خیر مهم نیست
فقط نباید ریش دکوری داشته باشید [emoji2]
Sent from my D6502 using Tapatalk
خیر مهم نیست
فقط نباید ریش دکوری داشته باشید [emoji2]
Sent from my D6502 using Tapatalk
سه تیغه که مشکلی نیست ؟!!![]()
دوست عزیز کسرو معافیت جبهه سال 90 تمام شد، و کسانی می تونند از این قانون استفاده کنند که تا آخر سال 90 مشمول شدن یعنی متولید 72 و ماقبل.
از بهترین آموزشگاههای ناجا هست، فقط جاش را شنیدم اخیرا عوض کردند و رفته به محل جدیدش که می تونه (حتما) در کیفیت پادگان تاثیر بزاره.
ما جای سابق آموزش دیدیم که تو سایت هم چند توضیح در مورد اون نوشتم.
سلام
دوستمون درست گفته بودن، کسر خدمت رزمندگی فقط شامل متولدین 72 و ماقبل اون میشه ولی معافیت ناشی از رزمندگی و ایثارگری میتونه شامل متولدین بعد از 72 هم بشه...
اگه سپاه بیفتی مشکل داره خیلی هم مشکل داره شوخی هم با کسی ندارن داداش
میبرنت بازداشتگاه آب خنک بخوری![]()
دوستان ظاهرا تعجیل تا اخرین روز های سال قبل برقرار بوده. ولی امسال که رفتم پلیس +10 گفت الان بستس. پرسیدم احتمالش هست دوباره بذارن ؟ گفت احتمالش کمه
حالا به نظرتون امیدی به تعجیل داشته باشیم یا نه ؟
و شنیدم اگر روز اعزام بری محل اعزام و غایب داشته باشن احتمالش هست مازاد بفرستنت . درسته ؟! (درصورتی که تاریخ اعزامت فرا نرسیده باشه.)
یه سوال کسی که معاف باشه و غیبت داشته باشه بازم معافه یا باید بره
كسي كه معاف هست معافه ديگه كجا بره؟!
از كجا غيبت بخوره؟!
سلام
من چند وقت پیش با پلیس +10 تماس گرفتم، گفتن چون شما مدرک گرفتنت طولانی شده (6سال و 3 ماه برای کارشناسی)، سریعا باید خودت رو معرفی کنی و اصلا زمانی نداری.
امروز رفتم نظام وظیفه اونجا بهم گفتن چون از سنواتت استفاده کردی، فقط 6 ماه بعد از گرفتن مدرک تحصیلی مهلت داری که خودتو معرفی کنی.
ولی توی سایت نظام وظیفه هیچ تبصره یا ماده ای پیدا نکردم که توش نوشته باشه اگه از سنوات استفاده کنی، مهلت یک ساله به 6 ماه کاهش پیدا می کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم اگه کسی اطلاع دقیقی داره راهنمایی کنه.
سلام
من امروز درخواست اعزام دادم.. افتاد برج 8عادیه یا واسه من خیلی دیر افتاد؟ درخواست تعجیل میشه زد؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)