سلام
چه جوری میتونم ردیف هام رو از 1 تا انتها به صورت یکی در میان تیره و روشن کنم که موقع خواندن توسط کاربر مشکلی پیش نیاد و کاربر راحت تر بتونه ردیف ها رو بخونه ؟
سلام
چه جوری میتونم ردیف هام رو از 1 تا انتها به صورت یکی در میان تیره و روشن کنم که موقع خواندن توسط کاربر مشکلی پیش نیاد و کاربر راحت تر بتونه ردیف ها رو بخونه ؟
ستونها و ردیفهای مورد نظر را انتخاب کنید. حالا دو راه دارید:
1. از مسیر زیر یک فرمت جدول انتخاب کنید:
Home -> Styles -> Format as Table
2. مسیر زیر:
Home -> Styles -> Conditional Formatting -> New Rule -> Use a formula
این فرمول را وارد کنید:
حالا دکمه ...Format را بزنید و از تب Fill یک رنگ را انتخاب کنید (و یا سایر تغییراتی که مایل هستید). تأیید کنید و تمام!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این کار، سلولهایی که در ردیفهای فرد هستند را میتونید فرمتش را عوض کنید؛ برای ردیفهای زوج به جای ISODD از ISEVEN استفاده کنید.
سلام من یک سوال فوری دارم من 19 تا فایل اکسل دارم که توشون اطلاعات 19 تا شهر را دارم حالا میخوام از هر فایل یک خانه از شیت 1 تا شیت 5 را با خونه های مشابه در 18 فایل باقی مونده جمع کنم و جمع را تو یک شیت جدید بریزم چه کنم؟
سلام چند سوال در مورد فرمول
بدون قفل کردن سلول فرمول را پنهان کنیم
2- به صورت یکدفعه متوجه بشویم که چه فرمول هایی در این فایل به کار رفته است بدون کلیک کردن یکی یکی روی سلول ها
3- فایلی دارم که ستونی در آن اعدادش که منفی شده است رنگی شده است اما روی تمام سلول هایش کلیک کردم هیچ کدام فرمولین نــــداشتند
4-
سلولها رو انتخاب کن در قسمت فرمتینگ گزینه نامبر 4 نوع نوشتاری عدد موجود می باشد که یکی در میان سیاه و قرمز هستند گزینه اول سیاه و انتخاب کن مشکل حل میشه
برای اعمال این منظور
یعنی وقتی عدد منفی شد مثلاً به رنگ قر مز در بیاید
راه حلش
به صورت فرمول
2- بدون گذاشتن فرمول
سلام
چه جوری میشه که وقتی روی یک سلول کلیک بکنیم تاریخ شمسی خود به خود داخل سلول قرار بگیره ؟
سلام خدمت دوستان محترم
من میخواهم فایل اکسل با پسوند xlsx که برای اکسل 2007 هستش رو تبدیل به فایل xls کنم که بتوانم در آفیس 2003 آن را باز کنم و با آن کار کنم.
لطفا دوستان در این مورد راهنمایی کنید که به چه صورت این فایل xlsx رو تبدیل به فایل xls کنم؟
آیا برنامه یا ترفندی برای این کار هست؟
ممنون.
موفق باشید.
فایل رو باز کنید از گزینه save as پسوند مورد نظر رو انتخاب کنید و ذخیره کنید
سلام ، خسته نباشید ،
من قبلا وقتی کلید جهت هارو میزدم (چپ و راست با پائین) می تونستم بین سلولها حرکت کنم ولی الان خود صفحه اکسل حرکت میکنه ، چیجوری میشه به حالت قبل برگردونم ،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)