: نکته
سلام
یه دونه پلی 3 هست،40گیگ،با دوتا دسته،و یه بازی PES2011 ،خیلی هم تروتمیز نیست.
چند میارزه؟ میخوام بخرمش. طرف خودش میگه 200، یه قیمت به من بدید. کپی خور هم نیست،ولی ورژنش 3.55 هست
بازی need for speed shift برای این کنسول هست؟ اگه داره؛چقدر هزینه داره خرید بازیش؟ اورِزینال یا کپی.
محتوای مخفی: قیمت پیشنهادی بنده
کپی خور زیاد کاری نداره یه فایل با فلش نصب میکنی،به این میگن کپی خور کردن یا همون هـک،زیاد سخت نیست..................
NFS:Shift هم موجوده برای این کنسول،کپی فکر کنم حدود 5 تومن و بلو-ری اوریج هم حدود 20 تا 25..................
با سلام. آقا من میخوام اکس باکس بخرم فردا. میخوام ببینم دقیقا فرق 4 گیگ با 250 گیگ چیه؟ گفتن از نظر اجرا بازی و این چیزا فرقی نداره. تو همین پیج هم نوشتن که هاردش بیشتر جا داره و جنس بدنش فرق میکنه. اینکه بازی رو کپی کنی تو هارد چه سودی داره برامون؟
درایوش کمتر کار میکنه و عمرش بیشتر میشه
کنسول کمتر داغ میکنه
کمتر صدا تولید میکنه
گاهی گرافیک بازی های نصب شده از نصب نشده هم بهتره
نه از همونجایی که تو پی ام بهت گفتم گرفتم. حالا بقیه شون رو نمیدونم ، از این جماعت که هیچی بعید نیست.
محتوای مخفی: در مورد نکته
Last edited by The Dreadnaught; 19-02-2012 at 06:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)