سلام
تا هفته پیش سرعتم بهتر بود از 62 پایین نمی آمد(62 تا 67).هر شب حدودا 1300-1350 دانلود داشتم.
اما حدودا یک هفته ای هست که سرعتم نواسان پیدا کرده.بین 40-65 حدودا شبی 1100 دانلود دارم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
تا هفته پیش سرعتم بهتر بود از 62 پایین نمی آمد(62 تا 67).هر شب حدودا 1300-1350 دانلود داشتم.
اما حدودا یک هفته ای هست که سرعتم نواسان پیدا کرده.بین 40-65 حدودا شبی 1100 دانلود دارم.
ایول چه خوب ، پس من سریعتر برم اکانت بگیرم ، همش دارم از تورنت میگرم ، خیلی مزخرفه ، یه بار میره یه بار نمیره
راستی سواله تو پرانتزو جواب ندادید ؟
بقیه سرعتشون چه جوریه ؟ بیان بگن اگه میتونن![]()
دوستان و عزیزان ما دیشب خوابمون برد همش 230 مگ ترافیک داشتیم واسه 16 روزمون خلاصه خوابمون برد و تا 8 بیدار شدیم این 250 مگ هم پریدامروز رفتم یک گیگ ازشارژ کردم 9300 پیاده شدن تا 16 اسفند
![]()
بله حتما هرچه سریع تر برو یک اکانت بخر که از نون شب واجب تره : دی
جواب سوال دوم هم دقیق نمیدونم.اما به احتمال زیاد میشه.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک راپیدشیر برو
مگه شما برای stop کردن دانلود و خاموش کردن سیستم هر روز 7صبح از خواب بیدار میشوید؟
خب چرا از روش های تاپیک زیر نمیرید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اصلا میتونید توی خود برنامه idm تنظیم کنید که مثلا سر ساعت 6:59 صبح دیگه فایل ها دانلود نشه.
Last edited by choory; 17-02-2009 at 15:47.
با سلام
این سرویس های شاتل چقدر راه اندازیش طول می کشه ؟ من امروز سفارش بدم تا 2 شنبه هفته دیگه راه اندازی می شهههه؟
با تشکر
بستگی به مرکز مخابراتیت داره
من خودم 5روزه راه افتاد
نه بابا بیدار نمیشیم من دیروز 6 صبح بیدار شدم نرم افزار auto power رو غیر فعال کردم که خودم پشت سیستم بودم حواسم بود بهش ولی یادم رفت دوباره فعالش کنم بخاطر همین امروز رکب خوردیم و ترافیکمون تموم شد سرعت هم که 512 سه سوته 240 مگ رو دانلود کرد و ما رو 9 تومن پیاده کرد بخاطر 16 روز
مسلمه که یه مقداری آپلود داره
سرعت دانلود حدود 64 هستش(گاهی به 70 هم میرسه)
در نتیجه هر شب به طور متوسط 1360 مگ دانلود میشه
بعید می دونم جواب بده .... سرعت دانلود این سرویس در حدود 50 تا 55 است .... به نظر من باید art 7 بگیری ....
art7 که باید 236 هزار تومان پول بده
2 راه داره
1-art5 بگیره امتحان کنه!ببینه جواب میده یا نه!(art 8 هم خوب هست.دی: )
2-از یک شرکت دیگه سرویس بگیرهکه قیمت 512 ارزان باشه
شما فکر کنم باید حداقل 512 بگیری!
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)