وارد فضای کاربری و بخش تغییر سرویس شوید. اگر قابلیت انتخاب سرویسهای با سرعت بالا را داشتید مشکلی نیست.
یکی از آشنایان جدیداً بدون هیچ مدرکی سرویس 1مگابیت گرفته و بعید میدانم از شما مدرک بخواهند.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
وارد فضای کاربری و بخش تغییر سرویس شوید. اگر قابلیت انتخاب سرویسهای با سرعت بالا را داشتید مشکلی نیست.
یکی از آشنایان جدیداً بدون هیچ مدرکی سرویس 1مگابیت گرفته و بعید میدانم از شما مدرک بخواهند.
مشکلی نیست 128 داشتم تو بخش تمدید 512 انتخاب کردم بدون هیچ مشکلی 512 شد دیروز هم تو بخش تغیر سرویس 1024 انتخاب کردم اضافه 6 تومن میشد پرداخت کردم الان 1024 هستش . اما اگر دانلود باسرعت بیشتر خواستارید عوض کنید غیر ان هیچ فرقی با 128 نداره
فروم و نظرات رویت شد، با تشکر از اطلاع رسانی
سلام
یه آمار از وضعیت دانلود شبانه اگه بدید ممنون میشم .
الان سرعت دانلودم با سرویس 512 10 گیگ 1 ماه 60 کیلوبایته اگه سرعت بیشتر میشه تغییر بدم .
با تشکر
Last edited by reza_p; 28-02-2011 at 20:37.
من قبلا 256 داشتم سرعت دانلودم 125 بود.
الآن دو روز هست که 256 120 گیگ 6 ماهه خریدم ولی سرعتم مثل قدیمها 30 کیلو شده!
ماله شما هم کم شده یا نه؟
این جوری خیلی بده؛ عادت کردین زیاد باشه!![]()
صاحبش اومد...
دوست عزیز اگه واقعا خودش هستی امیدوارم مشت را نمونه خروار بدونی . گاهی هم شاید گاهی یه کم یه ذره حق با مشتری باشه .درسته پاسخگویی به مشتری در مرام ایرانیها نیست اما شاید حرفهایی که از سر خشم و ناچاری گفته شده رو واقعیت فرض کنید.
اگر هم یوزر سر کاری هستید خدا شفایتان دهد .
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
سرعت قطعا بهتر میشه برای من 80 تا 120 نوسان داره اما بهتر از 512 هستش
الان من 512 دارم برا دوره بعدیس راحت یگ مگ میتونم بگیرم یا باید زنگ بزنم و طول بکشه؟
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
هنر کردی رویت کردی بیل زن هستید قیمتها رو درست کنیم
دوستان اشتباه نکنید بعدا ضررش رو خواهید دید در دنیا دارن اینترنت های پرسرعت با قیمت ارزون میدن اینجا اینترنت کم سرعت با قیمتهای بالا میدن
صبانت 9 گیگ 512 میده 39500 تومان
اینها 6 گیگ میدن 41700 تومان
گول این قیمتها رو نخورید من 5 سال از این شرکت اینترنت میگیرم خیلی راحت تو پاچتون میره
یا باید قیمتها درست و ا شبانه همون رایگان یک تا هفت کاملا رایگان باشه یا باید از این شرکت بار بست
یک نکته ای که دوستان می ببنید و توجه نمیکنند این که ساعت 2 تا 8 کردن خوب شما اون موقع تا یک بیدار بودی حالا باید تا دو بیدار باشی(دور از تنظیمات اتومات) اینجوری نصفیها بی خیال اینترنت شبانه می شوند
جهت اطلاع دوستان که میگویند الان آسیاتک خوب نظر شما را به قیمتهای یکی از کشور همسایه به نام ترکیه جلب میکنم تا ببینید و نگید قیمت خوب
------------------------------------------------
سرعت تا 8 مگابیت در ثانیه / 6 - گیگابایت محدود
5 ماه اول £ 9.99
نصب و راه اندازی رایگان
---------------------------------------------
سایت اصلی و لیست کل سرویسها و قیمتها
حالا دیدی چی تو پاچه ما میکنند و جیکمون در نمیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)