درود بر شما ...
فایروال سیستم شما فعال است ؟
درود بر شما ...
فایروال سیستم شما فعال است ؟
IDM شما کرکش پریده باید مجددا" کرک کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ali_RNT; 23-09-2014 at 06:02.
سلام؛
با IDM فايلي رو داشتم دانلود ميکردم که يه مشکل ايجاد شد:
آدرس فايل در حال دانلود از داخل نرم افزار پاک شده (از داخل Properties ) و یه آدرس اشتباه جایگزین شده
حالا دیگه نمیتونم دانلود رو ادامه بدم
اسم فايل هم همون اول، به صورت شماره ذخيره شده بود(مثلا 1234.pdf )
در حاليکه اسم اصلي فايل داخل سايت، يه متن بود که متأسفانه یادم نمیاد!
حالا 75 % دانلود شده، منم نميخوام فايل رو از دست بدم!
راهي وجود داره که بشه آدرس اصلي فايل رو پيدا کرد؟
سلام
مدتیه که نمیتونم از برخی سایتها مثل یوتیوب با idm دانلود کنم.
گاهی بالای تصویر،پلاگین idm اصلا نمیاد گاهی هم که میاد و download with idm رو میزنم،دانلود شروع نمیشه
مشکلی هم با آنتی ویروس نداره.چکارش کنم؟
ورژن 6.18 build 11
فکر کنم این مشکل همست منم نمیتونم شما میتونید از نرم افزار هایی تحت عنوان YTD استفاده کنید.یک نمونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
با نصب آخرین ورژن idm حل شد![]()
سلام دوستان...ی مشکل عجیب واسم پیش اومد گفتم اینجا در میون بذارم...دیروز دیدم حجم درایو سی بطور ناگهانی و غیر عادی حدود ۵ گیگ کم شده...بعد از بررسی یک فایل txt مربوط پارت دانلود ها پیدا کردم که حدود ۵ گیگ حجمش بود! براحتی پاک شد منتها یکم مشکوک بود قضیه!
انتی ویروس کسپر هم دارم و اخرین نسخه دانلود منیجر...فایل هم مربوط به دانلود ویدیو از ف یسبوک بود:
![]()
سلام دوستان ، لطفا کمکم کنید
من سی دی دانلود منجر رو خریدم و اونو نصب کردم ، الان یه مدتی که وقتی دانلود میکنم بعد 10 دقیقه یا 20 دقیقه
متوقف میشه ، این پیغام رو میده :
Cannot Download the file
Details:
connection has been closed by sever
حتی سریال از خود سایت رسمی دانلود منجر هم خریدم ، ولی بازم درست نشد ،
تا حالا برای کسی پیش امده ؟ لطفا راهنمایی کنید ،نمیدونم چیکار کنم !!
سلام من از مرورگر اپرا استفاده می کنم و از سایتی برای دانلود فیلم اشتراک گرفتم و وقتی می خوام کیفیت 720 یک قسمت رودانلود کنم صفحه به صورت پخش انلاین صدا می اید و نمی تونم دانلود کنم و در مرورگر های دیگه ام همین مشکل هست ولی وقتی کیفیت 480 می خوام دانلود کنم گزینه دانلود میاد و می تونم دانلود کنم و چون از دانلود اپرا برای دانلود هام استفاده می کنم نمی دونم چی کار کنم چون همه ی سریال ها و همه ی قسمت ها برای کیفیت 720 همین مشکل رو دارن اگر ممکنه راهنماییم کنید . با تشکر
وقتی روی لینک دانلود کپی میکنید میاد؟خوب لینک رو کپی کنید...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)