مطمئن هستين كه هيچ نرم افزاري براي محافظت از هارد رو كامپيوتر نصب نيست؟ مثلا Deep Freeze يا Backup Wolf ؟
چون مشكل عجيبي هست! وقتي كامپيوتر رو خاموش مي كنين دفعه بعدي كه مياين كل بازي نصب نيست يا اينكه نصب هست اما بازي باز نميشه؟
مطمئن هستين كه هيچ نرم افزاري براي محافظت از هارد رو كامپيوتر نصب نيست؟ مثلا Deep Freeze يا Backup Wolf ؟
چون مشكل عجيبي هست! وقتي كامپيوتر رو خاموش مي كنين دفعه بعدي كه مياين كل بازي نصب نيست يا اينكه نصب هست اما بازي باز نميشه؟
سلامYellow Storm عزیز شما سعی کن یه گرافیکی بخری که بتونی بازی های آینده رو اجرا کنی .
نه اینکه بازی های قدیمی مثل کربن .
بله با اون گرافیک میشه هر 2 تا بازی رو بازی کرد .
ممنون . منظورم اين بود كه اگه اينا رو بتونه اجرا كنه بازيهاي قويتر رو هم بايد بتونه. آخه من اخيرا يه fx 5500 nfidia geforce گرفتم كه اين دو تا بازي رو اجرا نمي كرد يعني بعد از شروع بازي هنگ ميكرد سيستم كه مجبور شدم عوض كنم.
حالا مي خوام ببينم با 6200 اين مشكل نباشه كه اونو بگيرم.
نه اون مشكل رو نداره 6200 اما من پيشنهاد مي كنم اگه نمي تونين كارت گرافيك بالاتر از 7300 بخرين فعلا دست نگهدارين. يا بالاي 7300 بگيرين يا نگيرين فعلا چون 6200 ديگه نمي تونه روي بازيهاي جديد جواب بده.
لطفا کمک![]()
یه سوال در مورد desperados2 داشتم
میدونم که خیلی وقت پیش به بازار اومده ولی حالا نصبش کردم. بعد از کپی کرک که اجرا می کنمش این پیغام رو میده:
Unable to initialize video mod:
VVideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
کسی میدونه علت چیه و باید چیکار کنم؟![]()
![]()
به به . سلام آقا مهدی . خوبی ؟نه اون مشكل رو نداره 6200 اما من پيشنهاد مي كنم اگه نمي تونين كارت گرافيك بالاتر از 7300 بخرين فعلا دست نگهدارين. يا بالاي 7300 بگيرين يا نگيرين فعلا چون 6200 ديگه نمي تونه روي بازيهاي جديد جواب بده.
مهدی جان من که خودم شخصا 7300GT رو پیشنهاد میکنم .
با 512 تا رم DDR2 . برای بازی های فعلی و آینده مناسبه .
ای بابا . شما بگو کارت گرافیکت چیه . من که یه بار ازتون پرسیدم .لطفا کمک
یه سوال در مورد desperados2 داشتم
میدونم که خیلی وقت پیش به بازار اومده ولی حالا نصبش کردم. بعد از کپی کرک که اجرا می کنمش این پیغام رو میده:
Unable to initialize video mod:
VVideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
کسی میدونه علت چیه و باید چیکار کنم؟
دوست من شما یه کرک دیگه ای دانلود کن ببین درست میشه .یکی جواب مارو بده
با سلام.من در بازی the return of the king به چند مشکل بر خورده ام:
1:در فیلم بازی نشان می دهد که باید با گندالف بازی کنیم اما بازی با یک شخص دیگر شروع می شود
2:بازی 2 نفره اجرا نمی شود و error می دهد
.با تشکر.
شماره سریال که قبل از نصب بازی Fifa 2003 با گزارشگر فارسی رو میخوام.
با تشکر !؟
1. خوب مگه مشکلی داره که اینطوری شروع بشه ؟با سلام.من در بازی the return of the king به چند مشکل بر خورده ام:
1:در فیلم بازی نشان می دهد که باید با گندالف بازی کنیم اما بازی با یک شخص دیگر شروع می شود
2:بازی 2 نفره اجرا نمی شود و error می دهد
.با تشکر.
2. چه اروری میده ؟ لطفا عکس بزارید از ارور .
در تاپیک زیر درخواست بدید .شماره سریال که قبل از نصب بازی Fifa 2003 با گزارشگر فارسی رو میخوام.
با تشکر !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)