تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3538 از 4105 اولاول ... 253830383438348835283534353535363537353835393540354135423548358836384038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,371 به 35,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اطلاعاتی در مورد پادگان شهید دستغیب جهرم نداره.حرفی نصیحتی واسه کسی که ۰۱رو بیخیال شد افتاد اینجااصلا داغون شدم
    یکی از اقوام تنها حرفی که زد این بود که میشه واسه غذا از درخت های نارنج و لیموی پادگان بچینیم و استفاده کنیمالبته این دوستمون به خاطر علاقه زیاد به غذا تا اخر خدمت تو اشپزخونه بود.
    راستی ۰۱باشگاه بدنسازی هم داشت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ممنون alex خان
    فقط یه چیزی که هست اینه که سپاه شهرمون رفتم گفت برج 4 شاید سرباز بگیرن و این برام شده 2 راهی که برم پدافند یا واسه برج 4 تمدید کنم ولی از طرفی هم شاید اونا نگرفتن باز افتادم یه جا بدتر از پدافند !!!

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ممنون alex خان
    فقط یه چیزی که هست اینه که سپاه شهرمون رفتم گفت برج 4 شاید سرباز بگیرن و این برام شده 2 راهی که برم پدافند یا واسه برج 4 تمدید کنم ولی از طرفی هم شاید اونا نگرفتن باز افتادم یه جا بدتر از پدافند !!!
    دقیقا همون حرفی که به من زدند.اصلا به این حرف ها اعتماد نکنید. بعد از تمدید گفتن لیست پر شده دیر اومدی باید ۴-۵ماه قبلش اقدام می کردی.یه جای دیگه گفت فقط باید برگ سبز داشته باشی.یه جای دیگه گفت بسیجی فعالت باید بالای نمیدونم چند سال باشه هزار تا بهانه اوردن. ۲تا از اقوام هم که قول داده بودند نتونستن کاری کنن.اگه پارتی خیلی خیلی با نفوذی دارید که بهش ایمان دارید تمدید کنید.
    Last edited by aftab_azad20; 07-04-2016 at 13:30.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اطلاعاتی در مورد پادگان شهید دستغیب جهرم نداره.حرفی نصیحتی واسه کسی که ۰۱رو بیخیال شد افتاد اینجااصلا داغون شدم
    یکی از اقوام تنها حرفی که زد این بود که میشه واسه غذا از درخت های نارنج و لیموی پادگان بچینیم و استفاده کنیمالبته این دوستمون به خاطر علاقه زیاد به غذا تا اخر خدمت تو اشپزخونه بود.
    راستی ۰۱باشگاه بدنسازی هم داشت؟

سلام دیگه فکرش رو نکنید جهرم هم بد نیست ولی دیگه افتابش داره داغ میشه کرم ضد افتاب فراموش نشه
    تقسیماتشم زیاد تعریفی نیست ..راستی فصل نارنج هم تموم شد

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوستان. اگه خدا بخواد اول اردیبهشت اعزامم (کاردانی نرم‌افزار) و افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز. راجع به مرکز آموزش ولیعصر تو همین تاپیک خوندم و از آقای ice_man_sh به خاطر توضیحاتشون تشکر میکنم. چند تا سوال دارم ممنون میشم جوابمو تا قبل از اعزامم بدین

تقسیمات این مرکز آموزش چطوری هست؟ معمولا بعد از آموزشی مارو کجاها میفرستن؟
    بعد تو همین تاپیک و جاهای دیگه خوندم، اونایی که تو ناجا یا نیروی انتظامی خدمت کردن، گِلِه داشتن! همیشه هم میگن خدمت تو ناجا از بقیه ارگان‌ها سخت‌تر هست حتی از ارتش. اگه میشه یه توضیحی بدین چه چیزی باعث میشه خدمت تو ناجا انقد سخت باشه حتی از ارتش؟ نحوه‌ی خدمت در ناجا چطوری هست؟

با تشکر

کسی نیست جواب مارو بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

از بچه ها کسی اعزامی 1 اردیبهشت 01 ارتش هست با هم آشنا بشیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

از بچه ها کسی اعزامی 1 اردیبهشت 01 ارتش هست با هم آشنا بشیم؟
    سلام ، بله من اعزامی 1 اردیبهشت 01 ارتش هستم، منتها 1 اردیبهشت 94!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام ، بله من اعزامی 1 اردیبهشت 01 ارتش هستم، منتها 1 اردیبهشت 94!
    الان شما زمانو میای جلو یا من بیام عقب ؟؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟
    اين كه گفته شود خدمت در فلان جا راحت يا سخته بر اساس تجربه افراد است نه قانون كلى و در نظر داشته باشيد افراد محدودى به اين تاپيك و انجمن سر مى زنند و ما همه نظرات سربازان را نمى دانيم
    اما در حالت كلى در حال حاضر خدمت در ارتش به صورت روتين از ساعت ٦:٣٠ صبح تا ساعت ١٤ است و بعد از ان اگر اجازه خروج داشته باشيد مى توانيد به خانه برويد يا احازه خروج روزانه داشته باشيد به شرطى كه نگهبان نباشيد البته ممكنه است در يك يگان عمليتاى و مهم باشيد كه در ان صورت قضيه متفاوت خواهد بود ،
    در ناجا خدمت به صورت ستادى است يعنى اگر شما حتى در شهر خودت هم باشيد ممكنه در هفته دو روز اجازه رفتن به خانه داشته باشيد و مابقى ررزها بايد نگهبانى و سر پست باشيد،
    شما الان دفترچه پست كرديد و اماده اعزام هستيد ، خدمت هميشه سخت است به خصوص از لحاظ روانى ، سعى كنيد از اين حرف ها و تفكران دور باشيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

ممنون alex خان
    در مورد سپاه که دوستمون توضیح دادن .
    در مورد پدافند اینو اطمنیان میدم که در حالت کلی اگه نگاه کنید (یعنی تعریف کلی که جمع از نیروی انتظامی و ارتش دارن ) ، همراه با نیروی هوایی ، پدافند راحتترین شرایط رو داره ! (پدافند تا قبل از 88 جزوی از نیروی هوایی بوده و هنوز هم اثارش در خیلی از پادگان ها باقی مونده و فرمانده های درجه بالا یا قدیمی باقیمانده ی نیروی هوایی هستن ) . نیروی انتظامی که تکلیفش مشخصه ، یا میفتید خود نیروی انتظامی یا هم راهنمایی رانندگی ، ممکنه سرچهاراره باشید تو جاده باشید یا شاید تو دفتر اداره مشغول بشید یا پاسداری بدید ! نیروی انتظامی هم که در کل اگه پارتی نداشته باشید امکان اینکه خدمتتون جای راحتی بیفته ضعیفه . یعنی امکانش هست ولی ضعیفه .
    نیروی زمینی ارتش هم که تکلیفش کامل معلومه ! اگه شانس بیارید و کار دفتری بگیرید خوبه اما اگه مثلا بیفتید یگان تکاوری ! چطور ؟! بیشتر یگانهای نیروی زمینی در طول ماه و هفته رژه دارن و ورزش دارن و کمپ دارن و از اینجور چیزا (بعد از اموزشی) اما تو پدافند از این خبرا نیست ! حداقل من نشنیدم ! خشکه نظامی تو پدافند خیلی کمتره نسبت به زمینی و دریایی . از طرفی پدافند گروههای زیادی تو شهرهای کشور داره که اگه اونجا بیفتید شرایط خیلی بهتر میشه و راحتتر میشید ! گروهها برخلاف یگان های اصلی منطقه ، سختگیری های بسیار کمتری دارن ! و در کل خدمتشون راحتتره .
    در کل اگه از سپاه شهرتون صددرصد مطمئن هستید که اقدام کنید وگرنه همون پدافند اعزام بشید (تمدید که به راحتتی نمیکنن مگر اینکه دلیل موجه داشته باشید در غیر این صورت سه ماه اضاف پشت دفترچه میخورید )
    شهر خودتون پدافند داره ؟ کدوم استان هستید ؟
    Last edited by alex_love; 07-04-2016 at 19:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •