یه سوال از دوستان
کسی ورژن 7600 رو آپدیت کرده؟ میخوام ببینم مشکلی با اینکه حالت اکتیوش غیر فعال بشه هست یا نه؟ من برنامه ی لودر دارم که خودش یه سریال رو ست میکنه رو ویندوز!
یه سوال از دوستان
کسی ورژن 7600 رو آپدیت کرده؟ میخوام ببینم مشکلی با اینکه حالت اکتیوش غیر فعال بشه هست یا نه؟ من برنامه ی لودر دارم که خودش یه سریال رو ست میکنه رو ویندوز!
یه سوال دیگه. کسی هست که از قسمت BACKUP & RECOVERY از سیستم بک آپ گرفته باشه؟
من میذارم میگه 3 تا دی وی دی میشه میگم باشه ولی یکی رو که میزنه میگه جا نیست. بعدی رو که میذاری باز میره از اول!!
همون که خودش اول یه فرمت میکنه دی وی دی رو!!!!
![]()
سلام. این ویندوز فتو ویویر مال من عکس های Gif رو که متحرک هستند نشون نمی ده. یعنی اولین عکس رو نشون می ده ولی قسمت های متحرک بعدی رو نشون نمی ده و بی حرکت هست. چه کنم؟
با سلام
وقتی فولدر ها را باز میکنی یک نوار سبز رنگ توی قسمت آدرس شروع به پر شدن میکنه من میخواهم این را حذف کنم از کجا باید این کار را انجام بدن
با تشکر
من آپدیت کرده ام .البته به صورت دستی و هیچ مشکلی هم نداشتم .
من مطمئن نیستم ولی روش زیر رو یه امتحانی بکن...
من خودم VB6 رو با همین روش دارم براحتی اجراش میکنم رو 7
***روی فایل اجرایی برنامه (.exe) راست کلیک کنید و گزینه Troubleshoot compatibility رو بزنید... بعد روی گزینه Troubleshoot program کلیک کنید بعد گزینه اول وسوم را فعال کنید (گزینه سوم: همیشه برنامه را به حالت Administrator اجرا میکند) در صفحه بعد Windows XP (Service Pack2) را انتخاب کنید وروی Next کلیک کنید...
در این صفحه روی Start the program... کلیک کنید تا برنامه اجرا بشه ...
اگه دیگه ارور نداد باید روی Next کلیک کنید و در صفحه بعد روی Yes, Save these settings for this program کلیک کنید تا این تنظیمات برای همیشه روی برنامه ذخیره بشه...
منم آپدیت کردم... از کرک صفحه 334 همین تاپیک استفاده کردم...
برای همه همینطوری هست...
سه کار میتونی بکنی:
1) میتونی عکس رو با مرورگر باز کنی
2) میتونی عکس رو با مدیاپلیر باز کنی
3)میتونی از برنامه های جانبی استفاده کنی (مثل ACDSee)...برنامه های کم حجم تری هم پیدا میشه ..باید بگردی...
Last edited by cdp; 14-01-2010 at 01:15.
دوستان من برای اولین بار یه XP کنار 7 نصب کردم اون کرکی که چند دفعه ازش استفاده کرده بودم رو هم اجرا کردم این کرکه میومد موقع بالا اومدن ویندوز یه Windows 7 Loader EX زیر Windows 7 ایجاد میکرد دفعه اولی که میرفتم توی لودر ویندوز کرک میشد و دفعه بعد که سیستم ریست میشد توی بوت نبودش ولی الان نمیدونم چرا نمیره؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شما به روش Boot Loader ویندوز 7 رو کرک کردین...باید به روش OEM کرک کنید تا در صفحه بوت ویندوز مشکلی پیش نیاد....
صفحه 334 همین تاپیک رو ببین...
نمیشه که.
اون برای لود شدن فولدر هست.
سلام
درسته از برنامه های دیگه استفاده کنیئ.
از IE استفاده کنید.
ویندوز مشکلی نداره.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)