این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
یک نکته جالب البته برای اونایی که همش از response time یا همون زمان پاسخ دهی شکایت دارن .
اگه رزولوشن بازیو روی 1280*720 قرار بدین مساله زمان پاسخ دهی میشه مثل نسخه 2009 .. کیفیت تصویر هم بالاتر میره .
Last edited by 4039; 22-09-2009 at 00:37.
پس نمیشه این مشکل تاخیر زمان رو از سیاست های اختیاری کونامی دونست. در واقع شاید یک باگ باشه که در رزولویشن های بالا به وجود میاد.
بچه ها اینجوری خیلی روونه ولی سرعت بازی مثل 09 میشه و راحت میشه بازی کرد.
راستی اینا نمیخوان هند رو وارد بازی کنن.چون بیشتر مواقع توپ به دست بازیکنان میخوره!!
این ادیت بازی رو نمیخان سروسامون بدن؟؟! دوتا مچبندو یه tape!!!! خالکوبی رو چرا به بازیی اضافه نمیکنن از موی دست که سختتر نیست گذاشتنش.خودمونیم ادیت فیفا یکم بهتره خالکوبی هم داره
هند که تو 2009 بود!!!!!!!!!! تو دمو2010 رو نمیدونم هست یا نیست.
خب گوگل جان سر شبی خونه مهمون اومد نتونستم دستور العمل بازیو ببینم در هر صورت شرمنده که دیر جواب دادم .
اما در مورد دریبلها و مهارتها و فریبها تقریبا خیلیهاشو فهمیدم چطوری هستن اما دقیقا نمیدونم چطوری حرکاتو توضیح بدم اگه عجله نداری من فردا صبح با گذاشتن عکس توضیحات لازم رو بدم .
اگه خیلی عجله داری همین امشب عکس ها و توضیحاتو بزارم .
آقا يکی اين penalty زدن هارو توضيح ميده؟
سلام دوستان من هنگام اجرای برنامه اضافه کردن زمان به این مشکل بر می خورم.
میشه راهنماییم کنید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بچه ها با وجود اینکه در رزولوشن 720 آهنگ سرعتیه بازی و همینطور response time و زمان پاسخ دهی دقیقا شده خود 2009 اما من احساس میکنم بازی سخت تر از نسخه پارساله نظر شما هم همینه ؟ انگار دفاع خیلی محکم تر شده و خیلی کم فرصت شوت زنی رو به حریف میدن . شما هم این مساله سختیو تایید میکنید .
در ضمن وقتی رزولوشنو به 720 کاهش دادین بازیو بصورت پنجره ای باز کنید سرعت و واکنشها دقیقا میشه خود 2009 .
خدایی این گیمرای خارجی هم نعمتی هستن این مساله رو اینا عنوان کردن و من خودم متوجه نشدم صبح هم اشاره کردم گفتن توی تلویزیون بازی مثل 2009 میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)