برادر من اینجا تاپیک شرکت خاصی نیست که این حرفو بزنی![]()
برادر من اینجا تاپیک شرکت خاصی نیست که این حرفو بزنی![]()
آخر رفتم پارس آنلاین گرفتم . کلن بنظرم از صبا و شاتل بهتره , فقط یه مشکل داره پینگش بالاس .
که اونم آمارشو باس دربیارم . البته باید زمان بگذره تا نظر کلی وقطعی داد.
Last edited by cell_phone; 05-11-2010 at 20:51.
خيلي خوب كاري كرديد از صبانت كشيديد بيرون.
راستي چقدر طول كشيد رانژه خطتتون تخليه بشه؟
خودتون درخواست تخليه داديد يا خدشون تخليه كردند؟
منم دقیقا موافقم . همه چیش خوبه به جز پینگش که یکم بالاتره .
سلام
یکی از دوستام از مخابرات adsl گرفته 6 ماهه که 105 تومان برای 6 ماه پول داده
چون زیاد سرش در نمیامده از مخابرات نپرسیده
میخواست ببینه با این قیمت که برای 6 ماه داده اولا بنظرتون سرعتش چنده دوما ترافیک ماهیانه اش چقدره یعنی ماهی چند گیگ میتونه دانلود کنه
پولي كه داده خيلي عجيبه چون هيچ جوري با قيمت هاي مخابرات جور در نمايد من در دفترم مخابرات دارم و از تعرفه ها خبر دارم البته اگر در چنذ هفته اخير تغيير نكرده باشه
تا جائيكه ميدونم مخابرات به خاطر خريد چند ماهه تخفيف نميده و قيمت سه ماهه با يكساله يكي هست و بايد به تعداد ماهها پول ريخت
براي سرويس 128 ماهي 10 تومن
256 حدودا ماهي 13
512 حدودا ماهي 21
ولي اين قيمت ها به هيچ عنوان اگر در 6 ضرب بشن 105 تومن نميشن
البته اين ها تا جائيكه من در منطقبه مخابراتيم خبر دارم هست و ظاهرا در كل مشهد ثابته
به هر حال مخابرات دانلودش نامحدوده و هر سرويسي گرفته باشه ميتونه هر چقدر خواست دانلود كنه من تو دفترم خيلي با اينترنت كار ميكنم و تا الان كه مشكلي نبوده اما اينكه ديگه چقدر سرعتش هست نتونستم با اين قيمت حساب كنم
دوستان من مرکز مخابرات مطهری هستم ونزدیک چهار راه کلاهدور میشینم .پیش شماره هم 729 هست.الان حدود یکسال و نیم هست صبا دارم.اولا خوب بود. بعد مدتی باز در اورد باز مشکلی نداشتم ولی دیگه الان ازش خسته شدم.این از روزاش با سرعت داغونش و شبا که مخصوصا من فقط اینترنت بیشتر برای دانلود احتیاج دارم 350 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد
از مخابرات که مثل اینکه نمیشه بگیرم.یک جایی معرفی کنید که با قیمت 128 صبا,روزانه معمولی و شبا بتونم حداقل 1 گیگ رو دانلود کنم.با تشکر
nدوست عزیز
با این مشخصات میتونید از شرکت فناوا اشتراک بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود , شرمنده دیر پاسخ میدم . چند روزی سر نزدم اینجا .
خط من یک روز طول کشید تا از رانزه خارج بشه توسط صبانت ( از قرار به پورتش نیاز داشتن)
مسلما خودم درخواست تخلیه دادم .
اره . نمی دونم والا داستانش چیه ؟ این پینگ بالا !!!
شما شبا چند تا چند وصل می شی ؟ چقدر می دانلودی ؟
شما بنظرم از پارس آنلاین بگیری بهتره .
این شاتل دیگه گندشو درآورده
سرعت سرویس Eco-2 مگ منو بدلیل دانلود شبانه ( بقوله خودشون زیاد که تو یکماه و نیم فقط 39 گیگ بوده ) بمدت 1 هفته اوردن روی 15 کیلو بایت
منکه ایندفعه دیگه تمدید نمیکنم و درخواست تخلیه میدم
به دوستان دیگه هم پیشنهاد میکنم دیگه از شاتل سرویس نگیرید
Last edited by hardrock007; 11-11-2010 at 20:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)