تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 354 از 1174 اولاول ... 254304344350351352353354355356357358364404454854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,531 به 3,540 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

داره خودمونی میشه gamibo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شادی کالدرون از برد اسپانیا

سایت هواداران رئال : رامون کالدرون رئیس رئال مادرید نیز از برد اسپانیا برابر روسیه و حضور این تیم در فینال ابراز خرسندی کرد .
    وی گفت : باید از لوئیز بیشتر حمایت کنیم زیرا او قصد دارد تا عنوان قهرمانی اروپا را برای ما بیاورد . ایکر کاسیاس و سرخیو راموس در فینال بازیکنان کلیدی خواهند بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

احتمال پیوستن باپتیستا به رم

سایت هواداران رئال : به نقل از گل خولیو باپتیستا ستاره ی نیمکت نشین فصل گذشته ی رئال مادرید ابراز تمایل کرد تا به جالوروسی ها بپیوندد .
    باپتیستا در مقطعی روند مثبتی داشت و حتی در مقطعی با گل زیبا و ارزشمند خود به بارسلونا به محبوب هواداران تبدیل شده بود اما سپس از چشم افتاد و به یک بازیکن ذخیره تبدیل شد .
    باپتیستا تماسهایی با رم برای انتقال به این تیم داشته است و حضور این بازیکن در این تیم نزدیک به نظر می رسد .
    {غول} به ال رومانیستا گفت : رم باشگاه بزرگی است و آنها خوب فوتبال بازی می کنند . در حال حاضر چیزی درباره ی این انتقال نمی دانم و برای تعطیلات در برزیل به سر می برم . فعلا به ماندن در رئال مادرید فکر می کنم اما هر چیزی در آینده ی من محتمل است .
    در حال حاضر قیمت این بازیکن ۲۷ ساله ۱۵ میلیون یورو برآورد شده است .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

استدلال یک منچستری برای ماندن رونالدو

سایت هواداران رئال : به نقل از گل اریک هریسون مدیر سابق آکادمی منچستر یونایتد به رونالدو التماس کرد که در این تیم بماند چون اعتقاد دارد که یونایتد نمی تواند جانشین او را پیدا کند .
    وی گفت : از رئال و لوئیز فلیپ اسکولاری ناخشنودم . اگر آنها این قضیه را مطرح نمی کردم مطمئنم که رونالدو چنین تصمیمی نمی گرفت . چرا او باید بخواهد برود ؟ او پس از حذف پرتغال اعلام کرد تصمیمش را تا چند روز بعد می گوید و هنوز چیزی نگفته است .
    وی اعتقاد دارد که فرگی مشکلی برای رفتن این بازیکن نخواهد داشت . وی گفت : الکس لیست خرید خودش را دارد و حتی در صورت رفتن این بازیکن هم فرگی با تغییر برنامه هایش می تواند مشکل را حل کند . الکس نا امید نمی شود . به مدت زمانی که اینجا بوده نگاه کنید . درست است که مربی ای در دنیا نیست که رونالدو را نخواهد ولی فرگی می داند چه می کند .
    وی معتقد است که جدایی از منچستر برابر ناکامی است . وی گفت : همه کسانی که از سامانه جوانان وارد تیم اصلی شدند و رفتند آرزو کردند که کاش می مانند مانند بکام - بات و فیل نویل . اگ ر رونالدو برود یا به رفتن اصرار ورزد بعدها پشیمان می شود . او زندگی فوق العاده ای دارد و با این تیم لیگ و اروپا را برده است . شما نیاز به دانشمند ندارید تا بفهمید که منسچتر بهتز از رئال است . رئال باشگاه جالبی لسا . آنها مرتبا مدیرشان را عوض می کنند ** حداقل به این افتخار می کنیم که مدیرمون یه اسپانیاییه نه یه آمریکایی بی اصل و نسب ** من آنجا بودم و دیدم که هواداران وقتی تیم نتیجه نمی گیرد چه واکنشی دارند . آنها سرودهای زشتی سر می دهند . این یک باشگاه عجیب است و شباهتی به یونایتد ندارد . رونالدو در زمانی که در یونایتد بوده تحت فشار نبوده است . شاید یکی دو سال دیگر رونالدو از این تیم بازگردد و بگوید که پشیمان است . من از او می خواهم تا بماند و به بازی به همراه یک لبخند ادامه دهد . مطمئن نیستم که اگر به رئال برود موفق شود .
    او در پایان اذعان داشت که بعید است که من یو بتواند جانشین شایسته ای برای رونالدو بیابد . وی گفت : برایان رابسون - اینس- کانچلس کیس - هاگز همه بازیکنان خوبی بودند * که رفتند * اما یافتن جانشینی برای رونالدو سخت تر است زیرا هیچ کس مثل او نیست . رونالدو شاید بهترین بازیکن حال حاضر جهان باشد . اگر دستم را بپیچانید می گویم که شاید مسی جانشین منابی برای او باشد اما ضمانتی وجود ندارد که بارسلونا بخواهد او را بفروشد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

روبینهو جان بازگشتت رو تبریک میگم و امیدوارم که باز هم مثل گذشته فعال فعال باشی .
    خوب چطوری داش خوبی سلامتی؟
    میگم میخوام همین الان تاپیک رو دو تایی بترکونیم ها تو عکسها رو بذار من هم اخبار رو چطوره خوبه؟
    پس رفتم سراغ اخبار

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

باز هم فضولی کرش

کرش در مصاحبه با یک مجله ی آفریقای جنوبی گفت : در فوتبال حرفه ای قراردادها معنی دار هستند . برای بازیکنان و مربیان . و اغلب مواردی از سگ خوری پیش می آید !

-----------------

ادبیات رو حال کنید!

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

باشه هر عکسی از هر گوشه ی دنیا از یه بازیکن رئالی گرفته بشه من میذارمش اینجا

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

رونالدو در تعطيلات

سایت هواداران رئال : کریستیانو رونالدو بازیکن جنجالی این تابستان که نقل بسیاری از محافل شده است در حال حاضر همراه با دوست دختر اسپانیایی اش نریدا گایاردو در ایتالیا به دور از دغدغه در تعطیلات به سر می برد .
    منابع موثق او را در حالی که با خانم گایاردو - که یک دستیار پرستار و گاهی مدل است – در حالی که یک لباس شنای دو تکه پوشیده بود دیده اند .
    مادام گایاردو در این فصل در بازیهای منچستر در حالی که یک انگشتر با آرم R7 بر انگشت داشت در استادیوم حاضر می شد .

--------------------------

عكسهای رونالدو و دوست دخترش در تعطیلات:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

روبینهو در بازی با آرپانتین ( رقابتهای مقدماتی جام جهانی ) :

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو در تعطيلات

سایت هواداران رئال : کریستیانو رونالدو بازیکن جنجالی این تابستان که نقل بسیاری از محافل شده است در حال حاضر همراه با دوست دختر اسپانیایی اش نریدا گایاردو در ایتالیا به دور از دغدغه در تعطیلات به سر می برد .
    منابع موثق او را در حالی که با خانم گایاردو - که یک دستیار پرستار و گاهی مدل است – در حالی که یک لباس شنای دو تکه پوشیده بود دیده اند .
    مادام گایاردو در این فصل در بازیهای منچستر در حالی که یک انگشتر با آرم R7 بر انگشت داشت در استادیوم حاضر می شد .

--------------------------

عكسهای رونالدو و دوست دخترش در تعطیلات:

واسه من كه عكس ها نيومد! البته يه حسي ميگه كه اين عكس ها فديمي هست! چون يه سري چند تا عكس از كريس با يه دختره لبه استخر ديدم! كلا شرحي كه دادي دقيقا مثل همون بود! اگه اشتباه نكنم ماله قبل يا بعد يورو 2004 بود!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یه عکس میذارم از رائول که هر کی دوست داشت بزنه تنگ امضا:
    مال یکی از رفقا هست تو یه جای دیگه ولی خوب من خییلی ازش خوشم اومد شما هم لذت ببرین:
    Last edited by ahmad08; 28-06-2008 at 13:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •