بودجم واسه خرید n کمه و مدام هم از لپ تاپ کار سنگین نمیکشم.فقط میخوام بدونم آیا پردازنده کم مصرف کا56 جوابگوی گرافیک قدرتمندش هست؟ممنون![]()
بودجم واسه خرید n کمه و مدام هم از لپ تاپ کار سنگین نمیکشم.فقط میخوام بدونم آیا پردازنده کم مصرف کا56 جوابگوی گرافیک قدرتمندش هست؟ممنون![]()
سری k56 و k46 بیشتر اولترابوک حساب میشن تا لپ تاپ اگه کار سنگینی میکنی پیشنهاد نمیکنم اما چون دو ماهی هست اومده بازار هنوز نمیشه روشون حساب باز کرد علاوه بر این که گارانتی درست و حسابی هم ندارن.
باتوجه به انتظارم از لپ تاپ و کارهایی که انجام میدم و به عشق اولترابوک بودنش اینو انتخاب میکنم. کارام اونقدرام سنگین نی.فقط گارانتیش...
Last edited by 3aman021; 31-05-2013 at 22:03.
اصلاح:مشکل برطرف شد
Last edited by saba_879; 03-06-2013 at 12:24.
سلام
بچه ها تورو خدا کمک ککنید بهم
asus k56c با کانفیگ
Intel 3317U Core i5 1.7GHz UpTo 2.6 GHz - Cache 3 MB - BUS 1600 MHzحافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 740M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
هرچی در موردش میدونید بهم بگید
معایبش چیه؟ اصن عیب داره
؟؟؟
با سپاس
عزیزان من بین ایسوس k56 و لنوو z500 موندم کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــک![]()
اگر k56cb i7 میگیری کاملا می ارزه به غیر از اون z500 جدید بگیر با کانفیگ i5 و GT740 و با ویندوز org
نظر اخرم رو ایسوسه
مرسی جواب دادی....ولی
1- z500
GT740 نداره!
2-شنیدم ایسوس خرابیاش زیاد شده میترسم ولی دوسش دارم
3-زد 500 هم باطریش دودلم کرده!![]()
این شایعات طرفدارای ایسوس رو به حداقل رسونده .کدوم خرابی؟همش حرفه.ایسوس k56cb بخر خیلی از لنوو بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان لطفا کلی در مورد یه برند حرف نزنید. کی گفته ایسوس از لنوو بهتره ؟ و کی گفته لنوو از ایسوس بهتره ؟
هر مدل و هر سری خوبی ها و بدی های خاص خودش رو داره.
سری k هم خالی از عیب نیست.
ساخت لپ تاپی مثل تینگ پد هم کاره هر کسی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)