آقا امروز یه EVGA GTX460 خریدم از پایتخت به قیمت 245 تومن، گفتم اینجا قیمتش رو اعلام کنم که باقی دوستان هم بدونن.چه قیمت خوبییادم رفتم بگم، 1 گیگ گرفتم.عالیه مبارکتون باشه...
آقا امروز یه EVGA GTX460 خریدم از پایتخت به قیمت 245 تومن، گفتم اینجا قیمتش رو اعلام کنم که باقی دوستان هم بدونن.چه قیمت خوبییادم رفتم بگم، 1 گیگ گرفتم.عالیه مبارکتون باشه...
این سوالم جا موندا.
یه سوال دیگه هم داشتم قیمت کارت گرافیک جیفورس 230 1گیگ چنده؟
از همون طبقه ی دوم یا سوم، درسته؟
بین دو تا مانیتور زیر کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟؟ فقط واسه فیلم Full HD .
در ضمن قیمت ها هم از سایت rayansaba هست . اگه قیمت دارید هم لطف کنید . مرسی .
LG w2261vp HDMI 2ms LCD Full HD
230 تومن
ASUS VE228H HDMI 5ms LED Full HD
275 تومن
سلام.ASUS VE228H HDMI 5ms LED Full HD
275 تومن
مشخصه کدوم بهتره دیگه سوال کردن نداره این مدل ازایسوس خیلی توپه.
از فروشگاه زمرد، طبقه دوم بود فکر کنم.
البته یکی از دوستان یهجای دیگه گفت مثل اینکه از همینکارت 2 تا خریده بود 476 تومن، یعنی دونهای 238 تومن!
اون دوستتون از کجا خریده بود؟
حالا از کیفیت کارتت راضی هستی، بازی ها رو به خوبی اجرا میکند؟
گرما و نویزش چگونه است؟
عجب بازار با عشقي داريم ما!
درحاليكه Evga همچنان در حال قيمت شكني والحق برند خوبي هم هست و برندهاي ديگه مثل زوتك و اينا توي همون 270 ، 275 تومن مونده اند ديروز نماينده بزرگ سازگار زير همكف ايران
XFX شو 321.5 ! اعلام ميكرد ( روي اون پونصد تومنش هم تاكيد خاصي داشت! )
هرچي هم بحث كه شايد اشتباهي تو ليست تون شده يا اين مدل مثلا يه 4 گيگه يا فوق اوركلاك شده است رو هم قاطعانه رد ميكردن و اصرار كه شما تو باغ نيستي و GTX460 1GB
هيچوقت قيمتش زير 300 تومن نبوده و نيست![]()
Last edited by gigaht; 04-01-2011 at 21:45. دليل: اضافه كردن 1 گيگ
دوست گرامی شما زیاد خودت رو ناراحت نکن الان زوتاک افتاده دست آواژنگ و هر کاری دلش بخواد باهاش میکنه بدبخت نماینده زوتاک تو ایران با هفته نامه عصر ارتباط مصاحبه کرده بود .... فکر کنم نمیدونست که گیر چه جونوری (آواژنگ) افتاده خلاصه خیلی خوشحال بود به نظر
و در مورد 460 XFX هم تا وقتی میشه EVGA گرفت دیگه جایی برای بحث نمیمونه آخرش اینه که میخوایم بریم از لیون کامپیوتر هرید کنیم دیگه غیر از این دیگه نیس مگه نه
البته اگه دوباره سایت رایان صبا قیمت 6870 XFX رو مثل 460GIGA اشتباه نزده باشه
زده 335 تومن 6870 رو بد نیست با این قیمت دوستان
قیمت ها خوبه ولی فکر کنم با اومدن سری 69XX و 500 بهترم بشندوست گرامی شما زیاد خودت رو ناراحت نکن الان زوتاک افتاده دست آواژنگ و هر کاری دلش بخواد باهاش میکنه بدبخت نماینده زوتاک تو ایران با هفته نامه عصر ارتباط مصاحبه کرده بود .... فکر کنم نمیدونست که گیر چه جونوری (آواژنگ) افتاده خلاصه خیلی خوشحال بود به نظر
و در مورد 460 XFX هم تا وقتی میشه EVGA گرفت دیگه جایی برای بحث نمیمونه آخرش اینه که میخوایم بریم از لیون کامپیوتر هرید کنیم دیگه غیر از این دیگه نیس مگه نه
البته اگه دوباره سایت رایان صبا قیمت 6870 XFX رو مثل 460GIGA اشتباه نزده باشه
زده 335 تومن 6870 رو بد نیست با این قیمت دوستان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)