تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 416 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

چرا هست ولی قیمتش خیلی بالاتر از این حرفهاست ، با مموری 8 گیگ راحت میره بالای 300 هزار تومن ، قیمت گرفتم.

اگه فروشنده معتبری میشناسید لطفا پی ام کنید. ممنون میشم.
    عزیز ما خودمون تویه کف بازار توپخونه بزرگ شدیم،الان یه سالی میشه که من آک 3000 رو ندیدم تو تهران..............
    نمیدونم شما کجا رو میگید که داره!!!!!!!!!

2. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من 1 ايكس باكس آركيد بابورد جاسپر دارم. خيلي وقت نيس خريدم خيليم نو و تميز و كم كاركرده با 14 تا بازي و يه دسته و كابل كامپوننت.
    مي خواستم بفروشم اما اصلا نمي دونم بايد چه قيمتي بفروشم.اين فروشنده ها هم كه بز خرن .مي خواستم بدونم به نظر شما بايد چند بفروشمش.؟
    آيا الان نوش تو بازار هست وبه چه قيمتي هست؟

مرسي اگه جواب بديد

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من 1 ايكس باكس آركيد بابورد جاسپر دارم. خيلي وقت نيس خريدم خيليم نو و تميز و كم كاركرده با 14 تا بازي و يه دسته و كابل كامپوننت.
    مي خواستم بفروشم اما اصلا نمي دونم بايد چه قيمتي بفروشم.اين فروشنده ها هم كه بز خرن .مي خواستم بدونم به نظر شما بايد چند بفروشمش.؟
    آيا الان نوش تو بازار هست وبه چه قيمتي هست؟
    درود بر شما،خیلی وقته آکبند دستگاه شما دیگه تو بازار پیدا نمیشه و توقف تولید شده..................
    اگه بخواید به مصرف کننده بفروشید حدود 250 تا 280 خوبه،بستگی به تمیزی و کارکرد دستگاه داره...............

5. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز ما خودمون تویه کف بازار توپخونه بزرگ شدیم،الان یه سالی میشه که من آک 3000 رو ندیدم تو تهران..............
    نمیدونم شما کجا رو میگید که داره!!!!!!!!!
    پک باندل که زیاد بود من رفتم ، با دوتا umd و یه مقدار خرت و پرت.

پک معمولی هم من پیدا کردم آکش رو.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پک باندل که زیاد بود من رفتم ، با دوتا umd و یه مقدار خرت و پرت.

پک معمولی هم من پیدا کردم آکش رو.
    احتمالا دستگاه های ریفر یا همون تعمیر شده توسط کارخونه رو به شما به عنوان دستگاه آکبند معرفی کردن..............
      محتوای مخفی: نکته 
    پک و باندل پشت سر هم نمیان و یه جورایی معنی جفتشون یکی هستش،شما همون باندل بنویسی کافیه

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه دونه پلی 3 هست،40گیگ،با دوتا دسته،و یه بازی PES2011 ،خیلی هم تروتمیز نیست.
    چند میارزه؟ میخوام بخرمش. طرف خودش میگه 200، یه قیمت به من بدید. کپی خور هم نیست،ولی ورژنش 3.55 هست
    بازی need for speed shift برای این کنسول هست؟ اگه داره؛چقدر هزینه داره خرید بازیش؟ اورِزینال یا کپی.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یه دونه پلی 3 هست،40گیگ،با دوتا دسته،و یه بازی PES2011 ،خیلی هم تروتمیز نیست.
    چند میارزه؟ میخوام بخرمش. طرف خودش میگه 200، یه قیمت به من بدید. کپی خور هم نیست،ولی ورژنش 3.55 هست
    بازی need for speed shift برای این کنسول هست؟ اگه داره؛چقدر هزینه داره خرید بازیش؟ اورِزینال یا کپی.
      محتوای مخفی: قیمت پیشنهادی بنده 
    اگه میگید دستگاه زیاد تمیز نیست همون 200 تا 220 خوبه،البته بدون دسته اضافی،با دسته حدود 250 خوبه

کپی خور زیاد کاری نداره یه فایل با فلش نصب میکنی،به این میگن کپی خور کردن یا همون هـک،زیاد سخت نیست..................
    NFS:Shift هم موجوده برای این کنسول،کپی فکر کنم حدود 5 تومن و بلو-ری اوریج هم حدود 20 تا 25..................

10. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام. آقا من میخوام اکس باکس بخرم فردا. میخوام ببینم دقیقا فرق 4 گیگ با 250 گیگ چیه؟ گفتن از نظر اجرا بازی و این چیزا فرقی نداره. تو همین پیج هم نوشتن که هاردش بیشتر جا داره و جنس بدنش فرق میکنه. اینکه بازی رو کپی کنی تو هارد چه سودی داره برامون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام. آقا من میخوام اکس باکس بخرم فردا. میخوام ببینم دقیقا فرق 4 گیگ با 250 گیگ چیه؟ گفتن از نظر اجرا بازی و این چیزا فرقی نداره. تو همین پیج هم نوشتن که هاردش بیشتر جا داره و جنس بدنش فرق میکنه. اینکه بازی رو کپی کنی تو هارد چه سودی داره برامون؟
    درایوش کمتر کار میکنه و عمرش بیشتر میشه
    کنسول کمتر داغ میکنه
    کمتر صدا تولید میکنه
    گاهی گرافیک بازی های نصب شده از نصب نشده هم بهتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

احتمالا دستگاه های ریفر یا همون تعمیر شده توسط کارخونه رو به شما به عنوان دستگاه آکبند معرفی کردن..............
    نه از همونجایی که تو پی ام بهت گفتم گرفتم. حالا بقیه شون رو نمیدونم ، از این جماعت که هیچی بعید نیست.

محتوای مخفی: در مورد نکته 
    من نمیدونم بین بازاری های اینجا شاید اینطوری باشه ، ولی جفت این کلمات انگلیسی هستن و در انگلیسی هم جدا و هم با همدیگه استفاده میشن تا اونجایی که من دیدم
    Last edited by The Dreadnaught; 19-02-2012 at 06:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •