نبود 12 روز دیگه ؟؟
کارت بعد ترخیصی کی میاد ؟
نبود 12 روز دیگه ؟؟
کارت بعد ترخیصی کی میاد ؟
بین 2 هفته تا یکناه.
برا من 9 روز بعد اومد، 1 فروردین ترخیصیم بود، 9 فروردین کارت اومد!
سلام
مباركه
مگه ميشه ؟ همين امسال؟ كجا خدمت كردي؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
به شانستم بستگی داره ! من برج 9 تموم شدم کارتم 5 فروردین اومد !دلیلشم کوتاهی مسئولان یگان در ارسال مدارک به تهران بود ! ولی اصولا یک ماه تا حداکثر 45 روزه . ( اگه چند هفته قبل از ترخیصیت یگان ازت عکس بگیره ، ممکنه یه هفته بعد از ترخیصیت هم کارتت بیاد !)
اگر بقیه دوستان هم تجربشون رو بگن ممنون میشم
یکی از آشنایان صافی کف پای نوع سخت داره الان هم در حال تحصیل فوق لیسانس هست
اگر برای معافیت پزشکی اقدام کنه شانس معافیتش چقدره؟
راستش دوست من سال 87 فکر کنم به خاطر همین صاف بودن کف پا معاف شد ولی الان نمیدونم تغییر کرده یا نه
آخه ظاهرا معافیت پزشکی هم سخت شده
سلام
1- مازاد که مربوط به قبل از اعزام هست . اگه محل اعزامتون در برگه اعزام به خدمت (اخرین برگه) مشخص نشده باشه مازاد خواهید بود و در محل اعزام یگان اموزشیتون مشخص میشه . اگه پذیرش از یگانی نداشته باشید امکانش هست مازاد بشید ! خیلی ها مازاد نمیشن و بعضی ها هم مازاد میشن ! دوره کد مربوط به دوران بعد از اموزشی هست . اصولا اگه از نظر تخصصی که تحصیل کردید مورد نیاز یگانی تشخیص داده بشید دوره نمیخورید ولی در غیر اینصورت امکان اینکه دوره بخورید هست . مثلا کمتر دیدم که تحصیل کرده های نرم افزار یا سخت افزار دوره بخورن ! یا مثلا تحصیل کرده های گروه های پزشکی . مکانیک زیاد دیدم ، برق هم دیدم که اکثرا هم دوره ی الکترونیک میخورن یا دوره ی مخابرات . در بعضی موارد هم شانسیه ! در 90 درصد مواقع متاهلین دوره نمیخورن (من ندیدم اصلا) ، معاف از رزم ها دوره نمیخورن (من ندیدم) .
2-بستگی به یگان داره . اما با توجه به سایز نبودن لباس ها و کلاه و پوتین و اتیکت ها امکان اینکه چند روز بهتون مرخصی بدن تا این موارد رو رفع کنید خیلی زیاده . البته تو همین تاپیک دیدم گاها دوستان گفتن که مرخصی ندادن ولی در خیلی از مواقع مرخصی اول دوره رو میدن .
3- خوب مشخصا برای رفتن به شهر که اتومبیلی در اختیار شما نمیزارن . در بیشتر موارد هم مخصوصا اموزشی اجازه نمیدن که با سرویس کادری ها رفت و امد کنید . ما اموزشی پدافند سمنان بودیم ، حدود 45 کیلومتر خارج از شهر و تو بیابون ! اطرافش یکی دو تا روستا بودن که اونا هم گویا خالی از سکنه بودن !چون خیلی کم ماشین رفت و امد میکرد ! بیشتر کادری های اونجا که در شهر ساکن بودن یا برای امرار معاش !!! با ماشین خودشون جلو یکی از دژبانی ها وامیستادن و سربازارو به شهر میبردن ! دیگه تهش اینجوریه !
4-هر پادگانی قانون خاص خودش رو داره ! در اموزشی که اوضاع متفاوت هست و زیاد امید به مرخصی نداشته باشید (بهتره اصلا با این فرض برید که تا اخر دوره مرخصی بهتون نمیدن ! اونقوت اگه یه اخر هفته بهتون مرخصی بدن کلی حال میکنید ! البته تو اموزشی هم به اکثر متاهل هایی که خونشون نزدیکه مرخصی میدن ) .ساعت ورود از 6 شروع میشه تا یک ربع به 7 (تو یگان ما ) بعد از اون اگه میومدید دفترچه مرخصی یا کارت مرخصیتون تو دژبانی توقیف میشد و امکانش بود اضاف بخورید ! اصولا اخر هفته به بومیا مرخصی میدن مگر اینکه کمبود نیرو داشته باشن . اگه اخر هفته مرخصی بدن از پنجشنبه ساعت 1 ازادید تا شنبه صبح .
ماه رمضون هم بستگی به یگان داره . یگان ما یک ساعت دیرتر شروع میشد و یکساعت زودتر تموم میشد . این بسته به فرمانده ی یگانه . میتونه ساعت های کاری رو تغییر بده .
همونطور که دوستمون گفتن برا معافیت پزشکی الان سختگیری های بیشتری اعمال میشه ! اما اگر واقعا مشکل داشته باشن و طبق تعریف نظام وظیفه معاف باشن ، دکترا معافشون میکنن .
بند30- صافی کامل کف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و یا با تحدب شدید استخوانی و یا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)