جدی هنوز سرعت 230 دارید.خوش بحالتون.سرعت من حدودا 130 خط 776.
البته همیشه تو همین دورو بره چه روز چه شب.فقط خداکنه دیگه ازاین کمترش نکنن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جدی هنوز سرعت 230 دارید.خوش بحالتون.سرعت من حدودا 130 خط 776.
البته همیشه تو همین دورو بره چه روز چه شب.فقط خداکنه دیگه ازاین کمترش نکنن.
خواهش می کنم .
به هر حال هدف اینه که همه ماها از همدیگه چیزای جدید یاد بگیریم .امیدت به خدا باشه !
چون بحث در مورد نحوه کار تورنت مال این تاپیک نیست بهتره اینجا ادامش ندیم . اما در مورد سوالی که گفتی :
1) وقتی که یه فایل تورنت رو با برنامه utorrent باز می کنی بلافاصله یه پنجره جدید باز میشه که توش لیست همه فایلهای موجود تو اون تورنت هست . مثلا ممکنه همراه فیلم یکی دو تا عکس هم باشه یا زیر نویس انگلیسی یا اینکه جند تا فایل به درد نخور همراش باشه ... کنار همه فایلها یه مربع کوچیک هست که می تونی تیکشون رو برداری فقط فایلایی که می خوای ذخیره میشه . تو همون پنجره گزینه start torrent هم هست که اگه تیک اون رو هم برداری فقط فایل تورنت به لیست برنامه اضافه میشه اما دانلودش شروع نمیشه تا هر وقت بخوای خودت دستی از تو لیست انتخاب و start کنی . در ضمن با این روش می تونی محتویات فایلای تورنت و حجمشون رو هم ببینی و بعدش کلید cancel زیر پنجره رو بزنی و اصلا به لیست دانلودا اضافه نکنی.
2) بله تورنت قابلیت رزیوم داره . هر زمان که خواستی دانلود متوقف شه کلید stop ( مربع ) رو برای هر فایل بزن . ( معمولا stop از pause یا توقف موقت بهتره چون پیش اومده که از حالت توقف موقت دوباره دانلود شروع شده و نا خواسته حجم هدر رفته ) پس می تونی شبا دانلود رو شروع کنی و نزدید 6 صبح متوقف کنی و اگه حجم فایل زیاد بود شب بعد دانلود رو ادامه بدی .
3) بله Schedule هم داره . تو قسمت preferences>Scheduler گزینه enable scheduler رو تیک می زنی . دانلود تا یک هفته آینده رو ساعت به ساعت می تونی تنظیم کنی. یه جدول اونجا هست که جلو هر روز 24 تا خونه داره به نشونه 24 ساعت شبانه روز . ماوس رو ببری رو هر خونه تاریخ و ساعت رو زیر جدول مینویسه . وقتی رو هر خونه کلیک کنی رنگش تغییر میکنه ... رنگ سبز تیره یعنی با تمام قدرت دانلود کنه ( full speed ) و رنگ سفید دانلود رو متوقف می کنه و ظاهرا باید برنامه رو هم خاموش کنه! ( turn off ) ... مثلا اگه بخوای از 1 شب تا 6 صبح دانلود کنه باید همه خونه های 1am تا 6am سبز شن و ساعت 7am سفید ... البته من خودم از این تنظیم برنامه استفاده نمیکنم زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد و ممکنه درست کار نکنه همه حجمت هدر بره ... بنابراین بهترین کار اینه که اگه هم خواستی شب دانلود بذاری و با خیال راحت بخوابی کنارش یه برنامه shutdown اتوماتیک برای ویندوز هم نصب کنی که سر ساعت 6 صبح کلا کامپیوترت رو هم خاموش کنه . دوستان چند تا برنامه کم حجم و عالی برای خاموش کردن اتوماتیک کامپیوتر تو همین تاپیک معرفی کرده بودن . اینطوری مطمئن تره . چون مثل IDM رو زمانبندی این برنامه خیلی نمیشه حساب کرد. اگه هم خواستی تو ساعات روز تست کن ببین چطوری جواب میده.
در ضمن بهتره موقع نصب گزینه ای که باعث می شه برنامه با شروع ویندوز اتوماتیک اجرا بشه رو کنسل کنی . اگه هم قبلا این کار رو نکردی برو برنامه تورنت رو از استارت آپ ویندوز بردار. چون ما اشتراک محدود حجمی داریم خیلی وقتا ممکنه حواسمون نباشه و تو ساعات روز یه دفعه برنامه شروع به دانلود کنه. بخصوص اگه کلید stop رو یادمون رفته باشه بزنیم ! ... پس بهتره کنترل کامل برنامه دست خودمون باشه و هر وقت خودمون خواستیم اجراش کنیم ! این هم پایان بحث تورنت .برگردیم سر صحبت ADSL.
موفق باشی.
آره دارن به ما بیشتر حال میدن اگه شما 210 رو تجربه کردی من 240 رو تجربه کردم
نه پهنای باند سرازیر نشده طرف ما به گفته خودشون یه دستگاهی گذاشتن که سرعت خط 5 رو برده بالا![]()
واسه 772 هم امکان داره مثل قدیم 230 بشه؟
خط 5 بودی دیگه نه؟
دوستان لطف کنین وقتی وضعیت سرعت خودتون رو میگین، ذکر کنین که کدوم منطقه و پیش شماره هستین![]()
خط 5 و الان سرعت دانلود با پارس هست 30..!!!!
خط 2 اندیشه سرویس 128 میانگین 185KB
دوستان عزیز من می خواهم مودم وایرلس بخرم می خواهم tp-lin w8960nبگیرم نظر شما چیست لطفا کمک کنید.
![]()
نه خط 3 هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)