منم اینجور که اونجایی که پذیرش گرفتم گفتن میری 01 و اعزام اردیبهشت هستم
منم اینجور که اونجایی که پذیرش گرفتم گفتن میری 01 و اعزام اردیبهشت هستم
میشه بپرسم کجا پذیرش گرفتین؟
کسایی که اعزام اردیبهشتن و باخبر شدن از مکان اعزام همه رفتن نظام وظیفه خبر دار شدن ؟
اینترنتی ، تلفنی ، smsراهی دیگه نیست ؟
آقا تو خدمت میشه رفت گواهینامه گرفت؟
یکی بهم گفت قیمتشم نصفه !!!!
نه alex خان شهر خودمون نداره
من خراسان جنوبی ام ولی به بیرجند و مشهد نزدیکم که اونجا ها شنیدم داره
ولی متاسفانه پارتی درست حسابی ندارم![]()
بله مى توانيد شما يك گواهى اشتغال به خدمت از يگان تهيه كنيد ، فكر نكنم هزينه ان فرقى بكند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من رفتم پلیس +10 شماره ملی رو گفتم بهم داد برگه رو
فکر کنم سئوال ما گم شد اون وسط![]()
خوب اینو فرض کنید که احیانا بیفتید نیروی انتظامی ! نیروی انتظامی اون مناطق همیشه با اشرار درگیره ! و خطرناکتره !
سلام
1-نه لزوما ! ولی ممکنه برخی فرمانده ها لباسارو ازتون بخوان تا بدن به سربازای دیگه ولی در کل تحویلی در کار نیست.
2-برای کل دورست.
3-جنس اره ولی رنگ نه ! البته بسته به فرمانده ی یگان امکان پوشیدن لباس فرم برای سربازا هم وجود داره . در یگان ما تا زمانی که فرمانده عوض نشده بود ما هم لباس فرم (از همین کت و شلوارای آبی با کفش معمولی ! ) میپوشیدیم و هم لباس استتار که تو اموزشی داده بودن ! فرمانده ی جدید این اجازه رو لغو کرد !
بله چرا که نه ! پارتی هر کاری میتونه بکنه ! قبل از اموزشی اقدام بشه امکان جابجایی خیلی زیاده ، بعد اموزشی یکم سخت میشه ! (امکان جابجایی ارگان منظورمه ! مثلا نیروی زمینی یا هوایی و ..)
به طور کل هیج جیزی در خدمت قابل پیشبینی نیست حتی دو سرباز در یک یگان یکسان هم ممکنه که شرایط خدمتی کاملا متفاوت داشته باشن!
در یک پادگان ممکنه یک سرباز خیلی راحت خدمت کنه و اون یکی خیلی خیلی سخت
مثلا پادگان ما که 33 توپخانه بود کسانی که در یگان پدافند میوفتادن واقعا خدمت سختی داشتن و وضعیت گردان ها هم اصلا جالب نبود ولی مثلا آتشبارها شرایط نسبتا بهتری داشتن و خدمت در جاهایی مثل حفا یا بازرسی یا عقیدتی بسیار راحت تر بود@
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)