سلام
بالاخره یه نفر مرد توی پشتیبانی پیدا شد که راست بگه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
بالاخره یه نفر مرد توی پشتیبانی پیدا شد که راست بگه
شاتل سرعت حدودی رایگان شبانه چقدره؟
- تهران
البته 50.60 فقط دکوریه !! 3 شب دانلود کنی !! یک ماه میشی 3 کیلوبایت![]()
.......شاتل رو با سیستم شیرینگش ببرند....
من 6 ماه سرویس 512 eco داشتم حدودا 230 gb دانلود کردم حالشو بردم ولی سرویسم رو به 1 مگ اکو تغییر دادم محدودیت اعمال شد و فقط تونستم 80 گیگ تو 80 روز دانلود کنم، 30 روزش رو محدود بودم و در حال حاضر هستم....
مشترک های شاتل ، برادران تا میتونید دانلود کنید.....
اون دوستمون که شبی ۴ گیگ میزنه از آسیا تک ( نماینده اش ظاهرا ) گرفته ٬ منم به احتمال قوی این هفته میرم آسیا ! نمایندش یک ماهی هست اومده خیابون کناریمون ٫ امروز رفتم باهاش رفیق شدم![]()
کسی از دوستان در تهران در مرکز مخابرات دانشگاه سرویس گرفته که راهنمایی کنه سرعتش چطوره ؟
سلام دوستان
الان ساعت 1:31 شبه. سرعت من 600 بایت در ثانیه است . اخه کسی نیست جلو این .... رو بگیره؟ حالا که مدیر عامل این شرکت رو هم گذاشتن رییس نظام صنفی رایانه تهران. جهرمی رو هم گذاشته بودن مدیر عامل بانک صادرات . مدیر عامل بانک ملی هم از دست اندرکاران اختلاس بود ( همین جا اعلام میکنم من هم دزد بزرگی هستم .احتمالا فردا حکم ریاستم با یه دسته گل میاد).
Last edited by nakhodasilver; 20-11-2011 at 02:04.
نمیخوام صحبت از تحریم شرکت کنم . چون با توجه به شرایط عملی نیست . ولی ایا باید دست رو دست بزاریم تا هر جور خواستند با ما برخورد کنند و از این راه سود کنند ؟ دوستان عزیز ما به این ترافیک رایگان نیازی نداریم ولی این طرز برخورد با مشتری نیست . مسلما راهی برای برخورد با این شرکت هست. خواهش میکنم اگه راهی هست مطرح کنید تا برخورد قاطعی باهاشون بکنیم.
دوستان من میخام adsl بگیرم کدوم شرکت به نظر شماها بهتره؟
این طور که معلومه همه از شاتل می نالن.نظرتون در مورد سپنتا چیه؟
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)