2 نوع ارتباط بیشتر که نداریم، PPTP و L2TP حالا کدوم یکیو میخوان ببندن و کدوم یکیو آزاد بذارن؟ حالا هرکدومو ببندن روش دوم باز هم کار ملتو راه میندازه!
2 نوع ارتباط بیشتر که نداریم، PPTP و L2TP حالا کدوم یکیو میخوان ببندن و کدوم یکیو آزاد بذارن؟ حالا هرکدومو ببندن روش دوم باز هم کار ملتو راه میندازه!
سلام
این کار رو کردم تو درست میشه ولی وقتی ارسال می کنم بازم بهم ریخته میشه .
راهی نداره؟
سلام
به دوستتون بگین اگه ویندوز 7 دارن به این مسیر برن و وارد id شما بشن و همه چیز رو delete کنن مشکلشون حل
میشه .. برای خودم همچین مشکلی پیش اومد و اطلاعات اون آی دی رو تو این مسیر پاک کردم و مشکل حل شد .
C>>user>>your user>>AppData>>Roaming>>Yahoo>>Messenger>> ID
.
.
.
دوستان چند وقتیه وقتی off میاد برام هم پنجره مربوط به off ها باز میشه هم یه پنجره جدا برای همون id ورژن یاهو هم 11 هست ..
چه جوری درستش کنم ؟
یه سوال دیگه هم دارم ..چه جور میشه آرشیو مربوط به یک آی دی که رو سرور یاهو ذخیره شده رو وارد سیستم
خودم کنم نمیخوام save کنم چون با فرمت txt ذخیره میشه ..میخوام خود فایل آرشیو با فونت ها و شکلک های خود یاهو رو بتونم تو سیستمم save کنم که وقتی ورژن های دیگه یاهو رو باز میکنم آرشیو هام هم باز شن ..
تو ورژن 11 میشه آرشیو رو فقط رو سیستم ذخیره کرد ؟ و رو سرور خود یاهو ذخیره نشه ؟ من سوال مربوط به ذخیره آرشیو رو که پرسید رو کنسل کردم ولی رو خود سیستم دیگه save نمیشه![]()
همین چند روز پیش هم که وی // پی | ان های کاربران عادی که ازش برای دور زدن سایت ها استفاده میکنند از کار افتاد هیچ تاثیری روی وی // پی | ان های شرکت های خصوصی که شبکه مجازی داشتند رخ نداد و این مشکل برای کاربران عادی پیش اومده بود( برای نمونه شرکت همکاران سیستم)
شرکت شاتل داره الان سروی وی // پی ان رو ارائه میده و حتی خیلی دیگه از شرکت ها ولی اون چیزی نیست که ما ازش به عنوان یک فی //لتر | شکن استفاده میکنیم
سلام دوستان من یه سوال داشتم
یاهو مسنجر من کلا قاطی کرده .
هیچ پیامی رو نشون نمیده وقتی متنی رو تایپ میکنم و میفرستم طرف مقابل میبینه ولی من نمیبینم و پیام هایی که که برام میگذازن رو هم نمیبینم.
من تنظیماتشو تغییر ندادم
لطف کنید کمکم کنید.
یه سوال دیگه :
چه جوری میشه لیست دوستانم رو تو یاهومسنجر از یه آی دی به یه آی دی دیگه انتقال بدم ؟؟؟
یاهو مسنجر من 11 هستش
بازم ممنون
چند روز پیش پورت بسته نشده بود دوست عزیز، من خودم استفاده میکردم. فقط تعدادی از رنج IPها بلاک شده بودند و نمیشد به اون سرورها دسترسی داشت. از اونجاییکه توی اون رنج همه IPها سرور وپن نیستند، نمیتونن همیشه بلاکشون کنند.
سلام
همونطوری که میدونید تویه نت پورت های زیادی هستن که ما برای کارای مختلف از اونا بهره میبریم! وحتی خودمون هم متوجه نمیشیم
مثلا همین یاهو
جزو پورت 512 یا biff حساب میشه که با هماهنگی به isp ها میتونند مدت محدودی ببندنش!
.........
ولی راه های دور زدن زیاده! مثلا وی پی ان !! ولی وقتی پورت وی پی ان رو هم ببندن! دیگه نمیشه کاریش کرد!
....................................
حالا که اسم از پوزت اومد بد نیست با نمونه ای از پورت ها اشنا بشیم
مهم ترین پورت ها برای هکرا
اینا هستن
7,15,21,23,25,79,80,110,119
.................................................. .
پورت 110 هم مربوط به ایمیله
.........................................
اما پورت مورد علاقه بعضی هکرا
پورته 80 هست!!
وب سرور با یه ddos قوی و هماهنگ شده
میشه از پا دراورد وب سرور رو(سایتایی که امنیت کمی دارن)
........................................
سلام دوستان من تازه ویندوزم رو عوض کردم ویندوزم 7 هست الان که با یاهو مسنجر به کسی پیغام میدم یا کسی بهم پیغام میده
هیچی نوشته نمیشه یعنی نامرئی هست
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
شما ویروس گرفتی منم همینطوری شده بودم ... برنامه زیر رو دانلود کن حتما حتما آپدیدتش کن حدودا 6 مگ برای آپدیدت باید انجام شه ... بعد تو قسمت اسکن برو و quick scan رو بزن ... حدود 10 دقیقه ای طول میکشه بعد تروجانهایی رو که پیدا میکنه و رو پاک کن البته حواست باشه چون یه سری فایلهایی مثل فی...لتر ش.کن مثلا ی.و99 رو تروجان میشناسه که اونها رو اگه پاک نکردی هم مهم نیست ...
بعد از پاک کردن کامیپوتر و ریست کن بعد درست میشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
کسی میتونه بگه این ارور رو که بعد از ساین این شدن ظاهر میشه رو چطوری باید از بین برد ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)