اگر دانشجو هستي يك سال پس از تمام شدن درس (ثبت اخرين نمره) يا يك سال از انصراف يا اخراج وقت داري تكليف خدمت رو روشن كني وگر نه غيبت ميخوري
اگر دانشجو هستي يك سال پس از تمام شدن درس (ثبت اخرين نمره) يا يك سال از انصراف يا اخراج وقت داري تكليف خدمت رو روشن كني وگر نه غيبت ميخوري
آهان من که دارم کارای معافیت رو انجام میدم 1سال هم از تموم شدن درسم میگذره اما هنوز کاراشو انجام ندادم من بعد از اتمام درس افتادم به کارای معافیت یعنی غیبت دارم واسه معافیتم مشکل ایجاد میشه؟
اگر دفترچه پست كردي و تقاضا معافيت كردي غيبت نداري و گر نه ممكنه داشته باشي ميتوني بري پليس ١٠ بپرسي كه وضعيت چيه
درضمن اگرمعافيت پزشكي اقدام كردي غيبت براش مهم نيست
سلام دوستان ، كسى ميدونه چجورى ميشه براى گرفتن معاف از نگهبانى اقدام كرد!؟؟....من پلاكت خونم پايينه و معاف از رزم هم هستم،يكى از دوستام ميگفت احتمالا بدن معاف از نگهبانى رو ، ميدن آيا؟!!
نه من معافیت ایثارگری دفترچه هم پست نکردم گفتم داشتم کارای معافیت رو انجام میدادم
سلام دیروز برای استخدامی درجه داری نیروانتظامی رفتم گفت دفترچه خدمت پست کن بعد بیا.
چیکار کنم؟ چه جوری بنویسم که مشکلی پیش نیاد؟
هیچی در این مورد نمیدونم. کجا باید برم؟
خیلی فوریه چون وقت نیست!
من تا برج 6 وقت دارم!ممنون![]()
والا من که سرباز سپاه بودم میدادند ، حتی اون تولد فرزند که اجباری بود اصلا.
معاف از رزمی خودش چند مرتبه بالاتر از معاف از پاسداریه ! یعنی کسی که طی کمسیون بهش معاف از پاسداری بیشتر از شش ماه بدن (یک باره نه اینکه یه بار شش ماه بدن و بعد تمدیدش کنن به شش ماه دیگه یا کمتر ) میشه معاف از رزم .
در اصل شما از پاسداری معافی . البته بیشتر این معافیت شامل پاسداری با اصلحه هست . حتی حق ندارن شما رو به میدان تیر ببرن . اگه دیدید که توجه نمیکنن و بازی درمیارن یا برید به مقام های بالاتر مثل حفا یا عقیدتی سیاسی اعتراض کنید یا راه بهترش اینکه در اولین جلسه ی پاسداری خودتون رو شدید به بیماری بزنید ! مدرکشم که دارید !اگه دیدید اصلا توجه ندارن یک فکس یک خطی به بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح بزنید کار تمومه !
تو ارتش نمیدن ،
تولد فرزند و ازدواج تو قانون هست و به همه میدن ولی فوت اقوام تو قانون عنوان نشده . من موارد زیادی از این نوع دیدم که بیشتر فرمانده با سرباز کنار میاد و مرخصی تشویقی بهش میده ولی گاها هم سالیانه میده ! برا کادری ها هم بیشتر استحقاقی یا همون سالیانه حساب میکنن.
اوه اوه این اگه تصویب بشه خیلی بد میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حداقل پنجاهدرصد(50%) از نیروهای انسانی فوق که فارغالتحصیل دانشگاه هستند، باید در مناطق توسعهنیافته یا کمترتوسعهیافته کشور خدمت کنند.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)