تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 354 از 2365 اولاول ... 2543043443503513523533543553563573583644044548541354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خوب شما هر وقت فضای صندوق رو احتیاج داشتی باکس رو به راحتی در میاری
    l90 هم که کلش صندوق هست دیگه(صندوقش بزرگه ) یه وقت بهتون بر نخوره
    سخنان شما کاملا تایید میشه .چون همیشه که صندوق پر نیست؟!

دم همتون گرم که منو راهنمایی میکنید.راستش من مشتری پرو پا قرص این تاپیکم اون چند وقتیم که کسی به این تاپیک سر نمیزد کل زحمتا افتاده بود گردن اقا حمید در هر صورت از این که این تاپیک دوباره مثل اولش شده خیلی خوشحالم.

syber861 عزیز توی این چند ساله تا کسی حرف از ساب میزنه ,اهل فن(مثل شما و دوستان)میگه باید براش باکس تهیه کنی
    و من نمیخوام با باکس فضای صندقو اشغال کنم.البته یه مدت به توصیه دوستان که میگفتن برای طاقچه ساب سری f پایونیر مناسب تر هست دنبال 308 پایونر بودم که اقا حمید گل گفتن به جایی استفاده از یه ساب و باند معمولی بهتره همون 1073 رو برداری منم قصد خرید داشتم که rss تعطیل شد.
    mtx 693 مشخصات خوبی داره(البته صداشو نشنیدم)در مورد امپهایی هم که معرفی کردید ظاهرآ دوستان موافق نبودن.
    راستش خودم به خاطر این که میگن 50% توان ساب تو طاقچه هدر میره خیلی با ساب موافق نیستم.
    دوست دارم هم صدا با کیفیت باشه هم بیس خوبی داشته باشه از همه مهمتر وقتی ولومو زیاد میکنم صدا خراب نشه.
    حالا از همه ی دوستان میخوام بپرسم اگه من 2 جفت باند بردام بهتره یا ساب با 1 جفت باند؟
    ماشینم l90.
    حالا من یه چیزی دیدم که توی L90 به علت صندوق بزرگ صدا بم میشه .حالا شما اگر باندی هم بگیرید که صداشو بم کنید که بیس بالاتر بره ,فکر میکنید صدا از تهه چاه میاد و وقتی هم ولوم رو بالا میبرید صدا به علت اینکه باند میخواد همه نوع فرکانسی رو با هم اجرا کنه خیلی زود(بستگی به آهنگ) دیستروت میشه و اصلا فایده نداره ولی اگه ساب بزارید میتونید فرکانس های پایین رو به ساب بدین و فرکانس بالا و میدرنج رو به باندا بدید که اگه درست تنظیم کنید خوب میشه!

2. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اينطوري نميشه اخه خيليا دوست ندارن صندوق رو پر كنند
    تازه اگر هم باكس بگيرن يعني هر وقت ميخوان چيزي بگذارند عقب بايد قيد سيستم رو بزنند

4. این کاربر از nima1111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دم همتون گرم که منو راهنمایی میکنید.راستش من مشتری پرو پا قرص این تاپیکم اون چند وقتیم که کسی به این تاپیک سر نمیزد کل زحمتا افتاده بود گردن اقا حمید در هر صورت از این که این تاپیک دوباره مثل اولش شده خیلی خوشحالم.

syber861 عزیز توی این چند ساله تا کسی حرف از ساب میزنه ,اهل فن(مثل شما و دوستان)میگه باید براش باکس تهیه کنی
    و من نمیخوام با باکس فضای صندقو اشغال کنم.البته یه مدت به توصیه دوستان که میگفتن برای طاقچه ساب سری f پایونیر مناسب تر هست دنبال 308 پایونر بودم که اقا حمید گل گفتن به جایی استفاده از یه ساب و باند معمولی بهتره همون 1073 رو برداری منم قصد خرید داشتم که rss تعطیل شد.
    mtx 693 مشخصات خوبی داره(البته صداشو نشنیدم)در مورد امپهایی هم که معرفی کردید ظاهرآ دوستان موافق نبودن.
    راستش خودم به خاطر این که میگن 50% توان ساب تو طاقچه هدر میره خیلی با ساب موافق نیستم.
    دوست دارم هم صدا با کیفیت باشه هم بیس خوبی داشته باشه از همه مهمتر وقتی ولومو زیاد میکنم صدا خراب نشه.
    حالا از همه ی دوستان میخوام بپرسم اگه من 2 جفت باند بردام بهتره یا ساب با 1 جفت باند؟
    ماشینم l90.
    خوب دوست خوبم اگه شما دنبال يه چنين صدايي هستيد پيشنهاد من استفاده از ساب هاي shallow هستش
    يا يه ساب باكس اكتيو زير صندليتون.
    امسال در كمال ناباوري ساب shallow پايونيير كه فكر كنم تو ايران 80 تومنه جايزه بهترين ساب اروپا رو به خودش اختصاص داد.
    استفاده از كواكسيال به تنهايي عذاب آوره و به مرور زمان خسته كننده ميشه و ديستورشن ....
    بهتره يك جفت استفاده كنيد.

6. 4 کاربر از privatedlove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    این 4250 4 ولتی هست دیگه درسته؟
    بعد این فلسفه ساعت توی تنظیم گین رو میگید ؟
    مثلا میگن رو 11 هست یعنی چه؟

به طبق همین عکس هست؟ یعنی مثل ساعت دیواری
    شروع هم رو ساعت 12 هست دیگه؟
    به ترتیب که باز کنیم گین رو میشه 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 که به همین ترتیب زیاد میشه جریان؟
    آره همینیه که گفتی.

ماشینم l90.
    ببین دوست من شما هر کواکسیالی که بزاری بعد یک هفته خستت میکنه اگر برای بیس می خوای چون باید زیاد ولومش بدی تا بکوبه که اینم خوب نمیشه.در ضمن یکسری فرکانس هست که فقط ساب می تونه پخششون کنه و هیچ باندی توانایی پخشش رو نداره که این خودش برمیگرده به پارامترهای ساب مورد نظر.
    تازه اگر هم باكس بگيرن يعني هر وقت ميخوان چيزي بگذارند عقب بايد قيد سيستم رو بزنند
    خوب حتما که نمی خواد باکست 60لیتری باشه می تونی کوچکتر بسازیش(که این خودش تو حیطه کاریه آقا حمید هست).
    خوب دوست خوبم اگه شما دنبال يه چنين صدايي هستيد پيشنهاد من استفاده از ساب هاي shallow هستش
    امسال در كمال ناباوري ساب shallow پايونيير كه فكر كنم تو ايران 80 تومنه جايزه بهترين ساب اروپا رو به خودش اختصاص داد.
    استفاده از كواكسيال به تنهايي عذاب آوره و به مرور زمان خسته كننده ميشه و ديستورشن ....
    کاملآ تایید میشه.

8. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

کاملآ موافقم به نظر من سیستم توی جاده ومسافرت بیشتر به کار میاد تا توی شهر مخصوصآ زمانی که مجبوری 8,9 ساعت پشت فرمون باشی با اهنگ سر حال تر می مونی.
    ممنون از راهنماییت دوست گلم میشه در مورد این سابها کمی توضیح بدین راستش اولین باره که اسمشو میشنوم اگه میشه اخرشم لطف کنید یه مدل بهم پیشنهاد بدین
    دوستان تسلیم
    حالا اگه بخوام ساب بردارم چی بخرم؟ 3012,308f,308d2 اگه گزینه بهتری هم هست از من دریغ نکنید
    باند و امپ چی بردارم؟

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان تاقچه MDF برای L90 کسی انداخته که عکسش رو بزاره اینجا ببنیم؟؟

توی شهر ما که گیرم نیومد هر چی گشتم . جایی نیست تلفنی یا اینترنتی سفارش بدم برام بفرستن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کاملآ موافقم به نظر من سیستم توی جاده ومسافرت بیشتر به کار میاد تا توی شهر مخصوصآ زمانی که مجبوری 8,9 ساعت پشت فرمون باشی با اهنگ سر حال تر می مونی.

ممنون از راهنماییت دوست گلم میشه در مورد این سابها کمی توضیح بدین راستش اولین باره که اسمشو میشنوم اگه میشه اخرشم لطف کنید یه مدل بهم پیشنهاد بدین
    دوستان تسلیم
    حالا اگه بخوام ساب بردارم چی بخرم؟ 3012,308f,308d2 اگه گزینه بهتری هم هست از من دریغ نکنید
    باند و امپ چی بردارم؟
    منظورم اين ساب از پايونيير هستش
    400watt rms
    93db
    1500w peak

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان لطفا برای خرید یه سیستم با هزینه در حدود 420-450 منو راهنمایی کنید. ( پخش ، باند، آمپ ) ماشین پراید صندوق دار.پخش music browser داشته باشه و usb ترجیحا از پشت بخوره. به inter face ماشینایی مثل 206 هم بتونه وصل بشه. یه مدل دیدم که اگه اشتباه نکنم pioneer 7150 بود. برای باند هم خیلی از دوستان باند 718 رو پیشنهاد می کنن. باند خوبیه ، اما صدای زیرش زیاده. با تشکر
    Last edited by mansour 64; 22-09-2010 at 11:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم پخش پایونیر 2250ub و باند ts-A6993s خوبه ؟ کلا نظرتونو راجع بهش بگید لطفا؟
    بارکدش میگه کاناداییه واقعا اینطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    از كجا بايد بفهميم باندي كه ميخريم امپلي خور هست يا نه؟؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •