تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 354 از 1635 اولاول ... 2543043443503513523533543553563573583644044548541354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من می خوام دوربین canon بخرم، حداکثر قیمت 250 تومن. من آماتورم و می خوام دوربین حداقل این خصوصیاتو داشته باشه: سبک، کیفیت بالای عکس، شارژموندن طولانی،گرفتن قرمزی چشم، حافظه زیاد، کم دردسر! ممنون می شم منو راهنمایی کنید.
    سلام دوست عزیز. خواهشا سوالات خودتونو در یه تاپیک مطرح کنید. اون طرف جوابتون رو دادم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام به همگی.
    یک دروبین حرفه ای میخوام. DSLR
    Nikon D90 چطوره؟ ارزش داره یا نه؟
    بهتر منتظر مدل جدید Nikon بمونم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام به همگی.
    یک دروبین حرفه ای میخوام. DSLR
    Nikon D90 چطوره؟ ارزش داره یا نه؟
    بهتر منتظر مدل جدید Nikon بمونم؟
    مدل جدید نیکون که حالا حالاها نمیاد. چون D90 هنوز قدیمی نشده. فکر نمیکنم تا 1 سال دیگه آپگرید شه.
    D90 دوربین بسیار خوبیه. یکی دیگه از دوستان هم چند وقت پیش میخواست بگیره صحبتش بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا fz38 پاناسونیک نیومده !!!

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید من زیاد در زمینه ی دوربین حرفه ای نیستم و چند صفحه ی آخر این تاپیک رو نیگا کردم سرم گیج رفت!!!((:
    راستش من مدت ها میخواستم یه دوربین بخرم برای استفاده در محل تحصیلم یعنی بیمارستان!برای من کیفیت و زوم دوربین خیلی اهمیت داره و اینکه با زوم ، افت کیفیت تصاویر به حداقل برسه و لنز دوربین هم واید باشه تا زاویه ی دید بیشتری داشته باشم جهت عکاسی از عکس های سیتی اسکن و نوار مغز و دل و روده ی بیمار و این چیزا!!!مدت ها هم تو فکر برندهایی مثل nikon و kodak و canon و olympus و این برندهای تخصصی دوربین بودم.
    دیروز در روز تولدم والدین محترم با همکاری برادرم زحمت کشیدن و یه دوربین واسم خریدن بدون مشورت بنده و برندی که انتظارشو نداشتم.نتیجه شد سامسونگ NV100HD.منم هنوز قشنگ بهش دست نزدم تا نظر شما رو بدونم.اگر قرار باشه شما تا سقف 400 تومن دوربینی رو بخرین که شرایط بالا رو داشته باشه چی انتخاب میکردین؟آیا ارزش داره این دوربین رو تعویض کنم یا بفروشم و چیزی رو که شما میگین بخرم یا همین خوبه؟ضرر و زیانش هم مهم نیست من دوربین عمری میخوام!!
    البته اینم بدک نیست:رزولوشن 14.7 مگایی،لنز 28 میلیمتری واید اشنایدر،زوم اپتیکال 3.6x(فکر کنم واسه من کمه)،نمایشگر 3 اینچیHVGA لمسی،فیلمبرداری HD،لرزشگیر اپتیکال و دیجیتال،تشخیص چهره و لبخند و پلک(چه چیزای بیخودی)،بر طرف کردن قرمزی چشم،ACB(این چی چی هست؟) و غیره
    ممنون و ببخشید سرتون رو بردم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    ببخشید من زیاد در زمینه ی دوربین حرفه ای نیستم و چند صفحه ی آخر این تاپیک رو نیگا کردم سرم گیج رفت!!!((:
    راستش من مدت ها میخواستم یه دوربین بخرم برای استفاده در محل تحصیلم یعنی بیمارستان!برای من کیفیت و زوم دوربین خیلی اهمیت داره و اینکه با زوم ، افت کیفیت تصاویر به حداقل برسه و لنز دوربین هم واید باشه تا زاویه ی دید بیشتری داشته باشم جهت عکاسی از عکس های سیتی اسکن و نوار مغز و دل و روده ی بیمار و این چیزا!!!مدت ها هم تو فکر برندهایی مثل nikon و kodak و canon و olympus و این برندهای تخصصی دوربین بودم.
    دیروز در روز تولدم والدین محترم با همکاری برادرم زحمت کشیدن و یه دوربین واسم خریدن بدون مشورت بنده و برندی که انتظارشو نداشتم.نتیجه شد سامسونگ NV100HD.منم هنوز قشنگ بهش دست نزدم تا نظر شما رو بدونم.اگر قرار باشه شما تا سقف 400 تومن دوربینی رو بخرین که شرایط بالا رو داشته باشه چی انتخاب میکردین؟آیا ارزش داره این دوربین رو تعویض کنم یا بفروشم و چیزی رو که شما میگین بخرم یا همین خوبه؟ضرر و زیانش هم مهم نیست من دوربین عمری میخوام!!
    البته اینم بدک نیست:رزولوشن 14.7 مگایی،لنز 28 میلیمتری واید اشنایدر،زوم اپتیکال 3.6x(فکر کنم واسه من کمه)،نمایشگر 3 اینچیHVGA لمسی،فیلمبرداری HD،لرزشگیر اپتیکال و دیجیتال،تشخیص چهره و لبخند و پلک(چه چیزای بیخودی)،بر طرف کردن قرمزی چشم،ACB(این چی چی هست؟) و غیره
    ممنون و ببخشید سرتون رو بردم
    مشخصات این دوربین خوبه. ولی خب در مقایسه با دوربین های دیگه چندان کیفیتش بالا نیست. اگه هنوز کار نکردین باهاش با ضرر کمی میتونین بفروشینش.
    با توجه به حرف های شما این طور برداشت میشه که دنبال دوربینی هستین که لنز واید و زوم بالا داشته باشه (البته درست متوجه نشدم زوم بالا رو برای چی میخواین) و فکر کنم جمع و جور باشه بهتره با توجه به استفاده تون.
    پیشنهاد من Fuji F100fd هست که واید 28 میلیمتر داره با 5X زوم و کیفیت بالایی هم داره. البته این در صورتیه که این مقدار زوم براتون کافی باشه که به نظر من کمتر از این هم برای شما کافیه.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

امروز رفتم كافي نت كه بتونم تمام عكساهاي مربوط به مقايسه دوربين هاي توي dpreview كه جان prowler زحمت كشيد ، ببينم. .

توي عكسهاي گذاشته شده در شرايط يكسان، در بعضي موارد SX10 كيفيت بالاتري داره نسبت به FZ28 ، اما همونطور كه خودشون هم گفتن تفاوت قيمت رو بايد مد نظر بگيريم .

از توي كامپكت ها هم ،بين Zs1 & Zs3‌ به غري از فيلم برداري ، كيفيت تصاوير zs1 به نظرم بهتر اومد .. ، واقعا همينطوره ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

امروز رفتم كافي نت كه بتونم تمام عكساهاي مربوط به مقايسه دوربين هاي توي dpreview كه جان prowler زحمت كشيد ، ببينم. .

توي عكسهاي گذاشته شده در شرايط يكسان، در بعضي موارد SX10 كيفيت بالاتري داره نسبت به FZ28 ، اما همونطور كه خودشون هم گفتن تفاوت قيمت رو بايد مد نظر بگيريم .

از توي كامپكت ها هم ،بين Zs1 & Zs3‌ به غري از فيلم برداري ، كيفيت تصاوير zs1 به نظرم بهتر اومد .. ، واقعا همينطوره ؟؟
    دقیقا همینطوره. چون ZS3 رزولوشن بالاتری داره (12 مگاپیکسل) نویز عکساش بیشتره. البته تفاوت زیاد محسوس نیست. ظاهرا این افزایش رزولوشن فقط خودش رو در حالت 16:9 نشون میده. چون ZS1 قسمت بالا و پایین عکس رو حذف میکنه رزولوشن از 10 مگاپیکسل به 7.5 مگاپیکسل تقلیل پیدا میکنه ولی ZS3 از اون 2 مگاپیکسل اضافه که داره استفاده میکنه تا خروجی 10 مگاپیکسلی بده.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دوستان من بین lx3 ( بخاطر زوم پایینش )و fz28 (بخاطر یکمی بزرگ بودنش و همچنین معرفی fz38 با ویژگیهای برترش از fz28) و zs3( بخاطر نداشتن تنظیمات دستی) مردد هستم البته انتخاب اصلیم lx3 بود که زوم 2.5 یکم حالمو گرفته و میترسم در آینده محدود کننده باشه البته تو ریویو هایی که خوندم زیاد از زوم پایینش ایراد نگرفته بودند اما باز دو دل هستم به نظر شما بهترین انتخاب چی میتونه باشه؟

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مشخصات این دوربین خوبه. ولی خب در مقایسه با دوربین های دیگه چندان کیفیتش بالا نیست. اگه هنوز کار نکردین باهاش با ضرر کمی میتونین بفروشینش.
    با توجه به حرف های شما این طور برداشت میشه که دنبال دوربینی هستین که لنز واید و زوم بالا داشته باشه (البته درست متوجه نشدم زوم بالا رو برای چی میخواین) و فکر کنم جمع و جور باشه بهتره با توجه به استفاده تون.
    پیشنهاد من Fuji F100fd هست که واید 28 میلیمتر داره با 5X زوم و کیفیت بالایی هم داره. البته این در صورتیه که این مقدار زوم براتون کافی باشه که به نظر من کمتر از این هم برای شما کافیه.
    wow!!ممنون دوست عزیز!یه تحقیقی درموردش کردم!خیلی خوشم اومد!هر چند به پای دوربینای سوپرزوم با زوم 10x و 12x و 20x و این چیزا نمیرسه ولی powerful Fujinon 5x wide angel optical zoom lens با اون اندازه ی غیرطبیعیش بازم خوبه!فکر کنم این مقدار زوم برام زیاد هم هست!حتما وزنشم باید زیاد باشه.از کجا میتونم نمونه عکساشو در وضعیتای مختلف ببینم؟
    نظر شما چیه و معایب و کاستی های این مدل رو در چی می بینین؟
    و اینکه در مورد قیمتش چیزی نگفتید نمیخوام از 400 تومن بزنه بالا!و در نهایت از کجای تهران میتونم این دوربین رو گیر بیارم؟تو جمهوری پیدا میشه؟fuji در ایران نمایندگی و گارانتی داره؟
    ببخشید بازم زیاد سوال کردم و ممنون
    Last edited by Makan_noor; 10-08-2009 at 00:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •