دوستان من میخام adsl بگیرم کدوم شرکت به نظر شماها بهتره؟
این طور که معلومه همه از شاتل می نالن.نظرتون در مورد سپنتا چیه؟
ببین دوستم
اگر دانلود شبانه داری آره شاتل خوب نیست ولی من از سرعت روزانه ام خیلی خوبه یعنی تا 12:55شب سرعت خوبه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من میخام adsl بگیرم کدوم شرکت به نظر شماها بهتره؟
این طور که معلومه همه از شاتل می نالن.نظرتون در مورد سپنتا چیه؟
ببین دوستم
اگر دانلود شبانه داری آره شاتل خوب نیست ولی من از سرعت روزانه ام خیلی خوبه یعنی تا 12:55شب سرعت خوبه
اکثر ISP ها تو این فروم تاپیک دارن.
10 صفحه آخر تاپیکشون رو بخونی تقریبا دستت میاد چجورین.
پ . ن : من تقریبا بخاطر محدودیت های شاتل یادم رفت چطوری دانلود میشه کرد ! حساب اینکه چند شب هست محدود شدم از دستم در رفته !!؟
سلام دوستان
الان تقی پور وزیر ارتباطات توی برنامه تهران 20 بود
مجری ازش پرسید بعضی از شرکتها سرعت دانلود شبانه رایگان را میارن پایین یا اصلا قطع میکنن تقی پور هم گفت کاربرها میتونن به سایت تنظیم مقرراتcra.ir مراجعه کنن و بگن از کدوم شرکت میگیرن و شماره تماس بدن باهاشون تماس میگیرن پیگیری میکن
ای تو روحتون اگه پیگیری نکنین!
به خدا میخوام سرمو بزنم تو دیوار این چه وضعشه اخه شبی 150مگ بیشتر نمیتونم دان کنم دستمم به هچ جایی غیر از این شاتل
لعنتی نمیرسه این بار دیگه فسخش میکنم گوربابای اینترنت و دانلود خسته شدیم به خدا....
![]()
در تازه ترین ابتکار شاتل من که دوره پیش با دانلود کردن زیر 1 گیگ محدود نشده بودم به محظ شروع شدن دوره جدیدم(دیروز) بدون هیچ دلیلی محدود شدم.
اقا چی شد این شکایت پس..............
سلام
کسی میتون تقریبی و بنابر آمار خود کاربرایی که اینجا گزارش دادن حد پایینی دانلودشبانه ای که محدود نمیشیم رو بزاره ؟
100 مگ - 500 مگ - 1 مگ ؟
بابک خان اصلا مشخص نیست ٬ چیزی که من بهش رسیدم یک محدوده زمانی تصادفی هست ... نوشتن برنامه اش هم کار سختی نیست .
یه بازه زمانی رندوم انتخاب میشه مثلا ۱۰ روز بعد تو این ۱۰ روز هر کار که خواستن ملت میکنند بعد با توجه به تعاریفی که براش شده محدود میکنه ! قوانین تعریف شده هم فکر کنم چند نوع باشند . پر مصرف تر از بقیه + کسانی که میانگین مصرفشون از یک حد بالا بزنه که این حد هم فکر کنم رندوم باشه ! من ۴ روز شبی ۲ گیگ دانلود کردم محدود شدم دفعه بعد ۱ گیگ دانلود کردم ( توی سه شب ) کلا سرعتم رو آوردن رو ۱۲ کیلوبایت ...
من فقط یادمه ماه اول زیر ۱۵۰ تا ۲۰۰ دانلود داشتم محدود نشدم اصلا !
اصلا هیچی معلوم نیست ( تجربه منه )
ممنون. باز اینم خوبه .من فقط یادمه ماه اول زیر ۱۵۰ تا ۲۰۰ دانلود داشتم محدود نشدم اصلا !
سلام داداش
سوال خوبیه شاید جوابش بدرد بقیه بچه هاهم بخوره
من بعد از تقریبا 1 ماه یا بیشتر که محدود بودم بعدش 20 روز تونستم شبانه دانلود کنم
البته از ساعت 3 به بعد چون از ساعت 1 تا 3 حداکثر 3 کیلوبایت سرعت بود
و اکثرش هم زیر یک گیگ بود هر چند میتونستم دو گیگ هم دانلود کنم ولی ریسک نکردم
چند روزش یک گیگ فیکس بود تقریبا 7 یا 8 روزش بقیش زیر یک گیگ مثلا 450 مگ 680 مگ 850 مگ 980 مگ و مثل اینها
فعلا هم که دوران محدودیت نامعلومم رو طی میکنم![]()
هم اکنون 336 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 336 مهمان)