یه باگ دیگه رو از شاتل میزارم که همتون شاخ در بیارید
1 ماه سرویس رایگان
+ دانلود های رایگانم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه باگ دیگه رو از شاتل میزارم که همتون شاخ در بیارید
1 ماه سرویس رایگان
+ دانلود های رایگانم
خبر فوری
آقای اصغریان از سازمان تنظیم مقررات و رگولاتوری و نمایشگاه از شبکه آموزش در حال پخش میباشد
انقضاء خبر حدودا 19:10 pm
تو عکس اولی قبل از استفاده از باگ بود که مربوط میشد به شبانه و اولین بار بود که همچین اتفاقی برام میفتاد(هر شب ۱٫۵ گیگ دانلود داشتم)
ولی تو بقیه عکسها همشون از باگهای شاتله
تازه یکی بود که سرعت دانم رو میکرد از ۶۵ به ۲۳۰ که ازش عکس نذاشتم چون که مدت اون باگ حدود ۵ روزه
یعنی با اون باگ میشه شبی حدود ۵ گیگ یا بیشتر دان کرد
در ضمن اون باگها رو به چند نفر از همین فروم گفتم که نمونش یکی
reza_meybod
Last edited by fanoostalaei; 21-11-2011 at 18:36.
قبول. آموزش پیلیز![]()
منم میخوام لطفا پیام خصوصی کنید![]()
راست میگه آموزش پلیز ٬ من نامه فسخ رو فکس کردم ٬ دیگه از فحش دادن محروم شدم حداقل یادمون بده عقدم رو خالی کنم بعد برم ...![]()
برای پیگیری شکایت خود روی لینک زیر کلیک کنید:
حتما پیگیر شکایت هاتون باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
شما شکایت کنید تا آبروی شاتل را ببریم.
شکایت را بفرستید حتما
من چند وقت پیش شکایت کردم ، امروز نگاه کردم دیدم که بهم جواب دادن قابل توجه بامزی !!!!
كد رهگيري: 31959931
متن شكايت: شركت شاتل با محدود كردن سرعت زير 3 كيلوبايت در رايگان شبانه باعث شده تا من 7 ساعت از شبانه روز رو اينترنت نداشته باشم ، ازشون مي پرسم اين وضعيت تا كي ادامه داره ميگن تا آخر دوره ، يعني دو ماه ديگه يعني 60 روز روزي 7 ساعت بدون اينترنت ! كه در مجموع 420 ساعت از ارائه خدمات به من و امثال من خودداري ميكنه
وضعيت شكايت: به نام خدا شكايت شما در اداره كل منطقه شمال(سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي)تحت پيگيري است.لذا با توجه به عدم ارائه مستندات كافي ( از جمله قرارداد فيمابين،فيش هاي پرداختي و ...)خواهشمند است در قالب ارسال اعلام شكايت و مستندات به شماره فكس 33292248-021 اقدام فرماييد.
آقا برای من هم می تونی پیام خصوصی بفرستی ؟
من متاسفانه 2 تا خط 512 اونم برای کار از این ها گرفتم . به خاطر همین خیلی عصبانی ام.
اونم قرار داد طولانی مدت .![]()
با کمال میل آموزششون رو میزارم ولی نمیدونم که برای همه شما عزیزان کار بکنه چون من 6 ماه پیش شاتل داشتم والان نمیدونم که بسته شده یا نه
در ضمن این باگها تو هر منطقه فرق میکنه مثلا به همون رضا گفتم که ایشون تو یزد بود و هیچکدوم کار نکرد
ولی اکثرا تو مشهد همشون کار میکنه
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)