لطف کنید بگید من برای کار سه بعدی چه بگیرم ... البته بازی هم همچنین ...
از 250 بالاتر نباشه !
لطف کنید بگید من برای کار سه بعدی چه بگیرم ... البته بازی هم همچنین ...
از 250 بالاتر نباشه !
8800gt با برند اسپارکل الان 250 تومنه..همینو بگیر
8800gt بهتره دیگه اون کارتم اصلا 300 تومن نمی ارزه با 40-50 تومن کمتر راحت میتونی یه 8800gt بگیری که قویتره اینم یه Review و مقایسه کلا 8800GT تقریبا 15% درصد یا شاید بیشتر از 3870 قویتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك ماهي صبر كن ATI HD 4850 بخر در حد 9800GTX هست احتمالا با همين قيمت بياد تو ايران
سلام
لطفآ بمن بگید بین مداهای مختلف NVIDIA GeForce 9800 GTXکدام مارک بهتره که بخرم و البته قیمتشم بگید ممنون میشم
سلام
یه مانیتور میخواستم که وضوح تصویر اون { 1200*1600}باشه در ضمن واید هم نباشه ...چه مارکی هستش و چه قیمتی
زیاد گرون نباشه بهتره
تقریبا همه برندها در یک سطح هستند و تفاوتی بین آنه وجد ندارد.من برندهای Gigabyte - XFX - ASUS رو پیشنهاد میدم.البته قیمت پایینتر هم هستند و هیچ فرقی با برندهای بالا از نظر کیقیت ندارند.سلام
لطفآ بمن بگید بین مداهای مختلف NVIDIA GeForce 9800 GTXکدام مارک بهتره که بخرم و البته قیمتشم بگید ممنون میشم
یک بودجه مشخص کنید.یه مانیتور میخواستم که وضوح تصویر اون { 1200*1600}باشه در ضمن واید هم نباشه ...چه مارکی هستش و چه قیمتی
زیاد گرون نباشه بهتره
سلام دوست من8800gt بهتره دیگه اون کارتم اصلا 300 تومن نمی ارزه با 40-50 تومن کمتر راحت میتونی یه 8800gt بگیری که قویتره اینم یه Review و مقایسه کلا 8800GT تقریبا 15% درصد یا شاید بیشتر از 3870 قویتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختون
ببخشید شما کدوم سری از کارت گرافیک ها رو می گیید؟
ایا این مدل
XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX
اینم مشخصاتش
قیمت 280 تومانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این مدل
Geforce 8800 GT 512MB
اینم مشخصاتش
قیمت 250 تومانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور شما کدوم یکی از موارد بالا بوده و کدوم یکی بهتر هست؟
---
منظور من در رابطه با کارت گرافیک aTI بیشتر منظورم این کارت گرافیک بودید
نگاه کنید چقدر اور می شه
مدلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASUS - ATI RADEON EAH3870 TOP - 512MB
قیمت =300
به نظر خوب چیزی میاید ...........
Last edited by sinaset; 17-06-2008 at 14:11.
سلام دوست من
منم شنیدم
من کلان کارت گرافیکم رو می خوام اویل مرداد بخرم (اون موقعه پول دستم میرسه)
حدود همین 290 تومان فکر کنم
من از یک بچه ها شنیده بودم که قرار همین مدل که شما گفتید بیاید تو بازار ATI HD 4850
و خیلی قویتر از همین مدل 9800gtx است ولی از یکی شنیدم قیمتش تو همین مایه ها 300 تومان است
و از یکی دیگه شنیدم قیمتش بالایی 500 تومان است اخرش چقدر است
و دقیق معمولام کی میاید بیرون
ممنون
خدا حافظ
در مورد قدرت این کارت هنوز نمیشه حرفی قطعی زد ولی با توجه به اطلاعات منتشر شده این کارت قدرت برابر با 9800GTX خواهد داشت.سلام دوست من
منم شنیدم
من کلان کارت گرافیکم رو می خوام اویل مرداد بخرم (اون موقعه پول دستم میرسه)
حدود همین 290 تومان فکر کنم
من از یک بچه ها شنیده بودم که قرار همین مدل که شما گفتید بیاید تو بازار ATI HD 4850
و خیلی قویتر از همین مدل 9800gtx است ولی از یکی شنیدم قیمتش تو همین مایه ها 300 تومان است
و از یکی دیگه شنیدم قیمتش بالایی 500 تومان است اخرش چقدر است
و دقیق معمولام کی میاید بیرون
ممنون
خدا حافظ
در مورد قیمت این کارت با قیمت پایین تر از 9800GTX عرضه خواهد شد ولی تا اون موقع هم Nvidia قیمت این کارت را هم کاهش خواهد داد.
در کل در صورت برابر بودن قدرت و قیمت 4850 بهترین انتخاب خواهد بود بدلیل معماری جدید RV770 و DX10.1 و SM4.1 .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)