تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 1024 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

بكس چه خبر؟
    ما از شنبه افتاديم تو دور درس تا چهار شنبه!!
    اما نميدونم از 5شنبه چي شد كه ديگه حسش نيست!!
    امروزم كه كلاس زبان دارم فكر كنم فقط همونو بخونم شاهكار كردم!!
    اما از فردا دوباره بايد رفت تو كار درس...
    اين گسسته چرا اينجوريه؟؟ اصلا ادم جذبش نميشه....من براي اين ازمون نميخوام بخونمش...خيلي تمركز ميخواد!

پ.ن: اين پيمان نامرد هم انگار داره بدجوري خر ميزنه ها ...ناكس ايندفعه 7000 مياره...!

2. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

1.

یه چیزی بگم ناراحت نشین. اما با این اوضاع که پیش برید، مطمئن باشین از عید به بعد پشیمون میشین. هر وقت میبینین دارین جا میزنین، بگین که بعدا پشیمون میشم. آخه همین 1 ساله. نمیشه هدرش داد. به یه سال موندن پشت کنکور و غر بقیه نمی ارزه. اگه تلاشتون رو بکنین، چه قبول بشین چه نه، میگین من تلاشمو کردم.
    ببخش اگه ناراحت شدین. من خیلی میخواستم جا بزنم، اما دیدم با این وقت کم، حتی وقت برای جا زدن هم نیست!

من که عاشقش شدم!
    خیلی خیلی ممنون بابت تذکرتون ،خیلی لطف کردین.ولی من سال دومیم و خدارو شکر وقت زیاد دارم و درسم و به اندازه کافی خوندم ،فک میکنم که مستحق 1 تفریح باشم.در ضمن وقتی آدم شرایط درس خوندنو نداره ،بهتره به جای عذاب وجدان گرفتن ااز تفریحش لذت ببره.

در مورد دیفرانسیل هم ،اگه یادتون باشه معلمتون گفته بود که از روش نخون ،من گفتم از روش بخون عاشقش میشی،دیدی شدی.

4. 4 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام

دوستان کانون رو کجا رسوندین
    بگین چقد خوندید
    من الان فکر میکنم خیلی عقبم!
    از عمو میا فقط عربی زبانو تموم کردم
    اختصاصیا فقط دیف و فیزیک 3 و شیمی ها رو

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام دوستان...

غرض از مزاحمت ، می خواستم بگم که من کلاً دارم بی خیال کنکور 89 ریاضی میشم...چون نه تا حالا نشستم بخونم ، نه پشتکارشو دارم که از این به بعد این کارو بکنم...
    ناچاراً تصمیم گرفته بودم که کنکور زبان بدم (می دونم تهران قبول میشم) ، دوستان گفتند که بری زبان ، فقط رفتی زبان! : دی ، ولی اگه رشته ی دیگه ای بخونی و در کنارش مترجم باشی ، به نفعته...
    پس از مشاوره های بسیار ، تقریباً به این نتیجه رسیدم که برم مترجمی و در کنارش پیام نور ، رشته ای مثل مدیریت جهانگردی بخونم...(امکانش هست دیگه؟)
    حالا از یه طرف ، بهم میگن که سه سال ریاضی خوندی ، با این هوش سرشارت! می خوای بری زبان یا رشته ی انسانی درس بخونی؟
    اما از طرف دیگه ، می بینم که بچه ها ، صبح تا شب این کلاس اون کلاس ، روزی هوار تا تست می زنن ، آخرش آبیاری گیاهان دریایی خاش هم قبول نمیشن! : دی
    رشته ای که علاقه داشته باشم ، کامپیوتر بود که اونم متاسفانه همون طور که می دونید ، هم دست زیاد شده توش ، هم اینکه درآمدی نداره...ولی خب رشته مدیریت جهانگردی هم رشته ی خوبیه...هم به زبان مربوطه و هم یکی از علایقمه...

حالا کلاً نظرتون چیه؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام دوستان...

غرض از مزاحمت ، می خواستم بگم که من کلاً دارم بی خیال کنکور 89 ریاضی میشم...چون نه تا حالا نشستم بخونم ، نه پشتکارشو دارم که از این به بعد این کارو بکنم...
    ناچاراً تصمیم گرفته بودم که کنکور زبان بدم (می دونم تهران قبول میشم) ، دوستان گفتند که بری زبان ، فقط رفتی زبان! : دی ، ولی اگه رشته ی دیگه ای بخونی و در کنارش مترجم باشی ، به نفعته...
    پس از مشاوره های بسیار ، تقریباً به این نتیجه رسیدم که برم مترجمی و در کنارش پیام نور ، رشته ای مثل مدیریت جهانگردی بخونم...(امکانش هست دیگه؟)
    حالا از یه طرف ، بهم میگن که سه سال ریاضی خوندی ، با این هوش سرشارت! می خوای بری زبان یا رشته ی انسانی درس بخونی؟
    اما از طرف دیگه ، می بینم که بچه ها ، صبح تا شب این کلاس اون کلاس ، روزی هوار تا تست می زنن ، آخرش آبیاری گیاهان دریایی خاش هم قبول نمیشن! : دی
    رشته ای که علاقه داشته باشم ، کامپیوتر بود که اونم متاسفانه همون طور که می دونید ، هم دست زیاد شده توش ، هم اینکه درآمدی نداره...ولی خب رشته مدیریت جهانگردی هم رشته ی خوبیه...هم به زبان مربوطه و هم یکی از علایقمه...

حالا کلاً نظرتون چیه؟
    با عرض سلام به دوست نا امید من و سایر دوستانی که در جرگه ی ایشون قرار دارند:
    1 برای درس خوندن هیچ وقت دیر نیست حتی الان پس اراده کنین و به خودتون نشون بدین که کی هستین
    اگه به هر دلیلی گذشته رو به بطالت گذروندین خیالی نیست ولی حالا رو بچسپین چون امروز گذشته ی فرداتونه
    پس از دستش ندین
    2 اینو به دوستانی میگم که ادعاشون میشه که هوش و استعداد سرشاری دارند( شامل شما هم میشه) که این دو حالت داره:
    1 یا باهوشی پس چرا این هوش و استعداد رو طلف کنی اگه کسی میدونه این موهبت الهی رو داره اونو هیچگاه هدر نمیده
    2 یا خیال میکنی باهوشی چون کسایی که میگن استعداد بالایی داریم ولی به هیچ جا نرسیدن بدونین که خالی بندیه یا خیلی ادم بی انصافیه چون هم در حق خودش و هم در حق اطرافیان و جامعه اش داره خیانت میکنه
    این مقدمه ی طولانی رو گفتم که بگم اینده ی روشنی رو که میتونین بدست بیارین از گذشته ای ساخته میشه که یکی از موقعیت های مهمش الانه یعنی کنکور پس شما رو به اونی که دوست دارین قسم میدم برین درستونو بخونین
    خداحافظ دوست های خوبم و منو ببخشین نمیرسم صفحه های قبل رو بخونم زیرا وقت زیادی ندارم و اگه کسی نیاز به کمک داشت برام پیغام خصوصی بده
    دوستدار شما برادر بزرگترتون بهمن

8. 6 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WOLF 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من با اين واکنش هاي حفظي شيمي مشکل دارم مثلا ميگه واکنش تجزيه Pcl5 که بايد طرف دومشو خودمون بنويسيم و... به نظرتون چيکار کنم؟(کسي کل اين واکنش ها رو داره که حفظ کنم؟ البته من شيميم خيلي عاليه اما فقط تو همين قسمت مشکل دارم.)

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم سنجش ها هم تقریبا 4تای اولشو کمتر مدرسه ای میرسه اون همه مبحثو هماهنگ بشه

خب یکی که نظرش مثل منه و مدرسه ایه، نمیره دیگه حتما! : دی

میدونم ادم بعضی وقتا کلافه و ناراحت میشه ، حرفایی میزنه که بعدا خودش هم خندش میگیره که اینا رو گفته
    به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی! کاملا تایید میشه.
    هم سر خودم اومده، هم سر اطرافیانم!

اين گسسته چرا اينجوريه؟؟ اصلا ادم جذبش نميشه....من براي اين ازمون نميخوام بخونمش...خيلي تمركز ميخواد!
    به نظر من که عین نقطه بازی میمونه! : دی
    امروز امتحان گسسته داشتم، واقعا مثل نقطه بازیه! (البته نمیگم آسونه ها، فقط شبیه هه)

خیلی خیلی ممنون بابت تذکرتون ،خیلی لطف کردین.ولی من سال دومیم و خدارو شکر وقت زیاد دارم و درسم و به اندازه کافی خوندم ،فک میکنم که مستحق 1 تفریح باشم.در ضمن وقتی آدم شرایط درس خوندنو نداره ،بهتره به جای عذاب وجدان گرفتن ااز تفریحش لذت ببره.

در مورد دیفرانسیل هم ،اگه یادتون باشه معلمتون گفته بود که از روش نخون ،من گفتم از روش بخون عاشقش میشی،دیدی شدی.
    خواهش میکنم. بله همه مستحق تفریح هستن. کاملا تایید میشه. من همین الانشم وقتی حوصله درس ندارم، یا میام اینجا، یا بازی میکنم.
    اما جدیدا به این نتیجه رسیدم که وقتی عادت به درس خوندن میکنی، خود به خود ازش لذت هم میبری. مخصوصا وقتی روی یه درس مهارت داشته باشی!
    در مورد دیفرانسیل هم خیلی موافقم!

حالا کلاً نظرتون چیه؟
    منم نظرم مثل آقا بهمنه. به نظر منم شما نباید با این حرفا امیدتون رو از دست بدین. من خیلی ها رو دیدم از دی امسال شروع کردن و چه رتبه هایی هم داشتن!
    این که میگین بیخیال شدین، دلیلتون تا حدی منطقیه. اما با این تیکه که میگین دیره، کاملا مخالفم. هیچ وقت واسه تلاش دیر نیست. دیدین که خیلی ها بعد از عید تازه شروع میکنن اما درست. شما اگه میخواین الان بیخیال باشین، میتونین با قدرت خیلی بیشتر از بعد از عید شروع کنین. وقت تلف کردن الان، حتما پشیمونی فرداس. بعدا میگین برای فرار از استرس درس، چرا بیخیالش شدم؟!
    یه جمله قشنگم شنیده بودم که توی همین مایه ها بود. وقتی به جای حل یه مشکل ازش فرار میکنین، همیشه جلوتون سبز میشه.

سلام من با اين واکنش هاي حفظي شيمي مشکل دارم مثلا ميگه واکنش تجزيه Pcl5 که بايد طرف دومشو خودمون بنويسيم و... به نظرتون چيکار کنم؟(کسي کل اين واکنش ها رو داره که حفظ کنم؟ البته من شيميم خيلي عاليه اما فقط تو همين قسمت مشکل دارم.)
    خب فکر کنم باید برید سر اون چندتا واکنشی که توی مبحث ترکیب واکنشها توی فصل اول شیمی 3 بود. اگه غیر از اوناس که فکر کنم باید فکر دیگه ای بکنین! توی مبتکران بازرگانی حتما باید باشه.
    Last edited by frnsh; 24-10-2009 at 18:56.

11. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ممنون از دوستان...ولی آخه بدبختی بنده اینه که اگه کنکور ریاضی هم قبول بشم ، نمی دونم می خوام چی بخونم...مشاوران آموزش و پرورش به دردم نخوردند...رشته ای که هم علاقه داشته باشم بهش و هم بتونم پذیرش بگیرم ، پیدا نمی کنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یا بجای عذاب وجدان گرفتن درسشو بخونه ! ببین منم سال دومیم اما باید ماها بیشتر از دانش آموزا حواسمون جمع باشه چون بالاخره اونا مدرسه میرن و تا حدود زیادی توی جو کنکور هستن ،بخوان غفلت هم کنن مدرسه نمیزاره اما ما ها راحت از راه به در میشیم ( توسط خودمون ) ، فکر نکن وقت زیاده چون در عمل میبینی وقت خیلی هم کم هست تازه ؛ بهر حال چه با انرژی ، چه لنگان لنگان باید پیش رفت . راستی اگه فکر میکنی سخته درس خوندن باید بگم سختیش ماله شروعشه ، یه بار که عادت کنی مثل آب خوردن میشه برات . امتحان کن
    تفریح به جا ، درس به جا ؛ من خودم وقت تفریح به درس فکر نمیکنم ، موقع درس هم به تفریح فکر نمیکنم چون اگه موقع درس به تفریحت فکر کنی سست میشی ول میکنی
    موفق باشی دوست من
    بكس چه خبر؟
    ما از شنبه افتاديم تو دور درس تا چهار شنبه!!
    اما نميدونم از 5شنبه چي شد كه ديگه حسش نيست!!
    امروزم كه كلاس زبان دارم فكر كنم فقط همونو بخونم شاهكار كردم!!
    اما از فردا دوباره بايد رفت تو كار درس...

پ.ن: اين پيمان نامرد هم انگار داره بدجوري خر ميزنه ها ...ناكس ايندفعه 7000 مياره...!
    سلام
    آره منم همینجوری شدم !
    تا دیروز خوندم اما امروز اصلا حس درس ندارم ، هی به خودم میگم امروز رو استراحت کن ولی باز میگم یه روز هم یه روزه بالاخره ، نمیشه هدرش داد .
    پیمان هم عجیبه ، آخرین بازدیدش همون 24 م بعد آزمون بود دیگه نیومده ! من خودم اگه دو روز نیام فروم مریض میشم
    Last edited by skhammari; 24-10-2009 at 19:12.

14. 5 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستان...ولی آخه بدبختی بنده اینه که اگه کنکور ریاضی هم قبول بشم ، نمی دونم می خوام چی بخونم...مشاوران آموزش و پرورش به دردم نخوردند...رشته ای که هم علاقه داشته باشم بهش و هم بتونم پذیرش بگیرم ، پیدا نمی کنم...
    ببین می خوای ببینی به چی علاقه داری باید از کل به جزء برسی
    مثلا بایداول ببینی به کار نحقیقی علاقه داری یا ....
    من که یکی بهم گفت این کارو کردم نتیجه داد تو این 30 سال مشاورش هم نتیجه داده نمی دونم ایشاالله شما هم نتیجه بگیری.

16. 3 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •