حالا شما حجمت رو کنترل و مدیریت کن که حجم نخری ! ببین رو چند میبندن ...این ک اکثر سرویس های اکو رو روی 2 مگ میبندن خیلی اقدام زیرکانه ای هست واسه اینکه ملت گیگ بیشتری بخرن ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا شما حجمت رو کنترل و مدیریت کن که حجم نخری ! ببین رو چند میبندن ...این ک اکثر سرویس های اکو رو روی 2 مگ میبندن خیلی اقدام زیرکانه ای هست واسه اینکه ملت گیگ بیشتری بخرن ...
یه سوال یه چند وقت پیش یه شکایت از شاتل تنظیم کرده بودیم چی شد نتیجش نکنه اینم مثل بقیه شکایت ها به زباله دان تاریخ پیوست
نه دوست عزیز هنوز زوده که به تاریخ بپیوندهشاتل که خودش زبا..لست
شنبه یا دوشنبه مشخص میشه.
سلام
سرعت دانلود استاندارد 512 بايد 64 باشه و براي شما هم همين قدره
ولي خب بعضي شركتها سياسيت دارن و مين سرعت رو ميبرن بالا تا كاربر سريع حجمش تموم شه مجبور شه دوباره حجم بخره
در كل سرعت شما استاندارد هست و كم فروشي صورت نگرفته
موفق باشيد
منم سرویس شما رو دارم
روزها سرعت 250 وشب ها 5 کیلوبایت هست !
page باز کردن چقدر سخت شده امروز !
شما هم مشکل با پیج باز کردن دارین ؟
speedtest.net اصلا باز نمیشه که من بخوام تست بزارم ! به سلامتی شاتل روز هم شبیه شبهاش شد !
اقا سرعت دان ارت ۳ برای شماها چقدره
من تو تبریز تو کافی نت دوستم با ۱۱۶ داشتم دان میکردم
سرویسش ارت ۳ هست
برای ارت ۱ هم من سرعت ۵۰ تا رو تو تبریز دیدم
در ضمن این همه همشون استفاده میکنن محدود نمیشن
قبلا خودم هم ۶ ماه شاتل داشتم به غیر از پینگ بدش همه چیش خوب بود و اصلا محدودیتی در کار نبود
من خودم یک سال آرت داشتم
n نفر دیگه رو هم میشناسم که این سرویس رو دارن . بغیر آرت 7 و 8 همشون محدودیت ماهانه دارن .
اینجوری میگی ملت میرن میگیرن بعد به شما فحش میدن که گمراهشون کردین.
نه عزیز منظور من این نیست که شما دروغ میگید
من اصلا نمیگم اینترنت ایران خوبه الان خودم کلی شاکیم
ولی میگم من که خودم استفاده کردم و چند نفر از دوستامم شاتل دارن و شب و روز دان میکنن محدود نمیشن
اونم فقط تو تبریز بقیه جاهارو خدا میدونه
میگم تنها مشکل شاتل برای من فقط پینگ خیلی مزخرفش بوده
الان هم جالبه بگم
تو سایت ای اس پی من زده که کل اینترنت قطعه ولی مال من وصله ولی مال دوستم که از همون ای اس پی سرویس منو داره قطعه
مملکتیه داریما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
ولی با این حال بازهم مشتاقان خرید اینترنت به غیر از کافی نتها از شاتل خیلی کمه
اخه خودتون که از پینگش خبر دارید
ولی ارت ها برای کافی نتی ها خیلی خیلی به صرفه تره
من تماس گرفتم یک پشتیبان که انگار تو خواب حرف میزد ( مثل روبات بود) گفت شما چون حقوقی هستید هدیه تولد به شما تعلق نمیگیرد!!!!!!!!!! و فقط مشتریان حقیقی بهشون هدیه تولد تعلق میگیرد!!! اصلا نمیدونم چرا زنگ زدم .پشیمونم! هر چی آدم به اینها رو نندازه بهتره!
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
من که اصلا دانلود ندارم، یه چند شب برای پسرم انیمیشن دانلود کردم ( بعد از چند سال دانلود نکردن) محدود شدم! خیلی مزخرفه این کارشون!
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)