تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 1126 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه hesedahomm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خب نمیدونم ایراد از کجاست اسکن نمیشه.هم به کامپیوتر وصل کردم هم به لپ تاپ اما بازم نمیشه...اصولا واسه هیچ کاری کافی نت نمیرم.یعنی ممکنه جوابگو نباشن؟باید باشن

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

پس جريان اين تطبيق واحد چيه؟ چون يكي رو مي شناسم از آزاد رفت پيام نور 26واحد داشت كه قبولش كردن؟
    دوست گرامی سوال شما با مثال شما نمیخونه . شما ببین کی از پیام نور به سراسری این کار رو کرده ؟
    قبلا برای دروس عمومی اینکار رو میکردن و خیلی وقت پیش. برای دروس تخصصی که اصلا نمیشه . در حال کنونی که فکر نکنم اصلا بشه برای هیچ درسی . چه عمومی و چه اختصاصی

3. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

طریقه پرکردن آدرس فرستنده و گیرنده:

1-پاکت بزرگ:
    قسمت فرسنده آدرس محل سکونت متقاضی و قسمت گیرنده:آموزش و پرورش محل دریافت مدرک تحصیلی

2- پاکت کوچک :
    قسمت فرستنده: آموزش و پرورش محل دریافت مدرک تحصیلی و قسمت گیرنده:آدرس دانشگاه محل تحصیل و نام و نام خانوادگی دانشجو و رشته تحصیلی

ببخشید منظور از این آموزش و پرورش اون وقت برای شهر محل دریافت مدرک پیش دانشگاهی هست یا دیپلم؟

چون من این دوتا رو از دو جای مختلف گرفتم

داره خودمونی میشه hesedahomm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه سوال دیگه:قضیه تکمیل ظرفیت چیه؟کی هست؟واسه اوناییه که اصلا قبول نشدن یا واسه اونایی که قبول شدن هم هست (مثلا من که پیام نور قبول شدم)؟؟؟؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یه سوال دیگه:قضیه تکمیل ظرفیت چیه؟کی هست؟واسه اوناییه که اصلا قبول نشدن یا واسه اونایی که قبول شدن هم هست (مثلا من که پیام نور قبول شدم)؟؟؟؟
    برای قبولی ها دیگه . بدین ترتیب طی اعلامیه ی سازمان سنجش بعضی دانشگاهها ظرفیتهاشون رو در یک رشته بالا میبره مثلا در رشته مهندسی کامیپوتر که فرض کنید قبلا در یک دانشگاه 50 نفر برمیداشته اعلام میکنه که الان 60 نفر بر میداره و با توجه به رتبتون و طی موارد مورد نیاز اقدام به شرکت در آزمون تکمیل ظرفیت میکنید . برای مثلا یک نفر که در پیام نور شهر شون درس میخونه ممکنه بعدش در مرکز استانی که زندگی میکنه قبول بشه ( مثال عرض میکنم ) . فرض یکی توی لاهیجان که زندگی میکنه قبول شده بعد تو خود رشت قبول میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوست گرامی سوال شما با مثال شما نمیخونه . شما ببین کی از پیام نور به سراسری این کار رو کرده ؟
    قبلا برای دروس عمومی اینکار رو میکردن و خیلی وقت پیش. برای دروس تخصصی که اصلا نمیشه . در حال کنونی که فکر نکنم اصلا بشه برای هیچ درسی . چه عمومی و چه اختصاصی
    شاید هم بشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    برای تاییدیه من جایی که ثبت نام کردم می گه تا کارت دانشجویی نداشته باشی اصل مدرکتو نمی دم ! حق داره چنین کاری بکنه؟
    من چه خاکی بر سرم بریزم؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت گلستان خرابه هی میگه کد1 : گذر واژه یا رمز عبور اشتباه است. معلوم نیست کدوم خری اسکریپت سایتو طراحی کرده.

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگي من امسال اولين سال كنكورم بود و تقريبا خراب كردم رشته مورد علاقم (برق) در شهر خودم (كرج) دانشگاه پيام نور رو زدم و قبول هم شدم. اما دارم دوباره براي كنكور ميخونم.
    يه سوال داشتم ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
    اينه كه اگر پيام نور يك ترم بخونم بعد دوباره كنكور بدم و سراسري قبول شم اونوقت سراسري واحدهايي رو كه اينجا گذروندمو قبول مي كنه؟ يعني ميتونم تطبيق واحد كنم؟ يا بايد دوباره از اول بخونم؟
    پیام نور رو قبول میکنند ولی آزاد نه
    نمره بالای 12 زیر 12 یعنی 10تا 12 با تصمیم شوارای اموزش دانشگاه هست که بازم امکان قبول کردنش زیاد هست
    اینا زیاد ربطی به دانشگاه نداره امور دانشجویان داخل کشور وزارت علوم آیین نامه میده باز برای اطمینان میتونید از این امور زنگ بزنید بپرسید

11. این کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0015351971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چقدر سرعت سایتشون افتضاحه
    اصلا نمیتونم کاری کنم تو سایت
    شمام همینجوری ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •