تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3536 از 4105 اولاول ... 253630363436348635263532353335343535353635373538353935403546358636364036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,351 به 35,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    1- مازاد که مربوط به قبل از اعزام هست . اگه محل اعزامتون در برگه اعزام به خدمت (اخرین برگه) مشخص نشده باشه مازاد خواهید بود و در محل اعزام یگان اموزشیتون مشخص میشه . اگه پذیرش از یگانی نداشته باشید امکانش هست مازاد بشید ! خیلی ها مازاد نمیشن و بعضی ها هم مازاد میشن ! دوره کد مربوط به دوران بعد از اموزشی هست . اصولا اگه از نظر تخصصی که تحصیل کردید مورد نیاز یگانی تشخیص داده بشید دوره نمیخورید ولی در غیر اینصورت امکان اینکه دوره بخورید هست . مثلا کمتر دیدم که تحصیل کرده های نرم افزار یا سخت افزار دوره بخورن ! یا مثلا تحصیل کرده های گروه های پزشکی . مکانیک زیاد دیدم ، برق هم دیدم که اکثرا هم دوره ی الکترونیک میخورن یا دوره ی مخابرات . در بعضی موارد هم شانسیه ! در 90 درصد مواقع متاهلین دوره نمیخورن (من ندیدم اصلا) ، معاف از رزم ها دوره نمیخورن (من ندیدم) .

2-بستگی به یگان داره . اما با توجه به سایز نبودن لباس ها و کلاه و پوتین و اتیکت ها امکان اینکه چند روز بهتون مرخصی بدن تا این موارد رو رفع کنید خیلی زیاده . البته تو همین تاپیک دیدم گاها دوستان گفتن که مرخصی ندادن ولی در خیلی از مواقع مرخصی اول دوره رو میدن .

3- خوب مشخصا برای رفتن به شهر که اتومبیلی در اختیار شما نمیزارن . در بیشتر موارد هم مخصوصا اموزشی اجازه نمیدن که با سرویس کادری ها رفت و امد کنید . ما اموزشی پدافند سمنان بودیم ، حدود 45 کیلومتر خارج از شهر و تو بیابون ! اطرافش یکی دو تا روستا بودن که اونا هم گویا خالی از سکنه بودن ! چون خیلی کم ماشین رفت و امد میکرد ! بیشتر کادری های اونجا که در شهر ساکن بودن یا برای امرار معاش !!! با ماشین خودشون جلو یکی از دژبانی ها وامیستادن و سربازارو به شهر میبردن ! دیگه تهش اینجوریه !

4-هر پادگانی قانون خاص خودش رو داره ! در اموزشی که اوضاع متفاوت هست و زیاد امید به مرخصی نداشته باشید (بهتره اصلا با این فرض برید که تا اخر دوره مرخصی بهتون نمیدن ! اونقوت اگه یه اخر هفته بهتون مرخصی بدن کلی حال میکنید ! البته تو اموزشی هم به اکثر متاهل هایی که خونشون نزدیکه مرخصی میدن ) .ساعت ورود از 6 شروع میشه تا یک ربع به 7 (تو یگان ما ) بعد از اون اگه میومدید دفترچه مرخصی یا کارت مرخصیتون تو دژبانی توقیف میشد و امکانش بود اضاف بخورید ! اصولا اخر هفته به بومیا مرخصی میدن مگر اینکه کمبود نیرو داشته باشن . اگه اخر هفته مرخصی بدن از پنجشنبه ساعت 1 ازادید تا شنبه صبح .
    ماه رمضون هم بستگی به یگان داره . یگان ما یک ساعت دیرتر شروع میشد و یکساعت زودتر تموم میشد . این بسته به فرمانده ی یگانه . میتونه ساعت های کاری رو تغییر بده .
    مرسی عالی بود.
    من وبلاگ شما رو هم خوندم، واقعا مفید بود و خوشحالم که در این تاپیک جضور دارید

2. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفتن برا معافیت پزشکی الان سختگیری های بیشتری اعمال میشه ! اما اگر واقعا مشکل داشته باشن و طبق تعریف نظام وظیفه معاف باشن ، دکترا معافشون میکنن .
    من یه آیین نامه معافیت پزشکی دارم به تاریخ 1393/3/24 که نوشته
    صافی کامل کف یک یا هر دو پا:
    الف) در انواع سخت به همراه دفورمیتی مچ پا: معاف دائم
    تبصره: برای دارندگان مدارک کارشناسی و بالاتر: معاف از خدمات رزمی
    ب)صافی کامل یک یا هر دوپا در انواع rigid و flexible بدون عارضه و دفورمیتی: معاف از خدمات رزمی
    Last edited by sh@y@n; 06-04-2016 at 22:24.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ب)صافی کامل یک یا هر دوپا در انواع rigid و flexible بدون عارضه و دفورمیتی: معاف از خدمات رزمی
    بعید هم نیست چون دوست من که به خاطر صافی کف پا معاف شد هم مدرک دانشگاهی نداشت

ممکنه فامیلتون معاف از رزم بشه فقط

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اگه کسی امریه سازمانی باشه که 24 ماه باید خدمت کنه
    اما کد امریه رو نخوره
    تو آموزش ارتش ازش برگ سبز قبول می کنند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان ظاهرا تعجیل تا اخرین روز های سال قبل برقرار بوده. ولی امسال که رفتم پلیس +10 گفت الان بستس. پرسیدم احتمالش هست دوباره بذارن ؟ گفت احتمالش کمه
    حالا به نظرتون امیدی به تعجیل داشته باشیم یا نه ؟

و شنیدم اگر روز اعزام بری محل اعزام و غایب داشته باشن احتمالش هست مازاد بفرستنت . درسته ؟! (درصورتی که تاریخ اعزامت فرا نرسیده باشه.)
    کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگر كسي شب قبل از اعزام بيمار سختي بشه مثلا مسموميت كه درمونگاهي بشه و اصلا نتونه صب اعزام حاضر باشه تكليفش چيه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان،
    این چهار تا سئوال رو ممنون میشم پاسخ بدید
    ۱- اصطلاحات دوره کد و مازاد چی هستن و چه موقع مشمول این دوره‌ها میشیم؟
    ۲- اگر برای آموزشی شهر دیگه‌ای بیفتیم، در هر حالت روز اول رو میریم و برمیگردیم (اگر آره چند روز؟)، یا اینکه ممکنه همونجا نگهمون دارن؟
    ۳- پادگانایی که وسط بیابون هستن، رفت و آمدشون چطوره؟ خود پادگان ماشین داره یا تاکسی هست اونجا؟
    ۴- ساعات ورود و خروج پادگان چطوری هست؟ مثلا جمعه‌ها هم یا روزای تعطیل یا ماه رمضون، چه ساعاتی باید داخل پادگان باشیم یا چه ساعاتی می‌تونیم مرخصی بگیریم؟
    سلام در مورد مازاد و دوره کد که توضیحات داده شد!
    در مورد مرخصی هم اگه قانونیش رو در نظر بگیریم برای دوره آموزشی هیچ مرخصی تعریف نشده ولی در 90 در مواقع از این لحاظ با شما همکاری میشه و می تونید از مرخصی های ابتدا و میان دوره استفاده کنید البته نظر فرمانده گروهان و گردان در این مورد بسیار مهمه!
    در مورد ایاب و ذهاب هم شرایط هر پادگان فرق داره و ممکنه در بعضی پادگان ها از این لحاظ به مشکل بخورید مثلا پادگان گروه 33 که من بودم در پرندک بود که در ساعت های وسط روز ماشین سخت گیر میومد و البته ماشین خطی هم داشت از شهریار و روزهای پنجشنبه هم خود پادگان اتوبوس تهیه می کرد

10. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اگر كسي شب قبل از اعزام بيمار سختي بشه مثلا مسموميت كه درمونگاهي بشه و اصلا نتونه صب اعزام حاضر باشه تكليفش چيه؟!
    هیچ مشکل خاصی نیست با مدارک پزشکی میره یگان و در صورتی که بهداری یگان تایید بکنه هیچ تنبیه و اضافه خدمتی در نظر گرفته نمیشه!
    البته به شرطی که بیشتر از 9 روز نباشه و گرنه تچدید دوره خواهد شد و در دوره بعدی اعزام میشه

12. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

مرسی عالی بود.
    من وبلاگ شما رو هم خوندم، واقعا مفید بود و خوشحالم که در این تاپیک جضور دارید
    قربانت رفیق
    خوشحالم که براتون مفید بوده
    این نقل قول رو از سایت نظام وظیفه برداشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته همه چی بستگی به وضعیت بیمار و نظر پزشکای کمسیون داره ! چه بسیار افرادی بودن که در اولین مراجعه به کمسیون پزشکا مخالف بودن ولی در مراجعه ی دوم با تغییر ترکیب پزشکا با شرایطشون موافقت شده ! درخواست تجدید نظر به خاطر همین تغییر پزشکا هستش ! نمیشه گفت اصلا امکان معافیت نیست ولی هرچه مدرک بره بالاتر امکان معافیت هم بیشتر رو مشکل بیمار زوم میکنه !

14. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قربانت رفیق
    خوشحالم که براتون مفید بوده

این نقل قول رو از سایت نظام وظیفه برداشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته همه چی بستگی به وضعیت بیمار و نظر پزشکای کمسیون داره ! چه بسیار افرادی بودن که در اولین مراجعه به کمسیون پزشکا مخالف بودن ولی در مراجعه ی دوم با تغییر ترکیب پزشکا با شرایطشون موافقت شده ! درخواست تجدید نظر به خاطر همین تغییر پزشکا هستش ! نمیشه گفت اصلا امکان معافیت نیست ولی هرچه مدرک بره بالاتر امکان معافیت هم بیشتر رو مشکل بیمار زوم میکنه !
    فکر کنم این سایت خیلی وقته آپدیت نشده
    چون خیلی از قوانین معافیت پزشکی سال 93 عوض شدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •