مگر اين مديرا ميذارن بابا ما كارمون رو بكنيم الان همين پستي كه توضيح دادم رو هم پاك كردن اه اه اه
مگر اين مديرا ميذارن بابا ما كارمون رو بكنيم الان همين پستي كه توضيح دادم رو هم پاك كردن اه اه اه
درسته، اما شما صداشو در نيار!
◙
آره بچه ها با اجازه از آقا مدیر ، آقای مدیر بابک جان عزیز منظورشون اینکه این تایپک که فقط ما نیستیم یکی با زن و بچه اش میاد یکی با مادر بزرگ و پدر بزرگش مییاد فقط مواظب باشین که بی تربیتی آپ نکنیم(یکم پاچه خواری کنیم شاید منم مدیر شدم خدا رو چه دیدی) بله در کل با ادب تر باشید فقط مجاز به آپ کردن کلیپ های 5/17 به پایین هستین بعد من یه تشکر عاجزانه از دوستانی که کلیپ آپ میکنن و مخصوصا boy جان و امیر جان تشکر کنم من تا الان بالایه 20 تا از کلیپ هاشونو دانلد کردم و ازشون تشکر نکردم واقعا ممنون و از آقای مدیر یه خواهشی دارم اگه سایت آبدارچی مابدارچی می خواد من هستما.![]()
این میمونم رو هم ببینید یکی سرشو داره میخارونه دیگه ول کن نیست.خیلی باحاله
حجم: 1.18 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خانوم رو هم ببینید که توی روز بارونی چطوری ضایع میشه.
حجم: 675 کیلوبایت
اینم یه کلیپ با حال شاید قدیمی باشه فقط می خواستم بگم کلیپها تون از این خفن تر نباشه چون این کلیپ +9/17 اگه از این بیشتر باشه ----- میشه اینم تقدیم به امیر جان که قولشو بهش داده بودم
دمت گرم حاجی مرسی.. حسابی ما رو خجالت دادی خیلی قشنگ بود ممنون
آخه اون کجاش 18+ بود؟![]()
مثل اینکه متوجه نیستی عزیزم
اگه از این نوع کلیپ ها میخای ، سایت های دیگه هست
اینجا نداریم از اینا
اول از همه از آقا امیر و محمد گل تشکر کنم که تو همین مدتی که برای امتحانات نبودم تایپیک بطور چشمگیری ارتقا پیدا کرده و خوشبختانه نوع معرفی کلیپها هم خیلی خوب و جامع شده ...
از دوستان عزیز هم خواهش میکنم از گذاشتن کلیپهای مورد دار بپرهیزند چون فقط به نفع خودمونه و با این کار باعث میشیم که این تایپیک که به زحمت به اینجا رسیده باز باقی بمونه...
بزودی کلیپهای جدید رو میزارم ...
موفق باشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)