خوب من میخوام برم نمایندگی آسان موتور بگم چی میخوام ؟
اون خودش تو سایت زده 2010 تیپ 4 49800 آیا این همون limited هست ؟
اینم لینک مشخصات این خودرو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب من میخوام برم نمایندگی آسان موتور بگم چی میخوام ؟
اون خودش تو سایت زده 2010 تیپ 4 49800 آیا این همون limited هست ؟
اینم لینک مشخصات این خودرو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by isbn; 13-12-2009 at 22:57.
تیپ 4 فول ترین مدل شرکتیه که تو ایران عرضه میشه! اما لیمیتد فقط تو بازار برخی کشورها عرضه شده اونم با موتور 3800 سی سی! شما اگه از آسان موتور میخواید بخرید همون تیپ 4 رو بگیرید که کامله! ضمن اینکه اون 49800 یه درصدی هم مالیات و عوارض میخوره و فکر کنم حدود های 51 دربیاد واستون!
---------------------------
Last edited by poria_mc; 13-12-2009 at 23:34.
آقا پوریا قربونت برم یه راهنمایی هم مارو بکن.یه اطلاعاتی راجبه این سورنایی که الان دارنبت نام میکنن بده.فنیش تجهیزاتش.ترمز مرسیت میشم.تعداد سوپاپ و اینکه سورنای ثبت نامی همش بنزینی هستن؟و آیا ارزش اینو داره که آدم بجا سمند ال ایکس سورن بخره؟سارری که سوالاو زیاد شدن با بیصبری منتظره جوابای قانع کنندتونم
آقا كجا اين سورنو الان ميدن؟
ثبت ناميه؟
چطوريه؟؟؟؟
به نمایندگیهای ایران خودرو مراجعه فرمایید.آقا كجا اين سورنو الان ميدن؟
ثبت ناميه؟
چطوريه؟؟؟؟![]()
نمایندگی پارس خودرو دل افکار (شیراز ) البته همین امروز تماس گرفتم گفتن 10 روزه هم تحویل میدیم
من که رفتم یکی ثبت نام کردم برای اردیبهشت 89 10تومن هم سولفیدم
والا به قول یکی از دوستان سورن همون ال ایکسه که همه چیش برقیه! خودمم توش نشستم بهتر از سمند بود! کمکهاش هم قدری نرمتر بود! فقط بدیش اینه که یدونه ایربگ بیشتر نداره! به نظر من یا نداشته باشه یا حداقل 2 تا روش بذارن!!آقا پوریا قربونت برم یه راهنمایی هم مارو بکن.یه اطلاعاتی راجبه این سورنایی که الان دارنبت نام میکنن بده.فنیش تجهیزاتش.ترمز مرسیت میشم.تعداد سوپاپ و اینکه سورنای ثبت نامی همش بنزینی هستن؟و آیا ارزش اینو داره که آدم بجا سمند ال ایکس سورن بخره؟سارری که سوالاو زیاد شدن با بیصبری منتظره جوابای قانع کنندتونم
تا امروز هم من سورن XU7 و EF7 دیدم که اولی همون موتور معروفه و دومی پایه گازسوز محصول مهندسان توانمند وطنمون!! حرفش بود که با موتور TU5 هم بفروشن که تا امروز ما چیزی ندیدیم!
در مورد سوال آخر به نظر من اگه واسه تنوعش میخوای ال ایکس رو بدی و سورن بگیری بهتره این کار رو نکنی! یه مقدار دیگه بذار رو پولت به گزینه های دیگه فکر کن! اما اگه کلا طلبه سورن شدی ماشین خوبیه! ظاهرش هم که بهتر از ال ایکسه! خود دانی!
Last edited by poria_mc; 14-12-2009 at 21:54.
باسلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بپرسم با5/5 میلیون حداکثر پراید مدل چه سالی رامی توان خرید که سالم هم باشه؟
ضمنا یک پیکان کاملا تمیز از نظرفنی وموتوری فکرکنم مدل83 چند می ارزه.ممنون
تا 84-85 گیرت میادباسلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بپرسم با5/5 میلیون حداکثر پراید مدل چه سالی رامی توان خرید که سالم هم باشه؟
پیکان لامصب مثل فراری میمونه....قیمت مشخصی ندارهضمنا یک پیکان کاملا تمیز از نظرفنی وموتوری فکرکنم مدل83 چند می ارزه.ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)