تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3532 از 4105 اولاول ... 253230323432348235223528352935303531353235333534353535363542358236324032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,311 به 35,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

نظام وظیفه خبر نداره که معاف هستی یا نیستی برات غیبت رد میکنه بعد از اون کاراشو انجام دادی نمیگن چرا غیبت داشتی و اقدام نکردی؟
    اگر دانشجو هستي يك سال پس از تمام شدن درس (ثبت اخرين نمره) يا يك سال از انصراف يا اخراج وقت داري تكليف خدمت رو روشن كني وگر نه غيبت ميخوري

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگر دانشجو هستي يك سال پس از تمام شدن درس (ثبت اخرين نمره) يا يك سال از انصراف يا اخراج وقت داري تكليف خدمت رو روشن كني وگر نه غيبت ميخوري
    آهان من که دارم کارای معافیت رو انجام میدم 1سال هم از تموم شدن درسم میگذره اما هنوز کاراشو انجام ندادم من بعد از اتمام درس افتادم به کارای معافیت یعنی غیبت دارم واسه معافیتم مشکل ایجاد میشه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

آهان من که دارم کارای معافیت رو انجام میدم 1سال هم از تموم شدن درسم میگذره اما هنوز کاراشو انجام ندادم من بعد از اتمام درس افتادم به کارای معافیت یعنی غیبت دارم واسه معافیتم مشکل ایجاد میشه؟
    اگر دفترچه پست كردي و تقاضا معافيت كردي غيبت نداري و گر نه ممكنه داشته باشي ميتوني بري پليس ١٠ بپرسي كه وضعيت چيه

درضمن اگرمعافيت پزشكي اقدام كردي غيبت براش مهم نيست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان ، كسى ميدونه چجورى ميشه براى گرفتن معاف از نگهبانى اقدام كرد!؟؟....من پلاكت خونم پايينه و معاف از رزم هم هستم،يكى از دوستام ميگفت احتمالا بدن معاف از نگهبانى رو ، ميدن آيا؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگر دفترچه پست كردي و تقاضا معافيت كردي غيبت نداري و گر نه ممكنه داشته باشي ميتوني بري پليس ١٠ بپرسي كه وضعيت چيه

درضمن اگرمعافيت پزشكي اقدام كردي غيبت براش مهم نيست
    نه من معافیت ایثارگری دفترچه هم پست نکردم گفتم داشتم کارای معافیت رو انجام میدادم

در آغاز فعالیت mahdi375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دیروز برای استخدامی درجه داری نیروانتظامی رفتم گفت دفترچه خدمت پست کن بعد بیا.
    چیکار کنم؟ چه جوری بنویسم که مشکلی پیش نیاد؟
    هیچی در این مورد نمیدونم. کجا باید برم؟
    خیلی فوریه چون وقت نیست!
    من تا برج 6 وقت دارم!ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    نه عزیز مرخصی نداره ! برا کادریش نداره چه برسه برا سرباز ! گاها در این موارد دیدم که فرمانده پادگان از اختیارات خودش مرخصی تشویقی داده ، وگرنه مثل مرخصی تولد فرزند (14 روز) یا ازدواج (10 روز) چیز مشابهی در فانون براش تعریف نشده .
    والا من که سرباز سپاه بودم میدادند ، حتی اون تولد فرزند که اجباری بود اصلا.

در آغاز فعالیت mahdi375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهشن اگه میدونین بگین!

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوستان ، كسى ميدونه چجورى ميشه براى گرفتن معاف از نگهبانى اقدام كرد!؟؟....من پلاكت خونم پايينه و معاف از رزم هم هستم،يكى از دوستام ميگفت احتمالا بدن معاف از نگهبانى رو ، ميدن آيا؟!!
    معاف از رزمی خودش چند مرتبه بالاتر از معاف از پاسداریه ! یعنی کسی که طی کمسیون بهش معاف از پاسداری بیشتر از شش ماه بدن (یک باره نه اینکه یه بار شش ماه بدن و بعد تمدیدش کنن به شش ماه دیگه یا کمتر ) میشه معاف از رزم .
    در اصل شما از پاسداری معافی . البته بیشتر این معافیت شامل پاسداری با اصلحه هست . حتی حق ندارن شما رو به میدان تیر ببرن . اگه دیدید که توجه نمیکنن و بازی درمیارن یا برید به مقام های بالاتر مثل حفا یا عقیدتی سیاسی اعتراض کنید یا راه بهترش اینکه در اولین جلسه ی پاسداری خودتون رو شدید به بیماری بزنید ! مدرکشم که دارید ! اگه دیدید اصلا توجه ندارن یک فکس یک خطی به بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح بزنید کار تمومه !
    والا من که سرباز سپاه بودم میدادند ، حتی اون تولد فرزند که اجباری بود اصلا.
    تو ارتش نمیدن ،
    تولد فرزند و ازدواج تو قانون هست و به همه میدن ولی فوت اقوام تو قانون عنوان نشده . من موارد زیادی از این نوع دیدم که بیشتر فرمانده با سرباز کنار میاد و مرخصی تشویقی بهش میده ولی گاها هم سالیانه میده ! برا کادری ها هم بیشتر استحقاقی یا همون سالیانه حساب میکنن.

داره خودمونی میشه 37598's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اوه اوه این اگه تصویب بشه خیلی بد میشه
    حداقل پنجاه‌درصد(50%) از نیروهای انسانی فوق که فارغ‌التحصیل دانشگاه هستند، باید در مناطق توسعه‌نیافته یا کمترتوسعه‌یافته کشور خدمت کنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از 37598 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •