تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3539 از 4751 اولاول ... 2539303934393489352935353536353735383539354035413542354335493589363940394539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,381 به 35,390 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من چند وقت پیش شکایت کردم ، امروز نگاه کردم دیدم که بهم جواب دادن قابل توجه بامزی !!!!

كد رهگيري: 31959931
    متن شكايت: شركت شاتل با محدود كردن سرعت زير 3 كيلوبايت در رايگان شبانه باعث شده تا من 7 ساعت از شبانه روز رو اينترنت نداشته باشم ، ازشون مي پرسم اين وضعيت تا كي ادامه داره ميگن تا آخر دوره ، يعني دو ماه ديگه يعني 60 روز روزي 7 ساعت بدون اينترنت ! كه در مجموع 420 ساعت از ارائه خدمات به من و امثال من خودداري ميكنه
    وضعيت شكايت: به نام خدا شكايت شما در اداره كل منطقه شمال(سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي)تحت پيگيري است.لذا با توجه به عدم ارائه مستندات كافي ( از جمله قرارداد فيمابين،فيش هاي پرداختي و ...)خواهشمند است در قالب ارسال اعلام شكايت و مستندات به شماره فكس 33292248-021 اقدام فرماييد.
    اگه به من هم گفتند که مدارکت رو بفرست باید قرار دادم رو بفرستم؟ چیز خاصی در مورد این قضیه نوشته نشه است!

2. این کاربر از saman_salehi1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

من چند وقت پیش شکایت کردم ، امروز نگاه کردم دیدم که بهم جواب دادن قابل توجه بامزی !!!!

كد رهگيري: 31959931
    متن شكايت: شركت شاتل با محدود كردن سرعت زير 3 كيلوبايت در رايگان شبانه باعث شده تا من 7 ساعت از شبانه روز رو اينترنت نداشته باشم ، ازشون مي پرسم اين وضعيت تا كي ادامه داره ميگن تا آخر دوره ، يعني دو ماه ديگه يعني 60 روز روزي 7 ساعت بدون اينترنت ! كه در مجموع 420 ساعت از ارائه خدمات به من و امثال من خودداري ميكنه
    وضعيت شكايت: به نام خدا شكايت شما در اداره كل منطقه شمال(سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي)تحت پيگيري است.لذا با توجه به عدم ارائه مستندات كافي ( از جمله قرارداد فيمابين،فيش هاي پرداختي و ...)خواهشمند است در قالب ارسال اعلام شكايت و مستندات به شماره فكس 33292248-021 اقدام فرماييد.
    با اینکه شکایت شما واضحه و اصلا ربطی به قرارداد نداره ولی شما براشون بفرست ببینیم چه گندی میزنه این سازمان تنظیم بعد هم برای فیشهای پرداختی از پنل کاربریت قسمت سابقه مالی عکس بگیر یا پرینت پرداختی رو براشون بفرست.

4. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

چند تا سوال

میزان ترافیک مصرفی

شامل چه مواردی است

مثلاً مرور صفحات را هم شامل می شود

یا اینکه مثلا ذخیره صفحات را چطور

2- مقدار ترافیک مصرفی را که خریداری می کنیم برای دوره های بعدی می توان نگه داشت

3- وقتی مقدار ترافیک مصرفی تمام شود اینترنت قطع می شود

4- آیا می شود فهمید این مقدار استفاده چطور استفاده شده

مثلاً سایت های مرور شده، فایل های دانلود و ارسال شده را می شه فهمید چی بوده

5- کلاً فعالیت هایی که در یک دوره داریم را می شه فهمید چی بوده

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

سلام
    چند تا سوال
    میزان ترافیک مصرفی
    شامل چه مواردی است
    مثلاً مرور صفحات را هم شامل می شود
    یا اینکه مثلا ذخیره صفحات را چطور
    2- مقدار ترافیک مصرفی را که خریداری می کنیم برای دوره های بعدی می توان نگه داشت
    3- وقتی مقدار ترافیک مصرفی تمام شود اینترنت قطع می شود
    4- آیا می شود فهمید این مقدار استفاده چطور استفاده شده
    مثلاً سایت های مرور شده، فایل های دانلود و ارسال شده را می شه فهمید چی بوده
    5- کلاً فعالیت هایی که در یک دوره داریم را می شه فهمید چی بوده

1- همه موارد
    2- خیر به هیچ وجه اصلا کلا غیر ممکنه برای شاتل
    3- بعله بعضی وقتها یه 200 مگ بهت میده که بتونی دوباره قراردا رو تمدید کنی
    4- به هیچ وجه کلا جمعا به صورت دانلود و ارسال شده در پنل کاربری موجود است
    5- اصلا خودت بهتر میدونی

7. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

و اما باگها
    البته باید بگم که دوتاش مربوط میشه به پایان دوره و یکی که هر موقع استفاده کرد و یکی هم که میشد چندین بار ۲۰۰ مگ رایگان گرفت که متاسفانه یادم رفته
    ۱:یکی مال وقتیه که ترافیک شما داره تموم میشه که اینو ۱۰۰ ٪مطمئنم که این باگو همه شرکتها دارن:
    وقتی که ۲۰۰ مگ رو گرفتید و داره تموم میشه باید اینترنتتون رو دیس نکنید و حدود ۲۰-۳۰ مگ که موند میتونید فایلهاتون رو دانلود کنید و این باگ معمولا تا ۲ روز و تا زمانی که اینترنت شما با همون ip وصل باشه میتونید رایگان دانلود کنید که تو عکس من نزدیک ۲ روز ازش استفاده کرده بودم
    ۲:این مال وقتیه که دوره سرویس شما داره تموم میشه :برای این باگ هم که وقتی داره دوره شما تموم میشه باید چند ساعت مونده به آخر دوره بذارید فایلهاتون رو دان کنه که وقتی دوره شما تموم میشه سیستم شاتل قاط میزنه و ۱ ماه شما رو خودکار تمدید میکنه و ترافیم دوره قبل(ترافیک سرویس مثلا ۳ گیگ)بهتون اضافه میکنه که میتونید از این باگ هم تا چندین روز که سیستم شاتل اپدیت میشه استفاده کنید
    ۳:این هم همونیه که سرعت دان تا ۲۳۰ بالا میرفت:
    شاید برای بعضی ها اتفاق افتاده که وقتی میان دوره ترافیک اضافی میخرن سرعت دانشون یهو از ساعت ۱۱ شب بالا میره
    این همون باگه
    من خودم همیشه نیم گیگ میخریدم و سرعتم رو میبردم بالا که البته بعد چند روز دوباره به حالت عادی برمیگشت(زمانی میخریدم که دانلود شبانم زیاد باشه)
    حالا باید باز هم بگم که بهتره ۲ تا باگ بالارو اول تست کنید اگه کار کرد از ماه بعدش استفاده کنید(باگ ۲) برای باگ ۱ هم اول ترافیکتون رو تموم کنید و اون موقع امتحان کنید که همشون ریسکه
    چون ممکنه براتون کار نکنه
    در ضمن برای باگ ۱ و ۲ بهتره که مودمتون روی pppoe تنظیم شده باشه
    و اینوهم اضافه بکنم که ممکنه باگها برای خیلی ها کار نکنه ولی ممکنه برای بعضی ها هم کار بکنه

همین

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

بعد بیاید بگید فلانی از خودش در آورده

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

در ضمن منظورم از عکسهاُُ عکسهای بالای صفحه است

9. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
    ---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
    تا اونجا که یادمه اگر اشتباها روز آخر دورم از شاتل بیشتر از حد دانلود میکردی از دوره بعد کمش میکرد
    فکر میکنم برای من یه همچین چیزی اتفاق افتاد یعنی شاید 20 مگ بیشتر از حد مجاز دانلود کرده بودم که از دوره جدیدم کمش کرد

11. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شاید برای بعضی ها اتفاق افتاده که وقتی میان دوره ترافیک اضافی میخرن سرعت دانشون یهو از ساعت ۱۱ شب بالا میره
    این همون باگه
    من n بار ترافیک اضافی خریدم سرعت تا 1 شب که همیشه 250 هست. مهم یک شب به بعد هست که هیچ فرقی نمی کنه !

پ . ن : چرا پست های من 400 تا بی خودی زیاد شده ؟! اینم باگ هست ؟!

13. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

با سلام می خواستم بدونم کسی هست که افت سرعت تو این 2 روزی اخیر پیدا کرده باشه !!!
    من مال اصفان هستم .
    سرعتش واقعا افتضاح شده
    نمی دونم چیکارش کنم
    ممنون

15. این کاربر از eimanpaladin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

و اما باگها
    البته باید بگم که دوتاش مربوط میشه به پایان دوره و یکی که هر موقع استفاده کرد و یکی هم که میشد چندین بار ۲۰۰ مگ رایگان گرفت که متاسفانه یادم رفته
    ۱:یکی مال وقتیه که ترافیک شما داره تموم میشه که اینو ۱۰۰ ٪مطمئنم که این باگو همه شرکتها دارن:
    وقتی که ۲۰۰ مگ رو گرفتید و داره تموم میشه باید اینترنتتون رو دیس نکنید و حدود ۲۰-۳۰ مگ که موند میتونید فایلهاتون رو دانلود کنید و این باگ معمولا تا ۲ روز و تا زمانی که اینترنت شما با همون ip وصل باشه میتونید رایگان دانلود کنید که تو عکس من نزدیک ۲ روز ازش استفاده کرده بودم
    ۲:این مال وقتیه که دوره سرویس شما داره تموم میشه :برای این باگ هم که وقتی داره دوره شما تموم میشه باید چند ساعت مونده به آخر دوره بذارید فایلهاتون رو دان کنه که وقتی دوره شما تموم میشه سیستم شاتل قاط میزنه و ۱ ماه شما رو خودکار تمدید میکنه و ترافیم دوره قبل(ترافیک سرویس مثلا ۳ گیگ)بهتون اضافه میکنه که میتونید از این باگ هم تا چندین روز که سیستم شاتل اپدیت میشه استفاده کنید
    این همون باگه
    من خودم همیشه نیم گیگ میخریدم و سرعتم رو میبردم بالا که البته بعد چند روز دوباره به حالت عادی برمیگشت(زمانی میخریدم که دانلود شبانم زیاد باشه)
    حالا باید باز هم بگم که بهتره ۲ تا باگ بالارو اول تست کنید اگه کار کرد از ماه بعدش استفاده کنید(باگ ۲) برای باگ ۱ هم اول ترافیکتون رو تموم کنید و اون موقع امتحان کنید که همشون ریسکه
    چون ممکنه براتون کار نکنه
    در ضمن برای باگ ۱ و ۲ بهتره که مودمتون روی pppoe تنظیم شده باشه
    و اینوهم اضافه بکنم که ممکنه باگها برای خیلی ها کار نکنه ولی ممکنه برای بعضی ها هم کار بکنه

همین

برای من که بودم هیچکدوم کار نکرد !
    ولی یه بار آخر دوره بود تمدید کردم حدود 500 مگ از شارژم تموم شده بود ولی فرداش دیدم از نو ریست شده
    یکی از دوستام خودش اکو داره ولی از یوزر آرت یه نفر استفاده میکرد و 160 گیگ به ترافیکش اضافه شده بود !

17. 2 کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام می خواستم بدونم کسی هست که افت سرعت تو این 2 روزی اخیر پیدا کرده باشه !!!
    من مال اصفان هستم .
    سرعتش واقعا افتضاح شده
    نمی دونم چیکارش کنم
    ممنون
    مال خیلی ها حدودا از هفته ی پیش نوسان داشته اما امروز واقعا افتضاح بود، البته پشتیبانی میگه مشکل سراسری هست واز طرف شاتل نیست.

19. این کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •