تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 905 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

یه سوال فوق ابتدایی
    ال 90 رو وقتی فرمونش رو کامل میچرخونم خاموش میشه
    مخصوصا وقتی تو دوربرگردونا انجام میم و کمی مکث میکنم خیلی اذیتم میکنه
    اصلا از خاموش کردن ماشین اونم جلو آقایون پر مدعا خوشم نمیاد
    یعنی تو اون لحظه خودشونو شوماخر کمتر نمیبینن و ما رو ...!!!!
    این خاموش کردن برا جلوگیری از چپه شدنه؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    امروز از یه دست انداز با سرعت تقریبا بالایی رد شدم و یه صدای تق نسبتا زیادی شنیده شد.
    زیر ماشین رو که نگاه کردم سینی جلو ساییده شده بود یکم.
    فقط الان یه مشکل دیگه دارم؛ چراغ چک موتور که قبلا با باز کردن سوییچ چند ثانیه روشن میموند بعد خاموش میشد دیگه کلا روشن نمیشه!
    سر راهم تا تعمیرگاه هم رفتم گفت خودش درست میشه و چیزی نیست.
    آیا مشکلی به وجود اومده واقعا یا نه؟
    مدل ماشین L90

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    امروز از یه دست انداز با سرعت تقریبا بالایی رد شدم و یه صدای تق نسبتا زیادی شنیده شد.
    زیر ماشین رو که نگاه کردم سینی جلو ساییده شده بود یکم.
    فقط الان یه مشکل دیگه دارم؛ چراغ چک موتور که قبلا با باز کردن سوییچ چند ثانیه روشن میموند بعد خاموش میشد دیگه کلا روشن نمیشه!
    سر راهم تا تعمیرگاه هم رفتم گفت خودش درست میشه و چیزی نیست.
    آیا مشکلی به وجود اومده واقعا یا نه؟
    مدل ماشین L90
    سر باتری رو به مدت 5 دقیقه جدا کنید. بعدش امتحان کنید اگه درست نشد حتما نوبت بگیرید برای تعمیرگاه مرکزی ببرید نشون بدین.

4. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یه سوال فوق ابتدایی
    ال 90 رو وقتی فرمونش رو کامل میچرخونم خاموش میشه
    مخصوصا وقتی تو دوربرگردونا انجام میم و کمی مکث میکنم خیلی اذیتم میکنه
    اصلا از خاموش کردن ماشین اونم جلو آقایون پر مدعا خوشم نمیاد
    یعنی تو اون لحظه خودشونو شوماخر کمتر نمیبینن و ما رو ...!!!!
    این خاموش کردن برا جلوگیری از چپه شدنه؟
    اگر زمان گرفتن کولر با چرخاندن فرمون تا انتها این مشکل پیش میاد که به نظرم طبیعی هست
    ولی اگر در زمانی که کولر هم خاموش هست این مشکل پیش میاد پمپ هیدرولیک ایراد داره
    تا زمانی که ماشین مشکلی نداره و پمپ جام نکرده به نظرم استفاده کنید و خیلی حساسیت به خرج ندین ولی آمادگی از کار افتادنش را داشته باشید که با سفت شدن شدید فرمان و صدا های شدید از طرف پمپ هیدرولیک همراه هست و هزینه اش هم حدود 500 تومن

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    من یک پراید 131 خشک دارم که فقط 3400 کار کرده
    دقیقا از همون روز اول موقعی که ماشین سرد بود، بد روشن میشد. یعنی با 2-3 تا استارت روشن میشه. اما اگه ماشین رو خاموش کنم و بلافاصله همونجا استارت بزنم با نیش استارت روشن میشه
    5 بار بردم نمایندگی، انژکتور عوض کردن، فیلرگیری کردن، چندین بار دیاک زدن، ecu رو آپدیت کردن اما مشکل رفع نشد. بماند که این کارها کلی مشکل هم اضافه کرد!
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟ بخدا کلافه شدم .

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم من یک پراید 131 خشک دارم که فقط 3400 کار کردهدقیقا از همون روز اول موقعی که ماشین سرد بود، بد روشن میشد. یعنی با 2-3 تا استارت روشن میشه. اما اگه ماشین رو خاموش کنم و بلافاصله همونجا استارت بزنم با نیش استارت روشن میشه5 بار بردم نمایندگی، انژکتور عوض کردن، فیلرگیری کردن، چندین بار دیاک زدن، ecu رو آپدیت کردن اما مشکل رفع نشد. بماند که این کارها کلی مشکل هم اضافه کرد!کسی میدونه باید چیکار کنم؟ بخدا کلافه شدم .
    سلام . علتهای دیر روشن شدنِ موتور : باز بودن بیش از حد دهنه ی شمعها - کویلِ ضعیف - وایر شمعهای بنجُل که مقاومتِ بالا دارند و باعث ضعیف شدن و افت برق قبل از رسیدن به شمع میشن - خرابی سر دلکو در ماشینهائی که دلکو داره - بنزین با اکتانِ کم - سرمای بیش از حد هوا - مشکل دیاگ - شمع بنجل - شما اول دهنه شمعها رو اندازه بگیرین و تا حد شش دهم میلیمتر کم کنین ببینین آیا مشکل رفع میشه ؟ بعدش میاومت وایر شمعها رو هم اندازه بگیرین , اگر از 5000 بالاتره وایرشمعها بنجل هست . بنزین هم سوپر بزنین بعد از خالی شدن باک و ببینین تاثیرش چقدره ؟

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    در شرایط نرمال و زمانی که ماشین سرده سطح اب رادیاتور باید تا کجا باشه ،اینطور بگم ماشینم 131 اس اله ،اب کم نمیکنه اما همیشه اب رادیات تا بالای گلوییه یعنی لب به لبه ،این ایراده یا نه ؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    در شرایط نرمال و زمانی که ماشین سرده سطح اب رادیاتور باید تا کجا باشه ،اینطور بگم ماشینم 131 اس اله ،اب کم نمیکنه اما همیشه اب رادیات تا بالای گلوییه یعنی لب به لبه ،این ایراده یا نه ؟
    ماشين شما در حال حاضر از نظر وضعيت كاري و سيكل رفت و برگشت آب رادياتور بخوبي كار ميكنه و هيچ مشكلي نداره.
    در حالت معمولي گفته شده كه مقداري از گلويي راديات بايد خالي باشه تا گردش آب به خوبي انجام بشه، اما براي ماشينهايي كه مخزن ذخيره و تبخير دارن( مثل پرايد) پر بودن تا گلويي يك چيز كاملا طبيعي و عاديه و اين بخاطر برگشت آب سرد شده به داخل رادياتور توسط مكش آب از سمت سوپاپ درب رادياتور است.
    اگر زماني قصد داشتيد به آب رادياتور اضافه كنين( چه در مخزن و يا خود راديات) هميشه از آب رادياتور استاندارد استفاده كنيد و هر سه يا چهار بار كه آب رادياتور سر ريز كرديد، يكبار هم مايع ضد جوش/زنگ/ يخ سر ريز كنين تا هميشه مواد نگهدارنده آب در سطح بالا باقي بمونه.
    سالي يك بار هم كل آب رادياتور بايد تعويض بشه.
    Last edited by camaro lt; 19-09-2013 at 00:14.

12. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام . علتهای دیر روشن شدنِ موتور : باز بودن بیش از حد دهنه ی شمعها - کویلِ ضعیف - وایر شمعهای بنجُل که مقاومتِ بالا دارند و باعث ضعیف شدن و افت برق قبل از رسیدن به شمع میشن - خرابی سر دلکو در ماشینهائی که دلکو داره - بنزین با اکتانِ کم - سرمای بیش از حد هوا - مشکل دیاگ - شمع بنجل - شما اول دهنه شمعها رو اندازه بگیرین و تا حد شش دهم میلیمتر کم کنین ببینین آیا مشکل رفع میشه ؟ بعدش میاومت وایر شمعها رو هم اندازه بگیرین , اگر از 5000 بالاتره وایرشمعها بنجل هست . بنزین هم سوپر بزنین بعد از خالی شدن باک و ببینین تاثیرش چقدره ؟
    ممنون
    ولی من هیچکدوم ازینهارو نمیدونم چطوری باید بفهمم. اگه ببرم تعمیرگاه انجام میدن؟ اصلا خنده دار نیست برم بگم دهنه شمع رو اندازه بگیر؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام

دوستان کسی اطلاع داره هزینه شیم گیری و جلو بندی و تعویض فنر جلو چقدر پام میوفته؟ ماشین پژو 405

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •