تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 354 از 2403 اولاول ... 2543043443503513523533543553563573583644044548541354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جدی هنوز سرعت 230 دارید.خوش بحالتون.سرعت من حدودا 130 خط 776.
    البته همیشه تو همین دورو بره چه روز چه شب.فقط خداکنه دیگه ازاین کمترش نکنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابت بالاخره مارو هم راه انداختی
    خواب یه سوال داشتم مثلا ما یه تورنت دانلود میکنیم که توش 10 تا فایله، حالا این برنامه uTorrent فایل ها رو باهم دانلود میکنه یا دونه دونه. در ضمن یه تورنت تا چه موقعی کار میکنه منظورم اینه که مثلا من یه تورنت 2 گیگی رو می تونم رزیوم بدم و فقط شبا دانلود کنم، بعدش این نرم افزار قابلیت Scheduled نداره؟ که در فلان ساعت دانلود شروع بشه و بعد در فلان ساعت قطع بشه و سیستمو خاموش کنه.
    ببخشید اینجا پست دادم تنها امیدم شما بودید
    باتشکر
    خواهش می کنم .
    به هر حال هدف اینه که همه ماها از همدیگه چیزای جدید یاد بگیریم .امیدت به خدا باشه !
    چون بحث در مورد نحوه کار تورنت مال این تاپیک نیست بهتره اینجا ادامش ندیم . اما در مورد سوالی که گفتی :
    1) وقتی که یه فایل تورنت رو با برنامه utorrent باز می کنی بلافاصله یه پنجره جدید باز میشه که توش لیست همه فایلهای موجود تو اون تورنت هست . مثلا ممکنه همراه فیلم یکی دو تا عکس هم باشه یا زیر نویس انگلیسی یا اینکه جند تا فایل به درد نخور همراش باشه ... کنار همه فایلها یه مربع کوچیک هست که می تونی تیکشون رو برداری فقط فایلایی که می خوای ذخیره میشه . تو همون پنجره گزینه start torrent هم هست که اگه تیک اون رو هم برداری فقط فایل تورنت به لیست برنامه اضافه میشه اما دانلودش شروع نمیشه تا هر وقت بخوای خودت دستی از تو لیست انتخاب و start کنی . در ضمن با این روش می تونی محتویات فایلای تورنت و حجمشون رو هم ببینی و بعدش کلید cancel زیر پنجره رو بزنی و اصلا به لیست دانلودا اضافه نکنی.
    2) بله تورنت قابلیت رزیوم داره . هر زمان که خواستی دانلود متوقف شه کلید stop ( مربع ) رو برای هر فایل بزن . ( معمولا stop از pause یا توقف موقت بهتره چون پیش اومده که از حالت توقف موقت دوباره دانلود شروع شده و نا خواسته حجم هدر رفته ) پس می تونی شبا دانلود رو شروع کنی و نزدید 6 صبح متوقف کنی و اگه حجم فایل زیاد بود شب بعد دانلود رو ادامه بدی .
    3) بله Schedule هم داره . تو قسمت preferences>Scheduler گزینه enable scheduler رو تیک می زنی . دانلود تا یک هفته آینده رو ساعت به ساعت می تونی تنظیم کنی. یه جدول اونجا هست که جلو هر روز 24 تا خونه داره به نشونه 24 ساعت شبانه روز . ماوس رو ببری رو هر خونه تاریخ و ساعت رو زیر جدول مینویسه . وقتی رو هر خونه کلیک کنی رنگش تغییر میکنه ... رنگ سبز تیره یعنی با تمام قدرت دانلود کنه ( full speed ) و رنگ سفید دانلود رو متوقف می کنه و ظاهرا باید برنامه رو هم خاموش کنه! ( turn off ) ... مثلا اگه بخوای از 1 شب تا 6 صبح دانلود کنه باید همه خونه های 1am تا 6am سبز شن و ساعت 7am سفید ... البته من خودم از این تنظیم برنامه استفاده نمیکنم زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد و ممکنه درست کار نکنه همه حجمت هدر بره ... بنابراین بهترین کار اینه که اگه هم خواستی شب دانلود بذاری و با خیال راحت بخوابی کنارش یه برنامه shutdown اتوماتیک برای ویندوز هم نصب کنی که سر ساعت 6 صبح کلا کامپیوترت رو هم خاموش کنه . دوستان چند تا برنامه کم حجم و عالی برای خاموش کردن اتوماتیک کامپیوتر تو همین تاپیک معرفی کرده بودن . اینطوری مطمئن تره . چون مثل IDM رو زمانبندی این برنامه خیلی نمیشه حساب کرد. اگه هم خواستی تو ساعات روز تست کن ببین چطوری جواب میده.
    در ضمن بهتره موقع نصب گزینه ای که باعث می شه برنامه با شروع ویندوز اتوماتیک اجرا بشه رو کنسل کنی . اگه هم قبلا این کار رو نکردی برو برنامه تورنت رو از استارت آپ ویندوز بردار. چون ما اشتراک محدود حجمی داریم خیلی وقتا ممکنه حواسمون نباشه و تو ساعات روز یه دفعه برنامه شروع به دانلود کنه. بخصوص اگه کلید stop رو یادمون رفته باشه بزنیم ! ... پس بهتره کنترل کامل برنامه دست خودمون باشه و هر وقت خودمون خواستیم اجراش کنیم ! این هم پایان بحث تورنت . برگردیم سر صحبت ADSL.
    موفق باشی.

3. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در زمینه سرعت اندیشه مرکز 5 ، خدایی این هفته ازش خیلی راضی بودم چون بطور میانگین این هفته سرعت شبانه 150 بود
    دیشب هم که عالی بود و سرعت بالای 210 رو تجربه کردم ( چی میشه سرعت خط 5 همینطور بمونه)
    فکر کنم در ازای اون هفته هایی که سایر خطوط با سرعت بودند و خط 5 صرفا سرعتش خیلی پایین بود ،
    الان دیگه انصافه که یه ذره به ما بیشتر حال بدند تا تلافی اون چند هفته بشه
    آره دارن به ما بیشتر حال میدن اگه شما 210 رو تجربه کردی من 240 رو تجربه کردم
    درسته .. امشب سرعت دانلود تورنت من هم تعریفی نداره . ( اندیشه - خط 3 ) فکر کنم همه پهنای باندمون سرازیر شده طرف TIGER
    در ضمن دیروز ( پنجشنبه ) هم مجددا مسئولان عزیز مخابرات اعلام کردند با کمال تاسف هنوز اون کابلی که لنگر کشتی تو ایتالیا پاره کرده بود هنوز جوش نخورده ! در نتیجه مشکل کاهش سرعت اینترنت کشور کماکان پا برجاست !
    نه پهنای باند سرازیر نشده طرف ما به گفته خودشون یه دستگاهی گذاشتن که سرعت خط 5 رو برده بالا

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دیشب بعد از چند شب سرعت دانلود 180 به بالا بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واسه 772 هم امکان داره مثل قدیم 230 بشه؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دیشب بعد از چند شب سرعت دانلود 180 به بالا بود
    خط 5 بودی دیگه نه؟

دوستان لطف کنین وقتی وضعیت سرعت خودتون رو میگین، ذکر کنین که کدوم منطقه و پیش شماره هستین

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

خط 5 و الان سرعت دانلود با پارس هست 30..!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خط 2 اندیشه سرویس 128 میانگین 185KB

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز من می خواهم مودم وایرلس بخرم می خواهم tp-lin w8960nبگیرم نظر شما چیست لطفا کمک کنید.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خط 5 بودی دیگه نه؟

دوستان لطف کنین وقتی وضعیت سرعت خودتون رو میگین، ذکر کنین که کدوم منطقه و پیش شماره هستین
    نه خط 3 هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •