تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 506 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

داره خودمونی میشه leon007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

قوربونت داداش پوریا

راستش منم موندم که چرا اون یارو یه چیزی پرونده..هی بهش گفتم که آقا جون دوربین دنده عقب چه ربطی به کامپیوتر ماشین داره؟؟برگشت گفت چون دوربین فرکانس میفرسته..همین فرکانس باعث اختلال در سیستم کامپیوتر ماشین میشه و احتمال داره کامپیوتر رو بسوزونه..
    البته به قول شما..منم به چندین مغازه ی اسپورتی .سر زدم و پورسیدم..از بین 7 تا مغازه فقط یکیش گفت که منم شنیدم که این طور میشه..البته گفت فقط شنیدم.خودش تجربه نکرده بود..
    حالا چند روزی هم پورس و جو میکنم .یه آماری میگیرم و بعدش آخره سر به نمایندگی خوده ایرانخودرو میرم و یه سوالی هم از اونها میپورسم..
    خیالم که آسوده شد..میدم نصبش بکنن

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان رفیقم یه v9 خریدن میگه الان که صفره و فقط 91 تا راه رفته و اصلا تاحالا نه روغن و آب و ضد یخ و اینا رو چک نکرده فورا دمای موتور بعد از نیم ساعت رانندگی بالای 50 تا 60 (آمپر نصف رو رد میکنه) میشه.به نظرتون این طبیعیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

تیپ دو 16.400
    تیپ پنچ 20.100
    داستان چیه ؟ چرا انقدر گرون شد ؟؟ به نظرتون با این قیمت های نمایندگی که انقدر رفته بالا بخریم ؟ 2 روز دیگه نکشن پایین ؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان رفیقم یه v9 خریدن میگه الان که صفره و فقط 91 تا راه رفته و اصلا تاحالا نه روغن و آب و ضد یخ و اینا رو چک نکرده فورا دمای موتور بعد از نیم ساعت رانندگی بالای 50 تا 60 (آمپر نصف رو رد میکنه) میشه.به نظرتون این طبیعیه؟
    واسه 206های اتوماتیک این مسئله طبیعی است .خواهرم یه تیپ 6 داره هر جا بردمش گفتن این 206ها همشون همین جوری هستند زیاد وسواس به خرج نده.
    یه تیپ 2 خودم 84 خریدم اونم این مشکلرو داشت چون اون موقع نمی دونستم سریع رفتم فروختم .

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تیپ دو 16.400
    تیپ پنچ 20.100
    داستان چیه ؟ چرا انقدر گرون شد ؟؟ به نظرتون با این قیمت های نمایندگی که انقدر رفته بالا بخریم ؟ 2 روز دیگه نکشن پایین ؟

دوست عزیز من نمیدونم این قیمت هارو از کجا آوردین یا از کی پرسیدین
    اما باور کنید اصلا اینطور نیست خیالتونم راحت.
    تیپ 5 الان خیلی بازارش داغ باشه تا 17 میلیون تومان
    تیپ 2 هم خیلی بازارش داغ باشه تا 15.5 میلیون تومان قیمت میخوره.
    این قیمت ها رو اگر تو بازار هم داده باشن واقعا گستاخی کردن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

دوست عزیز من نمیدونم این قیمت هارو از کجا آوردین یا از کی پرسیدین
    اما باور کنید اصلا اینطور نیست خیالتونم راحت.
    تیپ 5 الان خیلی بازارش داغ باشه تا 17 میلیون تومان
    تیپ 2 هم خیلی بازارش داغ باشه تا 15.5 میلیون تومان قیمت میخوره.
    این قیمت ها رو اگر تو بازار هم داده باشن واقعا گستاخی کردن.
    قیمت هارو از خوده نمایندگی ها گرفتم ! 5/6 جا زنگ زدم .. تحویل هم فقط 1 روزست ! چند روز پیش که جلو 206 رو بسته بودن نمایندگی ها میگفتن قراره 206 گرون بشه که فروش ندارن ... شرایط فروش اقساطی هم بستن ..

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

قیمت هارو از خوده نمایندگی ها گرفتم ! 5/6 جا زنگ زدم .. تحویل هم فقط 1 روزست ! چند روز پیش که جلو 206 رو بسته بودن نمایندگی ها میگفتن قراره 206 گرون بشه که فروش ندارن ... شرایط فروش اقساطی هم بستن ..

تیپ 5 که 4 ماهه تو لیست فروش نیست و تولید هم نمیشه
    نمایندگی چطور قیمت داده 20 میلیون تومان؟
    تیپ 2 که خود شرکت فروش نقدیش رو 14895000 تومان قیمت زده کدوم نمایندگی گفته 16 میلیون ؟
    تو پیغام خصوصی آدرس و شماره تلفن نمایندگی هایی که تماس گرفتین رو برای من بزاری ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

تیپ 5 که 4 ماهه تو لیست فروش نیست و تولید هم نمیشه
    نمایندگی چطور قیمت داده 20 میلیون تومان؟
    تیپ 2 که خود شرکت فروش نقدیش رو 14895000 تومان قیمت زده کدوم نمایندگی گفته 16 میلیون ؟
    تو پیغام خصوصی آدرس و شماره تلفن نمایندگی هایی که تماس گرفتین رو برای من بزاری ممنون.
    d1 چیز جالبه دیگه هم که گفتن این بود که نرخ ها فقط طبق نرخ روز هست ! مثلا 100 تومن امکان داره هر روز بالا و پایین بشه ..
    پ.خ میکنم براتون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    چطوری رم از اونجا افتاده پایین؟
    ببین باز کردن داشبرد کار شما نیست! دردسر داره! اما...
    شما اون قاب ال سی دی بالارو که همون کلیدهای فلاشر روشه باز کن! قاب که باز شد زیرش و پایینش 2تا پیچ هست که مال پنل دریچه های کولر و... هست! بازشون کن و بعد از بالا پنلو بکش به طرف خودت از پایین هم که یکم جا دست باز کرد با ناخنی چیزی بکن پشتش تا پنل از پایین هم از جاش در بیاد احتمالا پخشتون هم باهاش بیاد بیرون...
    بعد جا دست باز میشه احتمال داره بتونی پیداش کنی
    آقا من اون قاب رو باز کردم ولی ظاهرا دم و دستگاه زیرش زیادی پیچیده هست دیگه دست نزدم بهش !
    رم رو هم پیدا نکردم ، ممکنه افتاده باشه پایینتر و قابل پیدا کردن نباشه دیگه ؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

آقا من اون قاب رو باز کردم ولی ظاهرا دم و دستگاه زیرش زیادی پیچیده هست دیگه دست نزدم بهش !
    رم رو هم پیدا نکردم ، ممکنه افتاده باشه پایینتر و قابل پیدا کردن نباشه دیگه ؟
    نه چیز هاصی هم اون زیر نداره فقط با دقت باید باز و بسته بشه!
    قابل پیدا کردن که نه!
    یا همون بالاها هست یا اینکه رفته پایینتر و باید قسمت پایین داشبرد باز بشه که این کار شما نیست!
    اگه چیز ارزشمندی نیست و سرو صدایی هم ایجاد نکرده بیخیالش بشو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •